Koti Uutisia Kotimaa Nainen paritti 14-vuotiasta Turussa. Kaksi rotumuukalaista käytti tyttöä hyväkseen muiden katsellessa

Nainen paritti 14-vuotiasta Turussa. Kaksi rotumuukalaista käytti tyttöä hyväkseen muiden katsellessa

8

Turun hovioikeus lievensi koulutytöltä seksiä ostaneen mieskaksikon tuomioita.

Suomalaistaustainen nuori nainen saattoi Mustafa Korkmazin ja pikaravintolayrittäjä Ömer Karaaslanin yhteen 14-vuotiaan tytön kanssa. Nainen oli sopinut miesten kanssa maksullisten seksipalvelujen tarjoamisesta. Sen jälkeen hän oli vietellyt uhrin tarjoamaan miehille korvausta vastaan seksiä. Miehet olivat tytön kanssa sukupuoliyhteydessä kahtena eri päivänä. Tyttö oli ollut tekoaikaan “tuntuvasti” päihtynyt. Mieskaksikko oli sukupuoliyhdynnässä hänen kanssaan muiden läsnäolijoiden katsellessa.

Perjantaina antamallaan päätöksellä hovioikeus muutti 33-vuotiaan pikaravintolayrittäjän tuomioon vuoden ja 10 kuukauden pituiseksi. Mustafa Korkmaz saa suorittaa rangaistuksensa vankilan sijasta ehdollisena vankeutena. Lisäksi hänen tulee suorittaa yhdyskuntapalvelua 90 tuntia.
29-vuotias Ömer Karaaslan passitetaan vankilaan. Hovioikeuden määräsi miehelle tasan kaksi vuotta vankeutta. Käräjäoikeus tuomitsi parittajanaisen vuoden ja 10 kuukauden pituiseen ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Hän ei valittanut hovioikeuteen.

Oikeus tuomitsi miehet ja naisen korvaamaan uhrille yhteisvastuullisesti kärsimyskorvausta 15 000 euroa ja korvaus tilapäisestä psyykkisestä haitasta 6 000 euroa.

Lähde: Iltalehti (arkistoitu)

8 KOMMENTIT

 1. Saatana teloittaahan tommoset saastaiset paskiaset pitäisi. Ei mitään tuomiota näistä kuvottavista rikoksista. Sillävälin kun esimerkiksi Saksassa saa pelkästä käden nostamisesta 3 vuotta ja helvetin suuria “kunnianloukkaus” korvauksia maksettavaksi.

 2. hjallis harkimo sanoi ensin että tarvitaan maahanmuuttoa sitten minuutin kuluttua sanoo että rajat kiinni ei poliitikoista enää ota selvää erkkikään mitä mieltä on.

  • Ei Harkimoonkaan ole luottamista. Samaa se on PS:ssa: rajat kiinni, nyt sitten kannatetaan monikulttuurisuutta täyttämällä maa eri maiden naisilla. Pääasia on, ettei täällä ole islamia. Onko koskaan tullut vastaan useita pahimman luokan suvakkipuolueen jäseniä, joilla on mies tai nainen kehitysmaasta. Tulee vain äkkiä mieleen Pekka Haavisto, jolla on miesystävä jostain kehitysmaasta, mistä lie. Sen sijaan persuissa luku on vielä suurempi: Raatikainen, Tynkkynen, Immonen, Wallin, Hakkarainen ja varmaan joku muu, jonka unohdin listasta.

   Tiedän ihan oikeassa elämässä näitä vaimonsa ostaneita, jotka joka paikassa haluaa lietsoa suomalaiseen naiseen kohdistuvaa vihaa. Tällaiset tyypit pilaa vain kansallismielisten maineen, minkälaisina he yleensä esittäytyvät. Tai oikeastaan ovat Perussuomalaisten äänestäjiä, jotka vaatii rajoja kiinni ja mussuttavat, kuinka vaarallinen islam on naisille, mutta mitä itse tekee? Kehoittavat muita miehiä hankkimaan (lue: ostamaan) vaimon ulkomailta, koska onhan suomalaiset naiset niin kamalia.

   Nuo miehet menee samaan kastiin suomalaisnaisten, jotka menee seksilomille Gambiaan, kanssa, ja heitä yhdistää ihan samat piirteet: katkeruus ja viha vastakkaista sukupuolta olevaa suomalaisia kohtaan. Miksi eivät edes koittaneet kokeilla onneaan jossain toisessa Pohjoismaassa tai jossain valkoisten maassa kuten Virossa?

   • Joo, samaa mieltä kanssasi, mutta onko ostettu nainen vaimo, minä käyttäisin sanaa orja.

    • Ihan totta. En menisi sitä parisuhteeksi tai av(i)oliitoksi sanomaan. Turkkilaiset, gambialaiset miehet ym. mistä naiset sitten hakee miehensä ovat vain oleskeluluvan perässä ja luultavasti rahan kiilto silmissä käy vaikka eläkeläisrouvakin, koska kohtahan sekin voi kuolla kupsahtaa. Kehitysmaan naisilla on myös sama motiivi: raha.

     Ne, jotka eivät edes jostain valkoisesta maasta etsineet naista/miestä, ovat täysin reppanoita huonolla itsetunnolla varustettuna. Miehissä se näkyy siten, että he mankuvat suomalaisten naisten itsenäisyydestä, vaikka on pitänyt olla kaiketi selvää, että jo historiassakin (myös mummoni nuoruudessa) naisissa arvostettiin työkykyä. Naiset taas näkee suomalaiset miehet juoppoina ja mieslapsina, kun taas arabit nähdään niin herrasmiehinä. Osaa ne kyllä sitä teatteriaansa vetää kunnes tilipussi tyhjenee oleskeluluvan saatua tai pahimmassa tapauksessa on päätä lyhyempi.

    • Kyse on säälittävistä elämissään epäonnistuneista reppanoista, jotka joutuvat ostamaan huoran itselleen. Ei tuollainen “mies” kunnioita naista, sillä hän ei kunnioita itseään! Rotupettureita ovat myöskin. Pthyi! Thaimaalaisen huoran sai aikoinaan 10 000 eurolla halvimmillaan. Rahaa joutuu perheelle lähettelemään kyllä vielä myöhemminkin – muuten “vaimo” saattaa lähteä kotiin ennen aikojaan.

     Tiedän erään henkilön, jolla on käytetty vaimo alla. Eli Siamin portto on ollut Suomessa jo ainakin yhden miehen omistuksessa aiemmin.

     Hjallikset ja kaikki poliitikot puhuvat sen mukaan, miten käsketään tai miten on parasta itselleen. Hjallis on kusettanut itselleen sen verran varallisuutta (mm. myymällä Hartwall Arenan salaa juutalaisille oligarkeille Venäjään, vaikka hän ei todellakaan omistanut kaikkia osakkeita), että hän voi hieman jopa sooloilla itsekseen (omat puoluekyhäelmät jne). Mutta kuten V-I Laurio sanoi: jokaisen puolueen ja jokaisen ehdokkaan Suomessa asettaa ehdolle ja hyväksyy juutalainen. Sipilä sooloili kyllä jotakin liikaa omineen, sillä häneltähän poika murhattiin. Katsokaa sipilän vuosituloja: jopa yli 10 000 000 euroa.

     Nuo juutalaiset miljardöörit tai Hjallis itse vielä nostaa taatusti Helsingin kaupungin Arenalle maksamaa vuosittaista korvausta (joka oli ainakin 200 000 € vuodessa), joka on tarkoitettu Arenan pysäköintitilojen ylläpitoon.

     PS voisi vaihtaa nimensä PerusSionisteiksi. Katsokaa minkänäköistä ja -nimistä sakkia siellä on: Lulu Ranne, Riikka Slunga-Poutsalo, Pirkko Ruohonen-Lerner jne.

     Wanha kommentti arkistojen kätköistä:

     »Simon “Gee-Wiz” Elo puhuu isäntänsä suulla. [Pikkupoika nimeltään Simon Elo mainosti olevansa “Espoon konservatiivisin poliitikko aikoinaan.]

     Simon Jacob Benjamin Elo on Espoon juutalaisin poliitikko, koska Halla-aho asuu Helsingissä, Pirkko Ruohonen-Lerner Hyvinkäällä ja Riikka Slunga-Poutsalo Lohjalla. Puolueen nimen pitäisi olla oikeasti Peruskasaarit. Donner ja Enbuskekin voisivat liittyä siihen. Ei mulla muuta.»

 3. Timo soini on pieni huomio Muurari rotta Sauli Niinistön homostelu looshi kaveri joka tuli raskaaksi anaalin kautta! Pitää lopettaa alfa teeveestä tulee Israel uutiset ja maapallo sää höystettynä dinosauruksilla ja tulivuorilla

Comments are closed.