Koti Uutisia Tampereen kaupunki ei enää vuokraa tiloja isänmaallisille järjestöille

Tampereen kaupunki ei enää vuokraa tiloja isänmaallisille järjestöille

17
Vastarintaliike Tampereella syksyllä 2017.

Tampereen valtuusto päätti tiistaina, ettei kaupungin tiloja vuokrata “rasistisille” järjestöille. “Rasistisiksi” järjestöiksi valtuusto näkee muun muassa Rajat kiinni -järjestön, Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen ja Soldiers of Odinin. Toisin sanoen järjestö voi täyttää “rasismin” tunnusmerkit, vaikka sitä ei olisi syytetty tai tuomittu esimerkiksi kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Valtuuston päätös johtui ilmeisesti suuttumuksesta, jonka “järjestäytynyt rasismi rikoslakiin” -kampanjan epäonnistuminen aiheutti. Kampanjan tavoitteena oli kieltää käytännössä kaikki kansallismielinen järjestötoiminta. Tampereen valtuuston päätöksen taustalla onkin samoja henkilöitä, jotka olivat mukana myös epäonnistuneessa rikoslakihankkeessa.

 

Lähde: Yle

17 KOMMENTIT

 1. Suomen punikein kylä, viini virtaa ja sienet maistuu. Sitten vaan lisäämään aktivismia Tampereelle 😀 mitä enemmän, sitä enemmän.

 2. Tampere vallattiin 6.4.1918, olisiko nyt hyvä hetki 6.4.2019 vallata Tampere, edes symbolisesti uudestaan juhlavuoden kunniaksi?
  Valitettavasti tällä kertaa ei voida vihervassareita viedä soramontuille, tai makasiinin taakse, mutta jokin joukkovoiman osoitus voisi olla paikallaan, ettei hippiäisiltä totuus unohtuisi

  • Koko Suomessa pitäisi tehdä revanssi vuoden 1918 tapahtumista ja murskata globalistit, maanpetturipoliitikot ja kaikki muu roskasakki! 🙂

 3. Neuvostoliittolaista politiikkaa pahimmillaan. On sitä aikoihin Suomen maassa eletty kun tavalliset Suomi rakkautta potevat ihmiset ja hieman kärjekkäämmätkin sydämestään isänmaataan kunnioittavat ja sen vastaisen onnen tuhoajien toimista vastarintaan nousseet nuoret suomalaiset terve- sieluiset järjen äänen kuulijat eivät saa harjoittaa työtään suomalaisen Suomen puolesta, joka on puhdas kommunismin terroristi järjestelmän ujuttajien myyräntyöstä ja kunniattomasta desanttitoiminnasta, joka on tähdätty suoraan Suomen sydämeen.

 4. Tamperelaiset on ylen aivopesemiä, mutta Tohlopin ylen valta on murenemassa.

 5. On se kumma kun historiallinen punakoitumien aina Leninin ajoilta asti elää sitkeästi Tampereella ja luultavasti muissakin pienemmissä punakaartin kaupungeissa.

 6. Omistaja tietenkin on suvereeni päättämään omaisuutensa käytöstä, suvereenisti.

  Kun kaupunki tällä tavalla rajoittaa omaisuutensa käyttöä kaupunkilaisten poliittisen mielipiteen perusteella, ei enää voida puhua yhteisestä omaisuudesta. Kaupunki siis ei enää toimi kaupunkilaistensa parhaaksi vaan aina sen eturyhmän hyväksi, joka kovimmin huutaa. Ja yleensä se on enemmistö.

 7. Otsikossa on melkoinen asiavirhe. Tampereen kaupunki linjasi, ettei vuokraa YK:n ihmisoikeussopimuksien vastaisesti toimiville rasistisille järjestöille, isänmaallisuuden kieltämisestä ei siis ole kyse. Isänmaallisuus ei ole rasismia, ja vastavuoroisesti rasismi ei ole isänmaallisuutta.

  • Kaikki aito isänmaallisuus on YK:n edustaman eliitin mukaan “rasismia”. Vain cuckservatiivien EU-yhteensopiva feikki-isänmaallisuus sallitaan.

 8. Miksette linkkaa uutisien URLeja artikkeleihinne? Aina täytyy etsimällä etsiä alkuperäisiä artikkeleita kun lisäätte ainoastaan “Lähde: x”.

 9. Tämä on yksi pieni askel käsikirjoituksessa, joka on kirjoitettu jo sosialistisessa Saksassa, siis kansallissosialistisessa Saksassa. Jotta konkreettisemmin selviää mihin ollaan menossa kerron yhden tulevista askelista (mutta en sitä milloin se tapahtuu):

  — KELAn asumistuki. Useita miljardeja vuodessa. Saako asumistukea maksaa, jos vuokranantajana on fasisti? Tällä tavallahan valtio tulisi tukeneeksi fasistia!
  — Kielletään asumistuki niiltä, jotka asuvat fasistin tai fasistisen säätiön tai yhdistyksen omistamassa asunnossa.
  — Ja pitäähän nykyisessä taloudellisessa tilanteessa muutenkin asumistukimenoja leikata.
  — Toimitaan siten, että asumistukea voi saada vain, jos vuokranantaja (the bad guy) esittää vihreän komission (se on puolueen alainen toimielin) todistuksen, että ei ole fasisti, rasisti, jne.
  — Todistuksen hakija tietenkin maksaa kustannukset.
  — Erityiset komissiota lähellä olevat välitystoimistot toimittavat hakemuksia eteen päin.
  — Omatoiminen hakeminen on hyödytöntä, koska hakumenettelyn muotomääräykset ovat niin monimutkaisia, että vain muutama toimisto osaa hakemuksen täyttää.
  — Välitystoimiston palkkio on erittäin korkea. Takaovesta raha virtaa puolueen johtohenkilöiden taskuun.

  • — Näin meillä kansallissosialistisessa Saksassa toimittiin eikä tiettävästi kukaan valittanut tästä menettelystä niin miksi se ei sitten toimisi myös täällä Suomessa!

   Nykypäivänä tämän fasismin nimenä voisi paremminkin olla totaalinen demokratia tai totalitaarinen demokratia. — Joku voi huudahtaa, (ja varsinkin jos siitä palkkaa saa) että eihän totalitarismi ja demokratia voi vallita saman hallinnon alla! Mutta kyllä se voi! Totalitarismi ja ja demokratia eivät ole toistensa vaihtoehtoja. Totalitaarisessa demokratiassa (perustuslain mukaiset) perusoikeudet vaan käännetään ylösalaisin. Tässä esimerkissä perusoikeutena oli syyttömyysolettama, joka on käännetty syyllisyysolettamaksi.

Comments are closed.