Koti Uutisia Haaretz: turkkilaisen “kansallisaatteen” isä Atatürk oli juutalainen

Haaretz: turkkilaisen “kansallisaatteen” isä Atatürk oli juutalainen

3
Kemal Atatürk – turkkilaisen “kansallisaatteen” juutalainen isä.

Historiallisesta revisionismista kiinnostuneet kansallismieliset ovat jo kauan käyneet keskustelua siitä, oliko Yhdysvaltojen liittolaismaa Turkin “kansallisaatteen” isä Kemal Atatürk juutalainen. Varmaa on jo aiemmin ollut se, että turkkilaista ylivaltaa kannattavan turanismiaatteen isä Munis Tekinalp oli todellisuudessa juutalainen nimeltä Moiz Cohen. Israelin johtava sanomalehti on päättänyt laittaa arvuuttelulle nyt lopun.

Haaretz kirjoittaa artikkelissaan “Istanbul tervehtii pitkäaikaista turkkilaisten ja juutalaisten liittoa”, että Turkin tasavallan perustaja ja ensimmäinen presidentti Atatürk oli kuin olikin juutalainen. Länsimaissa Atatürkin “perintöä” ylläpitää erityisesti Naton tukema turkkilaisten maahantunkeutujien terroristiryhmä Harmaat sudet, joka on ollut vastuussa merkittävästä osasta länsimaiden huumekauppaa.

Huumekauppiaiden, laittomien siirtolaisten ja terroristien ohella Atatürkin muisto kiehtoo erityisesti juutalaisia, Haaretzia lukemalla selviää. Lehden kirjeenvaihtaja Benny Ziffer kertoo harvinaisen suorin sanoin Turkin ensimmäisen presidentin perinnöstä:

“Tahdon puhua ennen kaikkea turkkilaisen kulttuurin ja juutalaisuuden vahvasta liitosta. Ainut motiivini ei ole yleinen intohimo Atatürkia kohtaan – hänhän oli juutalaistaustainen sapattilainen. Atatürkin juutalaistaustan vuoksi monet ajattelevat, että hänen ihanteensa maallistuneesta tasavallasta [Turkissa] on suuri juutalainen salaliitto.”

Nato-jäsenvaltio Turkki on perinteisesti ollut Israelin ja Yhdysvaltojen tärkeimpiä sotilaallisia nyrkkejä Lähi-idässä. Esimerkiksi Syyriassa turkkilaiset ovat taistelleet Israelin vihaamaa hallitusta vastaan ja tukeneet Israelin sijaistaistelijoina toimivia ääri-islamistiterroristeja.

Turkin ja sionistien erityissuhteesta on vaiettu visusti lännessä, mutta Lähi-idässä aihetta käsitellään avoimesti. Israel on pitänyt hyvät välit niin turkkilaisiin kuin näiden vihollisiin kurdeihin, sillä myös kurdeilla on vahvat geneettiset ja geopoliittiset siteet juutalaisvaltioon. Turkin ja kurdien yhteinen vihollinen on antisionistinen vastarinta-akseli.
 

Lue lisää muualta: The First Leftist Genocide of the Twentieth Century

3 KOMMENTIT

  1. Tarkoittanee kasaarijuutalaisia, jotka eivät ole sinällään “oikeita” juutalaisia, vaan käännynnäisiä ja etniseltä taustaltaan hyvin lähellä turkkilaisia. Kasaari juutalaisilla oli Venäjällä Tsaarien lahjoittama oma “valtiokin” eli heille tarkoitettu erillinen alue, koska heitä vihattiin venäläisten joukossa, koska olivat viekkaita, laiskoja ja rahanhimoisia, jotka kieltäytyivät tekemästä raskasta maatyötä tai muutoin elättämään itseään rehellisellä työllä. Todennäköisesti Venäjän kommunistisen lokakuun vallankumouksen 1917 osallistuneet ja Vladimir Leninin rinnalla johtavassa asemassa olevat vallankumoukselliset juutalaiset olivat kasaarijuutalaisia alkuperältään. He tunsivat syvää vihaa Tsaaria kohtaan hänen karkoitettuaan heidät pois venäläisten keskuudesta. Samalla kasaarit tunsivat pohjatonta vihaa Ortodoksista kirkkoa vastaan varsinkin sen papistoa, koska he olivat luettavissa kristittyihin. Merkille pantavaa on, että sillä aikaa kun bolsevikit purkivat syvää vihaansa Ortodoksista kirkkoa ja papistoa kohtaan teloittaen melkein kaikki ortodoksiset papit saivat Synagogat olla täysin rauhassa siten, ettei ainoatakaan tuhottu tai niiden omaisuutta takavarikoitu tai muutettu ns. “elokuvateattereiksi”. Juutalaisilla bolsevikeilla on suuri taakka kommunistien Ukranainan kansanmurhaan tappamalla heidät nälkään ja likvidoimalla kansallimieliset voimat tuon kansakunnan keskuudesta, jossa vaikutti hyvin vahva itsenäisyysliike ja halu irtautua Keisarillisesta Venäjästä ja bolsevikkisesta Neuvostoliitosta. Tunnetuimpia bolsevikki -juutalainen on Lev Trotski (1879-1940) kuoli salamurhattuna Meksikossa Josif Stalinin käskystä. Trotski kannatti maailmanlaajuista kommunisti-bolsevikkista vallankumousta, jossa koko Eurooppa Isoa-Britanniaa myöten valloitetaan tuon verisen murha -hallinnon alaisuuteen, josta Neuvostoliitto oli mallina millaisesta hallinnosta tulee olemaan kysymys.

Comments are closed.