Koti Kansallissosialismi.com Esi-isiemme kutsu

Esi-isiemme kutsu

0

Haluan kertoa tovereillemme asioista, joista ette ehkä tiedä. Nämä asiat koskettavat meitä jokaista valkoista nationalistia niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissakin.

Muutama päivä sitten TV-uutisissa oli katsaus Sierra-Leonesta. Ohjelmassa haastateltiin nuorta mustaa poikaa. Tämä poika sanoi haastattelussa: Rakastan olla musta, rakastan mustia…” Hän sanoi haluavansa pitää Afrikan afrikkalaisilla ja rakentaa Afrikassa tulevaisuutta mustille. En tiedä moniko tämän uutiskatsauksen näki, mutta sopulit, jotka sen näkivät, ajattelivat varmasti, että “poikahan puhuu asiaa, hänellä on erittäin hyvät ajatukset – tietenkin Afrikka kuuluu afrikkalaisille”.

Ajatelkaapa, jos haastateltava olisi ollutkin valkoinen suomalainen, jolla olisi nationalistisia ajatuksia, ja hän olisi sanonut näin: “Rakastan olla valkoinen suomalainen, rakastan valkoisia! Haluan säilyttää Euroopan eurooppalaisilla ja rakentaa tulevaisuutta Euroopassa valkoisille!” Mitä luulette, miten tähän olisi reagoitu? Tietenkin tämä henkilö olisi saanut “rasistin” ja “natsin” leimat. Kenties vuoden afalainen olisi soittanut hänelle uhkauspuheluita tms. Entä jos haastateltava olisikin ollut valkoinen saksalainen nationalisti, joka olisi sanonut vaikkapa näin: “Olen ylpeä saksalaisuudestani ja haluan säilyttää Saksan saksalaisilla. Haluan, että tulevaisuutemme rakennetaan valkoisille eurooppalaisille!” Miten tähän olisi reagoitu? Tosiasia on, että tämä henkilö joutuisi vankilaan tuollaisesta kommentista!

Minulla on hyvä esimerkkitapaus Saksasta. Nuori, 26-vuotias saksalainen nationalisti Michael Krick tuomittiin äskettäin vankilaan kymmeneksi kuukaudeksi päässään olevan SS-tatuoinnin vuoksi. Sitä aiemmin hänet tuomittiin ilman todisteita ja näyttöä kymmeneksi kuukaudeksi vankilaan 15:n “Die Deutsche Komme 2” -CD-levyn hallussapidosta. Tuomari oli sanonut tuomion julistamisen yhteydessä: “Vaikka meillä ei olekaan selviä todisteita, olisi omituista uskoa syyttömyyteesi.”

Eräs saksalainen toverini, Armin (joka ei ymmärrettävistä syistä halua koko nimeään julki), kertoi vieläkin hämmästyttävämpiä uutisia Saksasta. Mikäli jollakulla on kotinsa seinällä hakaristilippu ja muutamia niin sanottuja kiellettyjä kuvia Hitleristä ja Kolmannesta valtakunnasta, ja mikäli esimerkiksi joku naapuri, kiinteistöhuoltaja tai talonmies näkisi nuo kuvat, hän voi soittaa poliisille ja tehdä ilmoituksen “rasististen symbolien esittämisestä”. Tästäkin voi joutua vankilaan Saksassa. Eikö olekin uskomatonta?

Lisään vielä, että myös turisteja, jotka siis syyllistyvät johonkin “viharikokseen” Saksassa, voidaan tuomita Saksan lakien mukaisesti. He, jotka lukevat tai kuuntelevat ADV:n lähetyksiä, saavat tietää mitä omituisimmista tapauksista Yhdysvalloista. Terrorisminvastainen sota on käännetty omia kansalaisia vastaan, mistä saavat kärsiä erityisesti valkoiset patriootit. Chester Dolesin tapaus on hyvin järkyttävä; hänet pidätettiin ja erotettiin vaimostaan ja 11 lapsestaan. Chester Dolesia voi odottaa jopa 8–10 vuoden vankilatuomio.

Kuten olemme jo huomanneet, monet eurooppalaiset toverimme, erityisesti saksalaiset, saavat kärsiä juutalaisten ja heidän lakeijoidensa vuoksi. Meillä Suomessa asiat eivät ole yhtä huonosti kuin Saksassa tai jopa Ruotsissa, mutta ehkä viiden tai kymmenen vuoden kuluttua tulee voimaan laki, joka mahdollistaisi sen, että sinut voidaan tuomita vankilaan tatuointiesi perusteella. Ehkä meille tulee kasa mitä omituisimpia lakeja. Pitäisikö meidän toimia jo nyt tuollaista sortoa vastaan vai odotella, että meitä aletaan sortaa toden teolla? Mikäli ryhtyisimme toimintaan, olisiko se passiivista toimintaa vai toimintaa, jollaisen urheat jääkärit valitsivat yli 80 vuotta sitten katsoessaan sen olevan Suomen etujen mukaista?

Tämä on esi-isiemme kutsu, tämä on esi-isiemme sotahuuto! Tulevaisuudessa isänmaamme, kansamme ja rotumme tulevat kiittämään urheita valkoisia miehiä ja naisia, jotka ovat taistelleet ja uhrautuneet yhteisen asiamme puolesta! Ole ylpeä suomalaisuudestasi, ole ylpeä historiastamme, ole ylpeä kulttuuristamme – ole ylpeä valkoinen! Pidä huoli, että myös meidän tulevaisuutemme on valkoinen. Älä unohda urheita esi-isiämme, jotka taistelivat meidän tulevaisuutemme puolesta!

Henrik Holappa