Koti Uutisia Kommunistien verilöylyn uhrien muistelu torpattu Kreikassa

Kommunistien verilöylyn uhrien muistelu torpattu Kreikassa

3

Syyskuun puolivälissä 1944 kreikkalaiset ELAS-järjestön (kansallisen vapautusrintama EAM:n aseellinen siipi) kommunistiterroristit hyökkäsivät pieneen Peloponessoksen niemimaalla sijaitsevaan Meligalasin kylään, murhasivat kylän asukkaat ja heittivät tapettujen ruumiit kaivoon. Tapahtuma tultiin tuntemaan Meligalasin verilöylynä. Verilöylyssä menehtyneiden omaiset saapuvat joka vuosi kaivon luo sytyttämään kynttilän kuolleiden läheistensä muistoksi.

Tänä vuonna Kreikan pääministeri Antonis Samaras on kuitenkin kieltänyt minkäänlaisia “ryhmittymiä”, kuten Kultaista aamunkoittoa, kunnioittamasta kuolleiden muistoa. Poliisi on myös estänyt kaivolle kulkemisen. Valtavirran media ei kuitenkaan ole maininnut sitä, että myös tavallisia kyläläisiä estettiin pääsemästä muistamaan kuolonuhreja.

Kreikan hallitus on teeskennellyt vuodesta 1974 asti, ettei Meligalasin verilöylyä koskaan tapahtunutkaan, koska kommunistien toimeenpaneman verilöylyn muistaminen ei istu hallituksen “edistykselliseen” ja “humaaniin” viestiin.

Alla olevalla videolla poliisi estää paikalle yksin tulleen naisen pääsyn kaivolle:

 

 

Lähde: Xaameriki

3 KOMMENTIT

 1. Eivät sentään ole vielä menneet purkamaan kaivoa pois että kansa pikku hiljaa unohtaisi tapahtuman. Tosin, tämän konfliktin jälkeen sekin voidaan tehdä.

  Samalla tavalla aikoinaan kristinuskoa levitettiin Suomessa. Kirkkoja rakennettiin entisten uhrikivien ja rukouspaikkojen päälle, jotta vanhat kansanuskonnot unohtuisivat ja kansa kävisi kiltisti kirkoissa.

 2. Pitääpä mainita esimerkkinä saksoneista jotka pakanoina ryöstelivät murhasivat ja raiskasivat omia valkoisia veljiään naapuriheimojaan,Muut saivat lopulta tästä rellestämisestä tarpeekseen ja käännyttivät saksonit verisesti kristinuskoon mikä oli täysin oikein lopettaakseen saksoneitten mielivallan,Historia ei ole aina niin kuin se virallisesti kerrotaan.

 3. Ihmettelenpä tuota kunnioittamani “edellisen puhujan” mainitsemaa saksonien kohtaloa… SS-johtaja Heinrich Himmler mainitsi, historian mukaan, Kaarle Suurta “saksien teurastajaksi.” Olipa oikein tai ei, niin onneksi arjalaiset kansanheimot ovat lytäneet (ikävä kyllä) sentään toisiaan historiassa, joko nyt, tai sen jälkeen.. Mielestäni frankkien Kaarle Suuri oli hyvä germaaninen keisari/

  = Johtaja!

  PS:
  Taistelu Englannista/The Battle Of Britain, oli mahdollisesti suurin 2. maailmansodan tragedioista? Veljeskansat, anglosaksit ja saksalaiset, olisivat, yhdistäessään voimansa, toteuttaneet menestyksellä Idän sotaretken. No, koukkunokkien juonitteluille emme voi mitään. Varsinkaan näin “jälkiviisauden” puitteissa…

Comments are closed.