Koti Uutisia Epäily: monikulttuurijengin kaksi jäsentä ryösti uudelleen

Epäily: monikulttuurijengin kaksi jäsentä ryösti uudelleen

7

Helsingin maahanmuuttajajengiin liittyvä vyyhti saa edelleen omituisia piirteitä, joiden perusteella viranomaisten toimintaa on syytä kyseenalaistaa. Tällä viikolla useat lehdet kertoivat, että kaksi ryöstöistä ja pahoinpitelyistä epäiltyä henkilöä oli jo uudelleen ryöstöpuuhissa Helsingissä.

UK_knife-attack

Vähän aikaa sitten poliisi antoi ymmärtää, että pääkaupunkiseudulla toimineen monikulttuurisen jengin toiminta on laantunut viime aikoina. Kuitenkin kaksi vapaaksi päästettyä epäiltyä ryösti jo 10. lokakuuta uusimman uhrinsa. He olivat pyytäneet vuonna 1998 syntyneeltä pojalta puhelinta lainaan ja sen jälkeen väkivallalla uhkailemalla pitäneet puhelimen itsellään.

Poliisi oli määrännyt heidät aiempien ryöstöjen vuoksi matkustuskieltoon, jonka mukaan heidän oli pysyteltävä iltayhdeksän ja aamukuuden välinen aika kotona. Ilmeisesti viranomaiset eivät halunneet millään tavalla valvoa kieltoa, joten epäillyt pääsivät Helsingin keskustaan jatkamaan aiempaa “harrastustaan”. Nyt 15- ja 16-vuotiaat epäillyt ovat tutkintavankeudessa, sillä he jäivät kiinni jo samana iltana.

Iltalehden haastatteleman ryöstöjutun tutkinnanjohtajan Mikko Halmeen mukaan monikulttuurista jengiä ei pitäisi kutsua jengiksi vaan kaveriporukaksi. “Sana jengi on liian vahva. Kyse on kaveriporukasta”, Halme sanoi. Tutkinnanjohtajan väheksyvä kommentti ei tule asiaa seuranneille yllätyksenä, sillä poliisi on ottanut tapauksessa jo aiemmin vastaavan kannan. Sen sijaan suomalaisten turvaksi järjestettyjen katupartioiden valvontaan käytettyjä resursseja ei poliisi ole säästellyt.

 

Aiheeseen liittyen:

Maahanmuuttajaväkivalta raaistuu pääkaupunkiseudulla
Katupartiointi jatkui lauantaina
Turvapartiointia jälleen Helsingissä
Video: Hitler kuulee Helsingin maahanmuuttajajengeistä

7 KOMMENTIT

 1. Mitäs jos ihan vain “kaveri porukalla” joku hakkaa paskat pellolle noista luteista? Nii eihän se niin vakavaa vois olla ku ihan vain kavereiden kanssa vähä pidettiin boot partyt siinä nurkalla…

  • Roskaväelle voisi juottaa risiiniöljyä,
   kuten toverit tekivät Mussolinin Italiassa
   vanhaan hyvään aikaan.

   Ei tarvitsisi juuri hakata niitä p-koja pellolle…:)

 2. Oikeastaan kyseiset jengiläiset ovat (muslimi) seurakuntanuoria jotka keräävät nuorisoseuralleen matkakassaa Jihad-reissulle. Keräyslupa on toki kunnossa ja poliisi turvaa ruskettuneita uskonveljiä. Me tyhmät koulujakäymättömät natsit emme vain ymmärrä tätä. Olemme liian valkoisia ja aneemisia.

 3. No ei tule yllätyksenä. Valtamedian ja poliisin hyssyttely asioista jatkuu edelleen!

Comments are closed.