Koti Uutisia Ruotsissa yli 50 “no-go”-aluetta

Ruotsissa yli 50 “no-go”-aluetta

8

UK_no-go_Ruotsi

Ruotsin poliisin tiedusteluosaston tuoreen raportin mukaan Ruotsissa on 55 asuinaluetta, joilla poliisin ei ole enää mahdollista ylläpitää järjestystä “tavalliseen tapaan”. Näitä alueita ovat muiden muassa Tukholman Rinkeby, Göteborgin Bergsjön ja Biskopsgården sekä Rosengård Malmössä.

Raportissa kerrotaan, että poliisipartion saapuessa paikalle tätä aletaan kivittää ja rikostapauksia selvitettäessä ketään ei saada todistamaan eikä tekemään rikosilmoituksia, mikä tekee tutkinnasta hyvin vaikeaa. Poliisiautojen jäädessä tyhjilleen ne rikotaan, poliisin kimppuun hyökätään ja poliisia uhkaillaan.

“Paikalliset yrittäjät joutuvat ilkivallan, murtojen, ryöstöjen ja kiristyksen kohteeksi ja huumausaineita myydään avoimesti kadulla”, siteeraa Svenska Dagbladetin toimittaja Per Gudmundsson raporttia lehden pääkirjoituksessa ongelma-alueiden arkipäivästä. “Asukkaat kokevat, että todellinen valta on siellä rikollisten käsissä”, jatkaa Gudmundsson raporttiin viitaten. Poliisin raportissa on lisäys, että edellä mainituilla ghettoutuneilla alueilla toimii “sekä nuorista koostuvia löyhästi organisoituja jengejä” että “paremmin järjestäytyneitä ja jäsenkunnaltaan vanhempia jengejä”.

Kertomatta jätetään se, että nämä yli 50 tulenarkaa aluetta on kyllästetty ääriään myöten ei-eurooppalaisilla maahanmuuttajilla, jotka ovat ottaneet oikeuden omiin käsiinsä. Ruotsin poliisi ei suoraan halua myöntää Ruotsin suurten kaupunkien pahamaineisille alueille muodostuneen jo rinnakkaisyhteiskuntia, mutta käytännössä edellä mainituilla asuinalueilla turvautuminen poliisiin on yhtä tyhjän kanssa.

Lähde: Verkkouutiset

8 KOMMENTIT

 1. Sama on Suomenkin kohtalo. Jokunen järkevä ihminen ei riitä, kun vastassa on läjäpäin hulluja, mm päättävissä asemissa olevat.

  • Valitettavasti, usein kansallinen herääminen vaatii kriittisen tilanteen, jota seuraa radikaali muutos. Tulevaisuus näyttää miten asiat muuttuvat, onneksi maita on ennenkin nähty nousevan tuhkasta.

 2. Tämä sama kehitys on edessä Suomessakin. Valtaapitävät asuttavat ulkomaalaiset aina kansan keskuuteen jotta koko ajan olisi pientä kahnausta jonka varjolla on helpompi hallita kansaa.

  Mutta mikähän olisi oligarkkien vastaus jos seuraavat maahantulijat asutettaisiinkin esim. Kauniaisiin, Katajanokalle sekä Kruunuhakaan?

 3. Kaikki on täysin suunniteltua. Juutalaiset haluavat mamujen riehuvan ja tuovat heidän kauttaan mafian Suomeen. Mafian hallitsemilla alueilla mamut suojelevat toimintaa. Syntyy pienoisvaltioita kaupunkeihin, kuten konfliktialueile, esim. Ukrainaan isompia maafiavaltioita.

  Mafian soluttautumisen kera on tavoite panna kantaväestö kärsimään ja toisen luokan kansalaiseksi. Sitä hakataan aina poliitikkojen ja poliisin/tuomareiden avustuksella. Lisäksi eri kuppikunnat ovat usein sodassa tai ainakin kahnauksissa. Juutalaiset saavat aina hlutessaan aikaan levottomuuksia, koska he ovat soluttaneet kaikki ryhmät ja mafia on heidän täysin. Näin juutalaiset voivat hajottaa ja hallita ja tuhota. Tietenkin kulttuurin tuho on tärkeä tavoite ja koko homman juju. Ensimmäiseksi kantakulttuurin. Kaikki ei-juutalaiset ryhmät kuitenkin ovat pian käytännössä samanlaisia kommunisteja. Juutalaisten rojia, vaikka sellaisia ollaan jo nyt selvästi, kun holohoax-valhe vallitsee ja mediat ja pankit ovat juutalaisten ja koska poliitikot ja tuomarit tekevät niin kuin he käskevät.

 4. Suomessa taitaa olla seuraavat no-go alueet Varissuo, Itäkeskus, Kontula, Jakomäki, Myllypuro, Vuosaari ja Mellunmäki?

 5. Tästä se Irwin Goodman varoitti… Asialle pitää tehdä jotain ennenkuin Suomessa on sama meno!

Comments are closed.