Koti Kansallissosialismi.com Gaia – kaikkien äiti

Gaia – kaikkien äiti

0

Olet kahden äidin lapsi: ihmisäitisi ja Luontoäidin. Rotutietoiset ihmiset puhuvat usein ‘valkoisten lasten tulevaisuudesta’. Mutta millainen on lastesi tulevaisuus vaurioituneen Luontoäidin helmassa? Muinaisilla kreikkalaisilla oli korkea-arvoinen jumalatar nimeltä Gaia (tai Gaea); he pitivät häntä naisena, joka synnytti Maan vuoret, laaksot, joet ja valtameret. Tällainen näkemys Maasta elävänä olentona on osuva vertaus, joka voi auttaa meitä ymmärtämään roolimme muiden elävien olentojen joukossa. Jos ajattelemme Maata Gaiana, niin näemme, että hän kärsii ja tarvitsee apuamme. On hyödytöntä taistella valkoisen rodun puolesta, jos jälkeläisillemme ei ole maata, jolla asua. Valkoiset ihmiset ovat hyvin älykkäitä verrattuina muihin eläimiin, joten halutessamme voimme kyllä pelastaa planeettamme sitä kohtaavilta vaaroilta.

AK_GaiaLähes kaikki Luontoäitiä uhkaavat tekijät ovat ihmisen aiheuttamia. Ensinnäkin Maan ihmispopulaation määrä hipoo kuutta miljardia; siis 6 000 000 000 suuta ruokittavina. Tämä taas johtaa siihen, että yhä useampi polttaa fossiilisia polttoaineita, jolloin ilmakehään syntyy kaasuja, jotka voivat aiheuttaa ilmaston lämpenemisen. Siitä taas seuraa mahdollisesti valtamerien kohoaminen ja Maan elämän herkän tasapainon järkkyminen. Raikkaan, juomakelpoisen veden määrä ei ole loputon, ja siksi sen käytössä tulisi olla järki mukana. Myös fossiilisten polttoaineiden varasto on rajallinen, ja keinotekoiset, otsonikerrosta ohentavat kaasut tuhoavat ilmakehän elämää suojaavaa ominaisuutta. Esihistoriallisena aikana ihmiset eivät olleet luonnolle vahingoksi, koska Luontoäiti piti meidät järjestyksessä nälän, tautien ja petoeläinten avulla. Nyt ihmiset kuitenkin pistävät Maan koetukselle. Aiheutamme tuhoa sellaisella vauhdilla, ettei historiassa ole moista ennen nähty. Toisin kuin ennen, Gaian luontokappaleet vahingoittavat nyt hänen terveyttään. Ei-valkoiset ovat satuttaneet Gaiaa olemalla lyhytnäköisiä.

Ihmiset lisääntyvät kiihtyvällä vauhdilla eivätkä ajattele tulevaisuutta ja tekojensa seurauksia. Kiinan, Intian, Afrikan ja Etelä-Amerikan väestönkasvu on jo karannut käsistä. Ei tunnu olevan yhtäkään sopivaa liikettä, joka tekisi lopun ihmisluonnon lisääntyvästä pahansuopuudesta. Valkoiset valtiotkin vain pahentavat asiaa lahjoittamalla ruokaa ihmismassoille, jotka taas saavat aikaan yhä enemmän nälkää näkeviä. Sukupolvi toisensa jälkeen edesauttaa tätä väestönkasvun kierrettä. Ainoastaan valkoiset ovat onnistuneet pitämään eläimelliset vaistonsa kurissa ja lisääntymään vauhdilla, joka on tasapainossa kuolleisuuden kanssa. “Syntyvyyden säännöstely” ei ole meille vieras käsite. Kenties muut rodut eivät pysty hillitsemään itseään kuten valkoiset. Siksi meidän tulisikin auttaa heitä alentamaan syntyvyyttä ja näyttää esimerkkiä Luontoäidin varojen käytössä.

Valkoiset voivat auttaa Gaiaa sekä kollektiivisesti että yksilöinä. Voimme nähdä hieman vaivaa. Jos jokainen valkoinen nainen, mies ja lapsi tekisi muutamankin asian Luontoäidin auttamiseksi, vaikka vain ottamalla kotoa kauppakassit ruokaostoksille, saisimme yhdessä jo paljon aikaan. Voimme:

  • Ajaa kimppakyydillä (vähentää päästöjä, parantaa ilmanlaatua)
  • Hyödyntää aurinkoenergiaa (halpaa ja puhdasta)
  • Huolehtia, että lämmöneristys on kohdallaan (säästää polttoöljyä ja euroja)
  • Sammuttaa virran laitteista, joita ei käytetä (säästää sähköä, joka on tuotettu kivihiiltä polttavissa voimaloissa)
  • Kierrättää (säästää kaatopaikkoja ja luonnonvaroja)
  • Opettaa lapsille ympäristöasiaa (vie heitä luontoon, älä pelkästään eläinpuistoihin…)

Meidän ei tarvitse muuttaa elämäntapojamme radikaalisti. Jokainen meistä voi – ilman kettutytöksi ryhtymistä tai puihin kahlitsemista – auttaa Gaiaa saamaan voimansa takaisin.

Ympäristöintoilu voi todella mennä joskus överiksi. Puunhalaajat, jotka kutsuvat metsänhoitajia “murhaajiksi”, saisivat tutkituttaa päänsä. Maapallo pystyy kyllä ruokkimaan määrätyn määrän ihmisiä ilman, että sen tasapaino järkkyy. Kalastajien täytyy kalastaa, ja tarvitsemme myös puita puutavaran ja paperin vuoksi. Valkoisten ei kannata rajoittaa tervettä kaupankäyntiä – siksi näissä asioissa tulisikin olla käytännöllinen. Ympäristöliikkeistäkin löytyy – ei ainoastaan typeryksiä – myös kommunisteja ja valkoisten vastaisia henkilöitä.

Kommunistiset ympäristöliikkeet ovat valkoisten vastaisia, koska rotutietoiset valkoiset liikkeet eivät koskaan sulattaisi kommunismia. Yhdistämällä ympäristöystävällisyyden kommunismiin punaiset ovat huijanneet valkoisia ajattelemaan, että myös kommunismin täytyy olla positiivinen asia; kommunistit ovat kääntäneet nämä valkoiset meitä vastaan. Kannatakin mieluummin ympäristöryhmiä, joilla on vain yksi ja ainoa tavoite: terveen elinympäristön säilyttäminen. Ei ole minkäänlaista estettä sille, etteivät myös rotutietoiset valkoiset voisi olla luonnonsuojelijoita. Maa kuuluu myös meille valkoisille, ja siksi me voimme ja meidän tulisi estää maapalloa sairastumasta peruuttamattomasti.

Kun muut rodut eivät pysty rajoittamaan väestönkasvuaan, on valkoisilla mahdollisuus kontrolloida niiden lisääntymisviettiä. Tämä on nähty 1900-luvulla. Meillä on tahdonvoimaa ja harkitsevaisuutta saavuttaa nollatason väestönkasvu, jos vain haluamme. Valkoisia kuitenkin uhkaa sukupuutto, kun yhä useampi muunvärinen lisääntyy ja valtaa maitamme. Meidän tulisikin asettaa tavoite omasta väestönkasvustamme ja samalla yrittää auttaa muita rotuja rajoittamaan omaa lukumääräänsä syntyvyyden säännöstelyn ja koulutuksen avulla. Muodostaessaan vain kahdeksan prosenttia koko ihmispopulaatiosta tulisi valkoisilla olla oikeus saada enemmän lapsia kuin esimerkiksi aasialaisten. Muut rodut ovat ylittäneet sallitun rajan maan ja resurssien käytön suhteen. Nuo rodut eivät uhkaa ainoastaan valkoisia, vaan kaikkea elämää maapallolla. Meidän velvollisuutemme on säilyttää terve planeetta jälkeläisillemme – olemmehan me Gaian, Luontoäidin, lapsia.