Koti Artikkelit Suomen hallitus: Rajat kiinni suomalaisilta muttei “turvapaikanhakijoilta”!

Suomen hallitus: Rajat kiinni suomalaisilta muttei “turvapaikanhakijoilta”!

50
maria_ohisalo
Maria Ohisalo.

Suomen punavihreä hallitus päätti tällä viikolla koronaviruksen aiheuttamista poikkeuslaeista. Hallitus teki päätöksensä monta päivää jälkijunassa muihin valtioihin nähden, sillä pääministeri Sanna Marin pyrki viimeiseen asti väittämään äänestäjille, ettei Suomi ole kriisissä. Lopulta jahkailu johti siihen, että koronasta kehkeytyi epidemia myös Suomessa.

Hallituksen valmiuslakiasetuksissa Suomen rajat laitetaan lähes kokonaan kiinni, mikä merkitsee esimerkiksi rajanylityspaikkojen sekä useiden lentokenttien sulkemista sekä sisärajatarkastuksia. Suomalaiset eivät myöskään saa matkustaa ulkomaille.

Ulkomailta Suomeen palaavat maan kansalaiset joutuvat kahden viikon karanteeniin. Ainoastaan yksi ryhmä on saanut hallitukselta vapautuksen tiukkoihin liikkumisrajoituksiin: “turvapaikanhakijat” eli laittomat siirtolaiset.

Ei-valkoinen laittomien siirtolaisten massa on etenkin sisäministeri Maria Ohisalon sydäntä lähellä. Ohisalon mukaan “oikeus hakea turvapaikkaa” (lue: saapua suomalaisten elätettäväksi ilman viranomaisten lupaa) on voimassa myös poikkeuslakien aikana.

Samalla kun Suomi valmistautuu maksamaan miljardiluokan laskun koronan aiheuttamasta talouskriisistä, tekevät Ohisalo ja Marin kaikkensa, että Afrikasta ja arabimaista kuljetetaan maahamme jatkuvasti lisää veronmaksajien elättejä. Hallituksen mukaan edes koronan leviämisriski ei ole tarpeeksi painava syy sulkea rajoja laittomilta tunkeutujilta.

Ennen koronakriisin kärjistymistä Ohisalo ehti suututtaa myös Kreikan rajaviranomaiset, kun Turkki oli lähettänyt kymmenien tuhansien laittomien siirtolaisten massat tunkeutumaan Euroopan unioniin etelästä.

Ohisalo ilmoitti pakottavansa suomalaiset rajavartijat sabotoimaan kreikkalaiskollegoidensa työtä, mikäli Suomi lähettää alueelle virka-apua. Kun Kreikka pyrkii käännyttämään laittomien siirtolaisten veneet pois rannikolta, tulisivat Ohisalon kontrolloimat suomalaisviranomaiset sen sijaan auttamaan mahdollisimman suuren tunkeutujamäärän maihin.

Lähde: Kauppalehti

50 KOMMENTIT

 1. Kuten olen jo aiemmin todennut, niin Ohisalo on rodunsekoitusministeri.

  Toisaalta tässä luulisi suomalaisilla alkavan lamput syttymään, että millainen haitallinen fanaatikko Ohisalo on. Tämä hölmöily edistää erinomaisesti yhteiskunnan kahtiajakoa.

  • Oksettava kansanpetturi Hutisalo ,vihaan yhtä paljon näitä suvakkipaskoja kuin näitä elintasopakolaisiakin

 2. Tottakai tätä laboratorio virusta käytetään aseena myös väestönvaihtoon. Suomalaiset laitetaan kohta kököttämään kotikaranteeniin, ja tulevaan ulkonaliikkumiskieltoon.

  Ulkonaliikkumiskielto toteutetaan samalla tavalla Suomessa kuin muuallakin, eli vanhusten kautta riippumatta siitä noudattavatko he karanteenia vai eivät.

  Katsokaa vain. Kohta Suomessa on ulkonaliikkumiskielto.

  • Sama, ulkonaliikkumiskieltoa odotellessa.

   Mutta tapahtuuko tässä kuitenkin taustalla jotain muuta? Itse en ole kovinkaan vakuuttunut koronan voimasta vaan ennemminkin siitä, että tämä korona on ainoastaan sakea sumuverho.

   – Vahvimmalla on tällä hetkellä se täysresetti maailman talouteen. Kaikki, siis IHAN KAIKKI nollataan. No kansalaisten velkoja ei tietenkään ja jotta tämän toteuttaminen on mahdollista, niin kaikki ihmiset jumiin omiin häkkeihinsä ja kohta pukkaa uutta yhteistä maailman valuuttaa ja samalla käteinen poistuu…
   – Toisena tulee mieleen Internet. Eliitille tämä on varmasti hyvin kiusallinen asia, kun kansa pääsee vapaasti mellastamaan mielipiteiden vaihdon merkeissä. Töpseli seinästä?
   – Vai onko kyseessä yksinkertaisesti vain väestönvaihdon uusivaihe?
   – Se perinteinen WWIII ja korttienjako käynnissä?

   Mitähän vielä?

   • Tulipa ihan perkeleellinen fiilis, kun katsoi äskettäisen A-Studion. Vaikka tästä ohjelmasta ei pitäisikään, niin kyllä tuo oli ihan katsomisen arvoinen.

    Ohjelma oli melko uskomatonta rinkirunkkausta Kesk, SDP, Kok ja PS kesken. Aina välillä korvin särähti varsin mielenkiintoisia lausahduksia ja erikoisimpina jäi mieleen “sotilaita kaduilla” ja “kyllä tämä poikkeustila tulee kestyämään pidempään….”.

    On se vaan hemmetin hienoa, kun meillä on kuitenkin se Isäntämaasopimuskin sentään allekirjoitettuna… Voi v*ttu. Herää vain kysymys, että kumpia joukkoja tähän maahan lopulta enemmän mahdetaankaan roudata:
    a) Neekereitä junin ja lentokiellossa olevin konein
    b) NATO-sotilaita helvetillisin miehistönkuljetuskalustoin

    Kukas näidenkään tuloa ehtisi ajoissa huomaamaan ja asiaa tuoda ilmi, jos kaikki on ajettu neljän seinän sisälle jumiin?

    Useampi tuhat miestä liikkuu helposti päivän aikana rajan yli – poikkeusoloissa vieläpä täysin huomaamatta. Viikon tai pari kun ahkeroi, niin siinä alkaa olla jo armeijaa kerrakseen…

 3. Kuinka rajat voidaan laittaa kiinni, jos niitä ei ole?

  Halutaanko luoda “sosialistinen ihannevaltio”,
  – jossa ei ole rajoja,
  – jossa kenelläkään ei ole kotia, koska kukaan ei omista mitään,
  – jossa jokainen voi mennä asumaan mihin tahansa asuntoon,
  – jossa jokainen on kaikkien muiden yhteistä omaisuutta,
  – jossa jokainen tulee rikkaaksi ottamalta joltakulta toiselta kaiken mitä sattuu tarvitsemaan,
  – jossa kenenkään ei tarvitse välittää mistään mitään, koska valtio huolehtii.

  Kysymys on siitä, mihin raja vedetään.

  Jos sitä ei vedetä valtakunnan reunalle, niin sitten asuinlähiöiden ympärille. Jos ei asuinlähiöiden ympärille niin sitten jokaisen kodin ympärille.

  Mutta onko meillä siihen varaa?
  – Että jokaisen koti eristetään piikkilankaesteellä.

  Eikö olisi kuitenkin konaisuuden kannalta tehdä yhteinen raja, jonka sisällä olisimme turvassa!
  – Ja yhdessä asettaa sitten alueelle hallitus, joka vartioi tuota rajaa?

 4. Hallituksen pissikset haluaa maahan lisää eksoottisia tauteja, ihan kuin ei koronassa olisi jo tarpeeksi, eihän niillä maahan tunkeutuvilla loisilla ole mitään hätää kun kaikki annetaan ilmaiseksi. Eipä hutisalon mieleen tule oman maan vähäosaiset joilla loppuu leipä kun jatkopaikat suljetaan.Sitä paitsi myöhäistä rutistaa kun paskat on jo housuissa, olisi jo paljon aikaisemmin pitänyt ryhtyä toimiin.

  • Vallankumous! Tulee tapahtumaan kun ensin talous ja terveydenhuolto romahtaa, alkaa massatyöttömyys ja sitten tuntemamme nykysysteemi (EU) ja yhteiskunnat romahtaa! Silloin nykyisistä sheepie kansalaisista saattaa jälleen tulla ihmisiä kun ei ole leipää eikä töitä, joten kauan horroksessa olleet aivot voivat alkaa toimimaan. Kansannousuja, sisällissotia ja vallankumouksia tulee oleen ympäri Eurooppaa. Kansallissosialismi tulee nousemaan kaikkialla lähitulevaisuudessa!

 5. Suomeen oma keksitys leiri näille maahan tunkeutuville pedofiileille ja heitetään samalla sinne kommarit puna vihreet antifa ja kaikki muutkin jotka vastustavat suomea ja ajavat suomen kohti tuhoa. Ei niitten sieltä hengissä tarvii tulla pois pääsispähä idiooteista eroo vittu mitää järkeä tässä hallituksen touhussa. Annetaa paskiaisten tulla rajan yli tappamaa ja raiskaamaa sit annetaa ehdollista vankeutta koska on muslimi. Rajalla suoraa kaikilta nirri pois ja myös niiltä ketkä ovat tulleet 2015 aallon jälkee. Tippuisi raiskaukset, ahdistelut aika varmasti ku ei olis moskeijoita koraania ja yhtäkään muslimia.

 6. Jes! Voitin vedon. Kaveri oli kivenkovaan sitä mieltä, ettei maahantunkeutujia voida päästää maahan “poikkeuslain” aikana, mutta kyllä näköjään voidaan. Onhan kyseessä sentään “kansainvälisoikeudellinen velvoite” ja ne menevät tunnetusti aivan kaiken muun ylitse.

 7. Edes korona ei saa estää suunniteltua kansanvaihtoa. Tässä ei taida enää demokratia ja “väärin äänestäminen” auttaa.

 8. Jotain outoa tässä tilanteessa ja hallituksen toiminnassa on, epäjohdonmukaisuudellakin pitäisi olla jokin raja. On vaikea uskoa, että edes vihervassari voi olla noin typerä, jopa foliohattu teoriat alkavat näyttää johdonmukaisilta.

  • Kannattaa tsekata Event 201 viime vuoden lokakuulta. Siinä käytiin läpi koronaviruspandemiaskenaario juuri sopivasti. 61 miljoonaa kuollutta. Täysin mahdollista että ovat labrassa viruksen kehittäneet ja vapauttaneet tietoisesti. Buffet ainakin oli valmistautunut talousromahdukseen vuodenvaihteessa 124 miljardin käteisvaroilla ja tuskin oli ainut miljardööri, joka näin teki.

   • Jos tulee totaalinen romahdus, niin käteisellä ei taida tehdä yhtään mitään hyvinkin pian.

  • Vihervassari on avoin tyhmyydessään, mikä on arvostettavaa. Tietää, ketä ei kannata ikinä äänestää vaikka olisi viimeinen poliitikko maan päällä. On sitä tullut välillä mietittyä, että onko ne niin hyviä tuossa tyhmän esittämisessä vai ovatko oikeasti sitä.

   • Kyllä ne punavihersokeat ovat oikeasti noin saatanan typeriä. Huumet, älyllinenen ynnä moraalinen degeneraatio, eksoottiset sukupuolitaudit jne. vaativat veronsa.

    Ainoa lohtu on se, etteivät nuo pellet oikeasti päätä tämän maan asioista.

    • Poikkeaa nuo omatkin aivot nk. normaalista, mutten todellakaan ole kuin vihervassarit! Vihervassarius on pahempi aivotoiminnan häiriöistä kuin se, että näkee minun tavoin maailman eri lailla, vaikka on kykyä ajatella.

     • Tästä päästäänkin jälleen ikuisuuskysymyksen äärelle: kuka on normaali?

      Mielestäni kansallinen itsetuho ei voi olla tervettä koskaan. Nyt pitäisi jonkun tehdä kansalaisaloite, jolla tunkeutujien tuet lakkautetaan ja oma kansa asetetaan ykkössijalle, kuten tietysti sanomattakin kuuluisi olla. Aivan ABSURDIA että tästä pitää edes peistä vääntää.

 9. Onko koko koronavirus edes todellinen?

  Olemmeko nyt parhaillaan todistamassa sitä kauan odotettua Globalisti/jutsku/bolsujen “maailmanvallankumousta” ja totalitarismin sisäänajoa yhteiskuntiin tai ainakin tämän kaiken yritystä…

  • Niin onko se todellinen tai edes niin vakava kuin pelotellaan? 5,4 milj.kansasta noin 400 sairastaa tällä hetkellä niin ollaan jo yhteiskuntaa pysäyttämässä. Taisi tämäkin virus tulla tietyille tahoille kuin taivaanlahja,niin nytten se vaan sovitetaan agendaan.

 10. ”Jos Suomen rajanylityspaikalle saapuu turvapaikanhakija, hänellä on kansainvälisten sopimusten mukaan oikeus hakea turvapaikkaa,” sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.) ilmoitti tiedotustilaisuudessa.

  Mitkä v*tun “kansainväliset sopimukset”?! ¦D On tämä yksi iso vitsi ja sirkus koko hiton sionistinen EU-helvetti.

  Ja ihmiset, hei… Älkää nyt olko liian vihaisia meidän pikkutyttöhallitukselle, jotka niin kovin leikkivät poliitikkoa nyt. Eiväthän nuo reppanat tosiasiallisesti päätä yhtään mistään.

 11. Kaaoksen lisääminen ihmisten keskuuteen on toimiva kulttuuri-marxistinen temppu syöstä kansat kurjuuteen ja kaapata kansat ja resurssit pienen klikin käsiin. Tätä on ns. kommunismi, rikkaiden keksimä ja rahoittama ihmismassojen manipulointikeino.

  Tämä virus ydistettynä globaalin, tiukan 5G -valvontaverkoston ja Active Denial -aseistuksen toteuttamisen kanssa on härskiä kansojen itsemääräämisoikeuden poistamista yksipuolisella päätöksellä. Suomenkin hallitus seisoo surkeana TV-kameroiden edessä, selittäen miksi oma kansa pitää sulkea karanteeniin, mutta muukalaiset saavat marssia rajojemme läpi (antaen ymmärtää että muuten rasismi) todennäköisesti viruksia maahantuoden.

  Globalismissa ideologia, ja sen todellisena taustana suuryhtiöiden taustalla hääräävien oligarkkien rajaton ahneus ja vallanhimo voittaa järjen ja ihmisen tarpeet. Se on vain uusi nimi kommunismille.

  https://www.investmentwatchblog.com/what-is-globalism-globalism-is-neoliberalism-which-is-corporatism

  Tänään samaa tehdän “kestävän kehityksen”, “pakolaiskriisin” ja “ilmastonmuutos-alarmismin” keinoin. Näillä saadaan veronmaksajat vakuuttuneiksi että heidän rahat on tarkoitettu heille joilla on jo itsellään niin paljon rahaa että voisivat hoitaa köyhyys pois planeetalta pelkästään käyttämällä varojensa korkotuloja tähän.

 12. Onko kukaan miettinyt myöskään sitä, että miksi rahanlainaajat eivät ole tällä hetkellä solidaarisia?

  Apupaketteja jaetaan tällä hetkellä päivittäin, mutta minun järkeeni ei käy se, että maailman ollessa väitetysti uhan alla – tehdään siitäkin rahakysymys.

  Eikö asioita voisi hoitaa ihan vain siten, että asiat pitää hoitaa, jättämällä rahan omaan arvoonsa? Tämän pitäisi olla täysin mahdollista, kun etenkin tilanteen ollessa väitetysti paha.

  Tässä tapauksessa kyse on kuitenkin jostain aivan muusta jota ihmiset eivät tajua psykoosissaan, ja valtaosaa ei tietenkään edes kiinnosta tämä valtava tapahtumassa oleva tulonsiirto yksityisille pankeille jotka taikovat rahaa tyhjästä.

  • Olen miettinyt samaa. On tässä jotain muuta nyt tekeillä mitä meille ei kerrota.

   • Ei ole koko maailman historiassa varmasti näin kollektiivisia liikkumiskieltorajoitteita suoritettu tai vakavasti pohdittu – kenties kahta isoa sotaa lukuunottamatta.

    Täysin naurettavaa, miksi tästä Koronasta sekoillaan koko ajan näin paljon ja kollektiivisesti ympäri maailman? Ihmisiä kuolee ilman Koronaa ja Korona sekoilujakin koko ajan kuin kärpäsiä, mutta ei sen takia laiteta kaikea tietoisesti seis. Miksei kukaan yleisesti uskottava taho ota esille asiaa että tämä talousjärjestelmä ja ylipäätään länsimainen elämänmuoto romahtaa aivan täysin tällaiseen? Ei sillä, etteikö romahdus tulisi tällaisessa saastan pesässä jopa tarpeeseenkin, mutta tällainen resetti tietää tarpeetonta tuskaa monien elämään.

    Saksa ilmoittu juuri valtaosin lainoitetun 156MRD:n tukipaketista taloudelleen. Kukahan perkele siellä verhojen takana taas mahtaakaan lymyillä?

    Maailmanvaluutta, maailmanhallitus, väestönvaihto. Nämähän tässä taustalla ainakin tuntuu olevan.

    • »Ei sillä, etteikö romahdus tulisi tällaisessa saastan pesässä jopa tarpeeseenkin, mutta tällainen resetti tietää tarpeetonta tuskaa monien elämään.»

     Haluaako “tuhma jussi” resetin vai eikö?

  • Minun pankki ainakin antoi ns. “lyhennysvapaata” eli maksan nyt vain n. puolet siitä mitä maksan normaalista talostani kuukaudessa (~1000 €). Tuota pienempää kk-erää voi maksaa aina 3 kk:sta 12 kk:teen asti.

   Eivät pankit tahdo asiakkaitaan menettää. Ei se ole heille tässä tilanteessa etujensa mukaista. Ymmärrystä siis löytyy.

 13. Muslimit eivät ole muuta kuin työväline juutalaisille. Molemmilla uskonnoilla on sama tavoite, maailman herruus. Juutalaiset ovat jo saavuttaneet sen.

  • Kaikki maailman lapset syntyvät muslimeiksi kuten joku suomalainen nainen sanoi, mutta ovat vain eksyneitä tiellään. Vääräuskoinen voi säilyttää henkensä palaamalla islamiin. Talmudin mukaan parhainkin goyim on tapettava.

 14. (((SPR))) kerjäämässä rahaa suomalaisilta. Suvakkiämmät, neekerit/muut mutakuonot niiden punaisten lippaiden kanssa marketeissa ihmisten tiellä. Eikö mädätykseltä ja “kansainvälisiltä huippuosaajilta” saa olla missään rauhassa?

  Itse sanoin viimeksi kahdelle ämmälle ohi mennessäni että olette mielisairata, kun olette kiinnostuneita “maailman pelastamisesta”: 150 000 ihmistä (lasketaan nyt nämä ali-ihmisetkin mukaan) kuolee joka päivä. Meidän täytyy olla kiinnostuneita 1) itsestämme, 2) perheestämme, 3) läheisistämme, 4) ystävistämme, 5) yhteisöstämme, 6) kotiseudustamme ja 7) kotimaastamme. Sitten tulevat naapurimaat ja Eurooppa.

  Muukalaisia kuolee jatkuvasti. Miksi sen pitäisi minua hetkauttaa? Miksi Suomen pitäisi olla joku hiton sosiaalitoimisto ja turvaparatiisi kaikille maailman elintasoloisille?

  Tehkää selväksi näitä SPR:n loisia nähdessänne mitä mietlä olette heistä.

 15. “Koskeeko mahdollinen kielto myös läpsyjä, koska nythän ne voivat kruisailla ihan miten haluavat?
  Kaveri koitti käydä Yli-tornion puolelta hakemassa nuuskaa , ei päästetty. Samaan aikaan geelipäät tulivat ja menivät taikasanan turvin molempiin suuntiin ja kohta takaisin.”

  Siteerattu lienee totta. On kuin turvapaikanhakijamiehillä olisi diplomaattinen koskemattomuus ja melkein syytesuoja rikoksista. Melkein, koska rangaistukset ovat lieviä niin Suomessa kuin Ruotsissa. Tekijät kokenevat lievät rangaistukset vapauttaviksi päätöksiksi ja tueksi jatkaa käytöstään.

  Lähde siteeraukselle: kommentti 21. maaliskuuta 2020 klo 11.01
  https://www.blogger.com/comment.g?blogID=9070006650807556389&postID=2573395114359167656&bpli=1

 16. IT IS INDISPENSABLE TO… UTTERLY EXHAUST HUMANITY WITH DISSENSION, HATRED, STRUGGLE, ENVY AND EVEN BY THE USE OF TORTURE, BY STARVATION, BY THE INOCULATION OF DISEASES, BY WANT, SO THAT THE “GOYIM” SEE NO OTHER ISSUE THAN TO TAKE REFUGE IN OUR COMPLETE SOVEREIGNTY IN MONEY AND IN ALL ELSE.” Protocols of Zion, 10:19

 17. Saksassa yli kahden ihmisen kokoontumiset on kielletty.

  Helsingin Kalliossa oli ainakin ennen Newros- tai Newroz-niminen nk. “kurdien” hengailumesta/parturi. Autolla olen joskus ajanut siitä ohi ja siellä pyöri varmaankin 50 Suomen talouden pelastajaa putiikin sisällä ja edustalla. Onko mesta vielä olemassa?

 18. MV:stä hyvää tekstiä:

  “Suomi on tehnyt koronaviruksen torjunnassa kaikki mahdolliset virheet. Tauti leviää hallitsemattomasti ja hallitus on toimintakyvytön. Jopa huoltovarmuus on tuhottu. Terveydenhoito ja koulut ovat sekaisin. Kaikki ohjeet ovat epäselviä ja ristiriitaisia.

  Suomen media levittää hysteeristä paniikkia ja yrittää myydä mahdollisimman paljon lehtiä ja klikkauksia, kun vielä kun ehtii. Valtio kehotti suomalaisia hamstraamaan, joka levitti sekä tautia että hysteriaa.

  On selvää, että hallitus on tehnyt kaikkensa tuhotakseen niin kansanterveyden kuin toimeentulonkin. Tämä hallitus muistetaan niiden lisäksi valtavasta määrästä avustajia, joiden työn tulokset ovat nähtävissä. Kovien huumeiden ystävä Ohisalo on lisäksi halunnut varmistaa, että lisää laittomia siirtolaisia voidaan koska tahansa tuoda maahan raiskaamaan, tappamaan ja viemään toimeentulo. Tai sitten vaan pelottelemaan ihmisiä.”

  Kyllä jotakin outoa on tekeillä, kun geelitukat saavat rampata esim. Ruotsin ja Suomen väliä kuin ei mitään.

  Ja tuo pikkutyttöhallituksen tiedotus: ei saa mennä kouluun, saa mennä kouluun, ei saa mennä… Mitä v*tun sekoilua tuollainen on? Heitä käskytetään nyt niin rankasti, että on itse (((käskyttäjäkin))) jo pihalla siitä, mitä pitäisi tehdä jotta kääritään suomalaisten rahat pois parhaiten.

 19. “Vaadimme vastuullista turvapaikkapolitiikkaa myös poikkeusoloissa, mutta vedämme välikysymyksen pois sillä emme tahdo kuormittaa eduskuntaa tai kaataa nyt hallitusta, vaan kannustaa kaikkia toimimaan kriisin keskellä päättäväisesti ja yhdessä.”

  Äänestäkää PerusSionisteja jatkossakin. Nami-nami!

  https://www.youtube.com/watch?v=xAuWMzuBAI8&t=370s

  • Tässä oli jotain varmasti mielenkiintoista, kun ei enää löydy. 🙂

 20. “Mutta se [uudet rajoitteet] on lainsäädännöllisesti vaikea toteuttaa sen vuoksi, että valmiuslainsäädäntömme on monen lukon takana”.
  —Marin

  “Kynnys liikkumisrajoitusten käyttöönottamiseen on suuri, eikä näitä päätöksiä voi tehdä yhdessä yössä.”
  —Ohisalo

  Jeesus sentään mitä klovneja. “Kansainvälisoikeudelliset VELVOITTEET” kuitenkin tuovat meille yhä kymmeniä- ja satojatuhansia “moniosaajia” jatkuvalla syötöllä. Importoiduilla eläkeläisillä, raiskaajilla, huumekauppiailla ja terroristeilla Suomi nousuun? “Perheenyhdistäminen” kun vielä jyllää, niin jokainen Abdul ja Mehmed on pian täällä “sukulaistensa” luona, saatte nähdä.

 21. Saksa, Ruotsi ja Suomi ovat sulkeneet rajansa — muilta paitsi “turvapaikanhakijoilta”.

  Nyt pitäisi jokaisen herätä. Jotakin saatanallista on todellakin tekeillä. Turha enää syyttää vainoharhaiseksi tai salaliittoteiteilijäksi ketään!

 22. Suomi on poikkeustilassa ja menossa kohti yhteiskunnallista sekä taloudellista katastrofia. Kansanpetturipoliitikoille “kansainväliset sopimukset”(‼) ovat paljon tärkeämmät kuin Suomea ja maan kansalaisia turvaavat toimeentulon ynnä huolenpidon noudattaminen, jotka ovat perustuslakiin kirjattuja perusoikeuksia.

  Olisi teloituskomppanialle töitä. Ei voi muuta enää tässä sanoa.

 23. Armeija meinaa eristää Uudenmaan. Eikä ole edes aprillipäivä. No, hyvä jos laukunkantamisiltaan ehtivät…

Comments are closed.