Koti Artikkelit Vastarintaliike Katupartiointi jatkui lauantaina

Katupartiointi jatkui lauantaina

132

Jatkoimme tärkeäksi havaittua katupartiointia tänä viikonloppuna.

Hki19102014_1

Vastarintaliikkeen aktivisteja sekä ystäviä jalkautui Helsingin kaduille lauantai-iltana. Tehtävänämme oli suojella suomalaisia nuoria, sillä maahanmuuttajajengit ovat tänä vuonna ryöstäneet ja pahoinpidelleet väkivaltaisesti itseään heikompia uhreja.

Ehdimme liikkua kaupungilla noin puoli tuntia ennen kuin poliisipartio alkoi seurata ryhmää. Tilanne oli toki ironinen, sillä olimme jalkautuneet kaupungille juuri siksi, ettei poliisi ole kyennyt estämään vähintään 70 väkivaltaisen rikoksen ketjua. Sen sijaan, että poliisi olisi ollut torjumassa maahanmuuttajarikollisuutta, kohdisti se mielenkiintonsa vapaaehtoiseen kansalaisten turvapartioon.

Hki19102014_2

Saapuessamme rautatieaseman junalaiturille joka suunnasta alkoi lähestyä uusia partioita kävellen. Elielinaukiolla vastassa oli noin kymmenen poliisia. Tätäkö on poliisin resurssipula? Viranomaisten ylimitoiteltu reaktio tuntui huvittavan myös sivullisia. Koska toiminnassamme ei ollut mitään laitonta, poliisi päästi ryhmämme lopulta jatkamaan partiointia.

Hki19102014_3

Noin viisi minuuttia myöhemmin Kiasman edustalla vastaan käveli suuri ryhmä äärivasemmistolaisia, joista useat olivat naamioituneet. Vasemmisto aloitti yhteenoton heittämällä lasipulloja kansallismielisiä kohti, minkä jälkeen tilanne eskaloitui. Tilanne kesti noin puoli minuuttia, minkä aikana tappelun aloittanut vasemmisto joutui aloittaa perääntymisen. Muutamat hyökkääjistä myös pudottivat metalliputkensa maahan paetessaan paikalta. Viranomaiset rauhoittivat tilanteen kaasulla, ja lopulta paikalle saapui vielä ratsupoliisi. Pari partioon osallistunutta sai poliisilta kaasua, eikä ketään otettu kiinni.

Hki19102014_4

Hki19102014_5

Raakaa suomalaisvastaista väkivaltaa vastaan järjestetty katupartio on saanut vähintään mielenkiintoisen vastaanoton. Tavalliselta kansalta toimintamme on saanut loistavaa palautetta. Valtamedia on kuitenkin mustamaalannut toimintaamme koko kuluneen viikon. Resurssipulaa valittava poliisi ei pystynyt suojelemaan kymmeniä suomalaislapsia, mutta se pystyi lähettämään toistakymmentä viranomaista laillisen turvapartion perään. Vasemmisto taas osoitti kummallista yhteiskunnallista pelisilmää puolustamalla maahanmuuttajarikollisuutta ja yrittämällä estää toimintamme. Ilta toi arvokasta kokemusta Suomessa vielä uudenlaisesta toimintatavasta.

On tärkeää, että suomalaiset vastaisuudessakin puolustavat omiaan riippumatta siitä, mitä media, viranomaiset ja suomalaisvastaiset marginaaliryhmät sanovat.

Toimitus

132 KOMMENTIT

 1. Näin on, takkutukat ampuvat itseään jalkaan, mamuthan eivät tunnetusti jää kyselemään poliittista kantaa kun alkavat riehua.

  http://www.youtube.com/watch?v=QAmy7eVJZxw

  http://xaameriki.wordpress.com/2013/10/26/italy-anti-racist-social-worker-raped-by-african-illegal-immigrant-at-anti-racist-festival/

  http://topconservativenews.com/2012/02/anti-racist-gangbangers-brutally-attacked-by-kurdish-immigrants/

  Uskaltavatkohan antifat edes huitaista takaisin vai jäivätköhän maahan makaamaan katatonisena järkytyksestä kun maailmankuva murentuu?

  • Ja jos olette niin optimistisia että luulette että Suomesta ei ainakaan löydy näin tyhmää porukkaa, niin ylimmässäkin videossa oli suomalaisia hippejä mukana, voit kuullakin sanan pari suomea videolla.

   RIP järki

  • Suomalainen poliisi siis ei ottanut kiinni vasemmiston porukkaa, vaikka yrittivät lukuisia törkeitä pahoinpitelyitä, törkeää virkavelvollisuuden laimminlyömistä. Aarnion ajatukset ovat nyt siis muuttuneet teoiksi myös muiden poliisien joukossa, olen tähän asti kuvitellut poliisin olevan puolueeton? näin siis päästään ylipäällystö kurssille nykyään? nuolemalla ja lipomalla monikulttuurisuutta edustaavaa maan johtoa? todella rumaa ja etovaa, vastarintaliike on tosiaankin laittanut itsensä peliin, tällaisella toiminnalla on suomessa aina vastustajansa, luulisi kaikille olevan selvää ketkä ovat niitä hyviksiä? ja ketkä pahiksia. Suomalaisia lapsia ei siis saa puolustaa väkivallalta, poliisihan ei siihen tunnu kykenevän. Täysin naurettava tilanne.

  • KIITOS KATUPARTIOILLE!!!!!!!!

   OLEN VALMIS JOPA MAKSAMAAN TEILLE TURVALLISUUDEN TAKAAMISESTA JA SUOMALAISTEN YHTEEN HIILEEN PUHALTAMISESTA!!!!!!! PYYDÄN SYDÄMMENI POHJASTA ETTÄ JATKATTE TOIMINTAANNE! KIITOS ETTÄ PUOLUSTATTE SUOMALAISIA LAPSIA JA NUORIA JA VANHOJA! TÄYSIN VILPITTÖMÄSTI JA SYDÄMMENI POHJASTA: OLETTE PARAS ASIA MITÄ TÄSSÄ MAASSA ON TÄLLÄ HETKELLÄ! KIITOS JOKA IKISELLE TEISTÄ!

   KIITOS!!!!!!

   -Jukka

 2. Harmillista (mutta ei yllättävää), että media ja poliisi ovat asettuneet kansallismielisiä vastaan niin voimakkaasti. Hienoa kuitenkin, etteivät kansallismieliset taivu järjestelmän painostuksesta ja järjestelmän juoksupoikien “tempauksista” huolimatta!

 3. Varsin absurdia pelisilmää osoitti myös poliisin operatiivinen johto, kun aloitti näin massiivisen operaation ryhmää vastaan, josta tiedettiin ettei se missään tapauksessa tule aiheuttamaan häiriöitä tai rikkomaan lakia. Siinä varmaan tavallinen rivipoliisi on moraalikysymysten äärellä. Tätäkö nyt on yhteiskuntarauhan turvaaminen?
  Upeaa työtä jälleen kerran kaikilta niiltä, jotka kadulle jalkautuivat!

 4. Ei jää sitten epäselväksi mitä agendaa vihervasurit ajavat. Miten helvetissä voi olla noi puusilmäistä porukkaa, että jos ulkomaalaiset luovat jengejä ja ryöstävät & hakkaavat suomalaisia niin syy vieritetään suomalaisia auttavalle osapuolelle ja kaikin voimin pyritään vahingoittamaan ja estämään tällainen apu??

  No ainakin tässä vaiheessa luulisi vihervasureiden peace & love -siiven miettivän, että ovatko tuollaisessa toiminnassa mukana ja edustavansa näin samaa linjaa.

 5. Poliiseilla oli tehovalvontaviikonloppu jossa puututtiin tehostetusti julkijuopotteluun keskeisillä julkisilla paikoilla, sen takia niitä oli niin paljon rautatieasemalla… Tuskin ne teitä siellä seuraili.

  • Itse asiassa kyllä seuraili varsin avoimesti. Toki tuo tehoviikonloppu selittää sen, että heitä oli asemalla normaalia enemmän, mutta ei sitä, että seurailivat autoilla ja asemalle saavuttua piirittivät katupartion.

  • Vaikea uskoa että katuja partioiva osasto olisi näyttänyt miltään lokakuiselta pussikaljaporukalta. Usko tai älä, poliisi voi oikeasti kohdistaa resursseja näin mittavasti muuhunkin kuin “julkijuopotteluun” tehovalvontaviikonlopun puitteissa. Eli mitä epäselvää tässä muka on.

 6. Natsit, ensi kerralla jääkää koteihinne. 2000-luku ei kaipaa rajoittuneen ideologianne rippeitä. Käyttäkää vähäinen aikanne maan päällä hyödyksi, menkää opiskelemaan todellista maailmaa ja jättäkää typeryydet.

  • Senkin höpönassu! Mistä vihasi valkoisten kansallismielisyyttä kohtaan kumpuaa?

   • Onko “todellisen maailman” käsitteesi todella materialistinen uranrakennus jossa sitoutumisella omaan kansaan ei ole mitään väliä? Ajatteletko koskaan minkälaisen maailman haluat jälkikasvullesi jättää.
    Terveisin opiskelija

  • Mene sinä muualle avautumaan, kukaan täällä ei kaipaa itkupotkuraivareitasi. Avaa silmäsi ja katso mitä on ihan oikeasti meneillään, lopeta se hallusisaatioissa eläminen.

   • Kai olette tietoisia siitä että noissa katujengeissä on mamujen lisäksi runsaasti kantaväestön edustajia, ja että samat porukat hyökkäilevät sekä valkoisten että värillisten kimppuun?

    • Epäilen ettei partio antaisi tilanteen vain olla jos jengin kohteena olisi värillinen.

  • Mielestäni kaikista suurin rajoite suomalaisille ja suomalaisuudelle olisi nimenomaan monikulttuurisuus-ideologia, joka ei palvele mitään kansallisia etuja tai toteuta kansan tahtoa. Monikulttuurisuus loppujen lopuksi pyrkii tekemään Suomesta sellaisen, ettei Suomessa olisi mitään tunnistettavissa olevaa kulttuuria tai kansaa, ts. hävittämään suomalaisuuden. Monikulttuurisuus on monissa Euroopan maissa osoittautunut taloudellisesti ja yhteiskunnallisesti kannattamattomaksi. Se on aiheuttanut turvattomuutta ja epävakautta, sekä osoittautunut yhteisöllisyyden kannalta huonoksi ideologiaksi.

   Huvittavaa myös, että otit todella futuristiselta kuulostavan “2000-luku” – termin viestiisi mukaan, vedoten edistyksellisyyteen. Nähdäkseni suomalaisuuden ja kansan kannalta kannattamattomia ideologioita ei voida pitää edistyksellisinä ainakaan kansan ja suomalaisuuden kannalta. Historiankululla ei ole toistaiseksi mitään päämäärää, joten edistyksellisyydestä on siinä mielessä turha puhua.

   “Käyttäkää vähäinen aikanne maan päällä hyödyksi” Eli oman kansan turvallisuuden takaaminen ei ole hyödyllistä? Ei kaikki ole autofobisia ja väliinpitämättömiä.

  • Niin, sopii tarkastella noita muita maita missä on monikansallisia ryhmittymiä tappamassa toisia. niin se vaan on että suomessa ei ole rahaa mamujen integroimiseen eikä sitä koskaan tule olemaan. annetaan pieni toimeen tulo ja ei halutakkaan kuin kalastaa seuraaviin vaaleihin ääniä. poliitikoilla kun ei valtaa ole päättää oikeista asioista.
   suomessa on 20v päästä kovia mellakoita ja paikallisia “sotia” eri ryhmittymien välillä. uskonto, politiikka ja perinteet kun sotketaan niin ei siitä hyvää voi tulla, varsinkin jos jo perus suomalaisen tulotaso senkun laskee ja nuoriso jää paikalleem junnaamaan. vituiksi on mennyt päätökset poliitikoilta. Nössöt on pilannut tämän maan!

 7. Todella tärkeää ja loistavaa toimintaa Vastarintaliikkeeltä. Äärivasemmiston aivottomuus ei taaskaan yllätä, he näköjään todellakin seisovat kaikista mieluiten ryöstelevän mamujengin takana. Turha niiden on sitten itkeä kun se jengi osuu omalle kohdalle. Joka tapauksessa, hienoa, että tällaistakin toimintaa järjestetään ja turvataan kadut, sillä Suomen kadut kuuluvat meille!

 8. Tämä oli täysin odotettavissa. Niin viranomaisten puolelta kuin vasureidenkin puolelta. Uutiskynnyksen ylityttyä olivat viranomaiset osittain pakotetuja näyttäytymään kaduilla jotta he eivät kansan silmissä joutuisi aivan alimpaan kategoriaan. Ja toisaalta, varmasti mielenkiinto Suomalaisia kohtaan jotka pyrkivät vaikuttamaan epäkohtiin, on suuri. Vastaavaahan ei ole tapahtunut sitten sotien.

  Vasureiden ja muiden vastaavien ryhmien, jotka hakevat hyväksyntää joltain suuremmalta taholta, haaste oli myös odotettavissa. Kun sana leviää tällaisesta toiminnasta niin kaikki epämääräistä ainesta sisältävät ryhmät kokevat asiakseen käydä haastamaan katupartiot. Siinä koitetaan luoda katujen nokkimisjärjestystä. Ja se porukka joka mahdollisesti voittaisi haasteen, saisi ansiotonta arvonnousua katujen “kinginä”.

  Toistaiseksi ensimmäinen haastaja sai korvilleen. Mutta on odotettavissa että parin viikon päästä tulee toinen, vähän kovempi. Ja kun sekin saa korvilleen, niin sitten onkin jo rauhallisempaa. Hirarkia on muodostunut ja kunnioitus saavutettu.

  On toisaalta murheellista havaita että Suomalaisnuoret uskovat heille syötettyihin valheisiin niin kovasti, että terrorisoivat omaa isänmaataan ja sen kansaa. Olen varma että suurin osa heistä ei ymmärrä miksi käyttäytyy kuten käyttäytyy vaan haluaa olla “kova jätkä”. No, moni on, jos otsasta koittaa. Mutta että miksi heidän pitää kohdistaa väkivaltansa ja agressionsa Suomen kansaan, ja useinkin siihen kansanosaan joka heitä elättää ja on samassa kastissa heidän kanssaan. Ja kun tästä työläisten kastista nousee Feeniks lintu joka hakee muutosta parempaan, pitävät nämä valheisiin uskovat omasta harhaisesta maailmankuvastaan niin kovin kiinni, että haastavat sen. Kokevat suorastaan velvollisuudekseen eliminoida muutoksen parempaan.

  Mutta, muutos on käynnistynyt, eikä sitä pysäytä enää mikään.

 9. Eikö nuilla vasemmistolaisilla hipeillä ole oikeasti parempaa tekemistä? Yrittävät vain sabotoida SVL:llän toimintaa ja sitten luikkivat kuset housuissa karkuun kun huomataan, että ei pärjätä. Ja tästäkin voi huomata miten mätä poliisi suomessakin on. Ei tietenkään maahanmuuttajien rikoksia voida yrittää ennaltaehkäistä, mutta jos vain omien kansalaisten turvallisuutta yritetään turvata omalla vapaa-ajalla niin se on jyrkästi tuomittavaa. Ei jumalauta.

 10. Oikealla asialla olette, hyvä että löytyy porukkaa jotka todella tekevätkin asioille jotakin. Surullista että äärivasemmiston lisäksi, poliisi ja mediakin tuottaa päänvaivaa. Mutta se oli odotettavissa, tietäen tämän yhteiskunnan tilanteen..

 11. Tätä toimintaa kannattaakin näköjään jatkaa kun Suomalaisten viholliset mokaavat itsensä noin pahasti.

  On aivan mahtavaa että anarkistien roskasakki näyttäytyy aivan selkeästi suomalaisvihamielisenä vihollisen kätyrinä, eikä saa sympatiaa tavallisilta suomalaisilta. Toivottavasti ne ovat niin tyhmiä että yrittävät jatkossakin nolata itsensä kameran edessä.

 12. Tästä kannattaisi ottaa ihan videokameralla liikkuvaa kuvaa youtubeen.

  Vaikka kävisikin niin että anarkisteilla olisi ylivoima ja he onnistuisivat pahoinpitelemään vastarinnan aktivisteja, täytyy muistaa että videolla anarkistit näyttäytyvät silloin ihan avoimen suomalaisvastaisina häiriköinä jotka hyökkäilevät tavallisten suomalaisten päälle.

  Se jos mikä saa anarkistit näyttäytymään todella huonossa valossa ulkopuolisille eikä tavallisten suomalaisten sympatiaa varmastikaan heru sellaisille narkomaaneista koostuvalle maahanmuuttajarikollisten puolustajille.

 13. On surullista tosiaan, että tässäkin maassa poliisi on jo solutettu ja redusoitu pahaiseksi miliisiksi joka tottelee Suomen juutalaismielistä
  nukkehallitusta kuin koira.

  Sisäministeriö, poliisijohto, mamujengit ja vasemmistoterroristit ovat kaikki selvästi yhteisrintamassa ja käyvät finanssijuutalaisuuden käskyläisinä hiljaista sotaa Suomen kansaa vastaan. Kansallismielisillä on valtava työmaa toimiessaan kaikkien näiden suomalaisvastaisten luopioryhmittymien paineessa, mutta tällaista se oli aatteen pioneereilla Weimarin Saksassakin.

  Jälleen kerran hienoa työtä, SVL!

 14. Loistavaa! KIITOS!!! Olette ainoa järjestö jota täällä kannattaa enää tukea! Tiedän että suurin osa Suomalaisista on teille kiitollisia! Jatkakaa!

 15. Hyvä meininki! OC pärisee.. 😀

  Erikoinen valinta poliisilta kaasuttaa hyökkäyksen kohteena olleita kansallismielisiä.

  • Tämä valinta johtunee siitä, että poliisi näkee syyllisenä tilanteeseen aina ensimmäiseksi sen osapuolen, joka on voitolla. “Taktista vetäytymistä” (johon sisältyi mm. aseiden pudottaminen maahan, selän kääntäminen viholliselle ja suunnilleen citykanin elkein suoritettu karkuun juokseminen) suorittavaa punikkia on muutenkin hieman hankala kaasuttaa kun ei se selässä paljoa vaikuta.

   • Jep. Punikkien ja poliisien toimintamalli yllättää kerta kerralta aina vähemmän 😀

 16. Punikit kehtasivat vielä hehkuttaa, että partiossa olisi ollut ulkomaalaisia liikkeen jäseniä mikä on täysi valhe! 🙂 punikeilla itsellään oli jonkin sortin pablo vahvistuksia.. onnettomia reppanoita.. tämä punikkien ryhmä on käsittääkseni masinoitu illalla yliopiston omistamassa kupolissa! Samoin “spontaani anarkisti demo” (Palavat nesteet jne. Manskulla)

  • Nämä punikkien överiksi vedetyt raportit tapahtuneista eivät ole juuri koskaan olleet kovin vahvalla pohjalla 😀 Eivät yleensä tunnu välittävän siitä että tapahtuneilla asioilla tuppaa olemaan erilaisia silminnäkijöitä. Ei sillä, että heidän selittelyt muutenkaan järin uskottavalta kuullostaisi.

 17. Asiallista toimintaa. Arvomaailmaani on latautunut vahvasti tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia tukevia periaatteita ja arvoja mutta teidän partiointinne on ihan hyvää ja oikeutettua herättelyä siihen että vapaus ja tasa-arvo ovat varanto jonka tila on näinä päivinä heikoilla. Se johtuu osittain siitä että niitä käytetään väärin ja toisaalta siitä että niiden merkittävyyttä ei ymmärretä. Humanitaarinen maahanmuutto on yksi tällasia periaatteita edustava asia. On hienoa että Suomi itsenäisenä valtiona suostuu ottamaan pakolaisia kurjuuden keskeltä, mutta se ei ole meidän tärkein velvollisuutemme kuitenkaan. Meillä on myös oman yhteiskuntamme periaatteet rakenteilla kokoajan muuttuvassa maailmassa, ja asiat tuntuvat tapahtuvan liian nopeasti nykyään maahanmuutosta konflikteihin. Jotta Suomi saadaan pysymään turvallisena maana kaikille sen asukkaille, olisi syytä miettiä kuinka paljon me otamme vuodessa maahanmuuttajia, ensisijaisesti pakolaisia meille asumaan. Me emme ole syyllisiä maailman ongelmiin mutta autamme minkä voimme. Nyt vastuumme tuntuu painavan aivan liikaa. Patriootit, edustakaa minkä voitte. Muistakaa säilyttää arvo ja kunnia, ja suokaa sitä myös vastaantulijoille. Estäkää väkivalta ja puolustakaa myös laitapuolta tarvittaessa. Olette vaarallisilla vesillä, joten muistakaa pitää pää kylmänä älkääkä sortuko. Voimia ja uskoa teille Turusta!!!

 18. Joo hienosti valitsi poliisi puolensa päättäessään alkaa kaasuttamaan itseään puolustaneita partion jäseniä….

 19. Juuri näin. Toivottavasti törmäätte näihin mamulastenhakkaajiin ja teette heille hyvin selväksi etteivät enää koskaan koske yhteenkään lapseen. On samalla esimerkki muille mamuille, että oppivat käyttäytymään. Äärivasemmistoa pitäisi myös vahvasti “muistuttaa”, etteivät enää koskaa suunnittele moista ryhmittymää. Vaikka en hyväksykkään väkivaltaa, niin joskus ainoa keino pysäyttää se on toimia heidän tavoin. Pistää vihaksi tuo mamujen touhu, enkä varmasti ole ainoa!

 20. Olette hyvällä asialla. Jatkakaa asialinjalla ja kirjoittakaa blogia. Kynä on miekkaa terävämpi.

 21. Voi vaikuttaa siltä, että aina kun Vastarintaliikkeen aktivistit tekevät jotakin, niin paikalla on ylimitoitetun paljon poliiseja. Sama tilanne on kun ruotsidemokraatit pitävät kokouksiaan tai mielenosoituksiaan Ruotsissa.

  Kysymys lienee kuitenkin siitä, että poliisit ovat paikalla sen takia, että poliisi tietää, että paikalle tulee aina vasemmistolaisia ja anarkistisia häirikköryhmiä haastamaan riitaa ja aloittamaan fyysistä nujakointia. Poliisi joutuu menemään sitten väliin saadakseen tappelun loppumaan.

  Olisi mielenkiintoista nähdä sellainen tilanne, että vasemmistolaiset eivät tulisi häiritsemään esim. Vastarintaliikkeen aktivismia. Kävisikö silloin niin, että paikalle ei ilmestyisi poliisiakaan, koska sitä ei tarvita?

 22. En ole vielä osallistunut partiointiin, me asummekin vähän Helsingistä syrjässä, eikä täällä vielä mamut heilu.

  Yksi ajatus tuli heti noista kuvista mieleen. Vaatetus ryhdikkäämmäksi ja yhtenäisemmäksi. Esimerkiksi suoralahkeiset reisitaskuhousut ja lyhyt vyötärölle ulottuva takki tai pidempi reiteen ulottuva takki jossa kiristettävä vyötärönauha. Vyötäröltä ryhdikäs takki kohottaa yleisilmettä kummasti. Jos housut ovat vaaleat khakin väriset ja takki tumma tai musta, tai sitten toisinpäin, se luo mukavasti kontrastia, mutta ei ole liian univormumainen. Kengät mustat, ruskeat tai khakin väristet, mielellä tukevat, turvallisuussyistä. Päähän pipo, lippalakki tai inttityyppinen karvalippalakki jossa on kylmällä säällä korville käännettävät läpät.

  Tällaisessa vaatetuksessa on kansalaisen helpompi erottaa patriootti ystäväksi ja siinä on samalla myös helppo ennen ja jälkeen partionnin sulautua takaisin muihin kadunkulkijoihin.

  Kaikilla ei tarvitse olla täsmälleen samanlainen vaatetus, riittää kun on vaan hieman samantapainen.

  Löysä ja epämääräinen vaatetus muistuttaa liikaa anarkisteja, jolloin kansalaiset eivät tiedä onko kadulla ystävä vai vihollinen. Lisäksi yhteenottotilanteen hässäkässä saattaa leipoa turpaan anarkistin sijaan kaveria.

  Ehdottomasti kannattaa välttää huppuja sekä huppareita, sillä ne ovat kuin suoraan anarkistin vaatekaapista. Lisäksi niihin on liian helppo tarttua kiinni. Myös maastokuvioituja vaatteita kannattaa vältää.

  Tässä muutamia esimerkkejä hyvistä varusteista.
  http://www.varusteleka.fi/fi/product/hollantilaiset-reisitaskuhousut-oliivinvihreat-kaytetyt/15525

  http://www.varusteleka.fi/fi/product/ruotsalainen-sarkatakki-kaytetty/1688

  Ja tässä ei ole ajatuksena mainostaa varustelekaa. Saa noita vaatteita muualtakin.

 23. Aivan mahtavaa toimintaa partiolta!! Kymmenen pistettä myös kameramiehelle, joka piti päänsä kylmänä bolsujen hyökätessä ja sai otettua tilannekuvat, joista välittyi hienosti illan tunnelma. Tähän on aivan pakko osallistua.

 24. Tärkeää että joku yrittää suojella meidän lapsia ja nuoria, poliisi ei enää siihen kykene.

 25. Patrioottien on aika partioida kaduilla useammin ja yhtenäisesti pukeutuneena. Näytetään voimamme ja suoraselkäisyytemme. Veri ja kunnia!

 26. En ota tässä yhteydessä kantaa sen enempää Vastarintaliikkeen poliittisiin ajatuksiin. Osa on hyviä ja kannatettavia ideoita, kuten ero EU:sta ja Suomen itsenäisyys, osa ei ole, kuten rodun korostaminen ja juutalaisvastaisuus.

  Otan kantaa sen puolesta, että Vastarintaliikkeen vapaaehtoiset katupartiot voivat partioida Helsingin kaduilla suojellakseen suomalaisia maahanmuuttajajengien väkivallalta, kun kerran poliisin resurssit ovat asian hoitamiseen riittämättömät.

  Näyttää siltä, että aina kun Vastarintaliikkeen aktivistit tekevät jotakin, niin paikalla on ylimitoitetun paljon poliiseja. Sama tilanne on kun ruotsidemokraatit pitävät kokouksiaan tai mielenosoituksiaan Ruotsissa.
  Kysymys lienee kuitenkin siitä, että poliisit ovat paikalla sen takia, että poliisi tietää, että paikalle tulee aina äärivasemmistolaisia ja anarkistisia häirikköryhmiä haastamaan riitaa ja aloittamaan fyysistä nujakointia. Poliisi joutuu menemään sitten väliin saadakseen tappelun loppumaan.

  Olisi mielenkiintoista nähdä sellainen tilanne, että vassarit eivät tulisi häiritsemään esim. Vastarintaliikkeen rauhallista toimintaa. Kävisikö silloin niin, että paikalle ei ilmestyisi poliisiakaan, koska sitä ei tarvita?

 27. Hehheh, vai että ei narkkarimarkot itse saanu muka yhtään köniinsä? 🙂 Muistakaa punikit: Voitte ehkä kulkea väkivallan tietä, mutta ette koskaan tule saavuttamaan mitään merkittävää toiminnallanne. Vastustamalla katupartiota olette ihmisten mielestä vain aivottomia häiriköitä! Luuletteko, että Vastarintaliike lopettaa partioinnin jos jotakuta taputellaankin vähän rautaputkella päähän? Hohhoijaa.

  Antti Rautiainenkin näyttäisi olevan ensimmäisten punaisten joukossa ottamassa turpaan. En pistäisi yhtään pahaksi, jos joku vähän hiillostaisi häntä julkisesti sosiaalisessamediassa.
  http://anttirautiainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/sites/default/files/pictures/picture-8241-a72ad6cef53cd5de2c8cf08f137071a1.jpg

 28. Ilmeisesti katupartiot toimivat, sillä ei ole tullut vähään aikaan vastaan uutisia Helsingin mamumafian rötöksistä.

 29. Aivan loistavaa,että joku todella tekee jotain Suomalaisten turvaamiseksi!Respect!vasemmiston kanssa kahakat ovat olleet vuosi kymmeniä “pakollinen”haitta,mutta uskon lujasti että vastarintaliike ei kakkoseksi jää!!mahtavaa todella,että olette jalkautuneet

 30. Hyvä, mikäli tarkoitusperät eivät ole rasistiset, vaan oikeasti vain rikollisia kitkevässä tarkoituksessa. Minä en kannata ihonvärin sotkemista näihin asioihin, vaikka tunnistankin toki maahanmuuttopolitiikan kusseen kotouttamisen osalta ja vahvasti. Noita rikollisjengejä lättyyn, mutta jos pieni musta mukula tarvitsee saattajaa kadun yli, toivon, että tarjoatte sitäkin. Tällä tavalla oikeasti voidaan saada muutosta aikaan.

  Suomessa pitää kuitenkin pelata suomalaisten säännöillä, mutta syrjintä tai muu vastaava vain tuottaa pahaa oloa, jota puretaan sitten takaisinpäin. Kun itse toimii oikein ja viattomia kohtaan osoittaa suvaitsemista, väristä riippumatta, voidaan saada homma skulaamaan.

  Eli jatkakaa, mutta olkaa fiksuja! Tänne ei kuitenkaan tarvita mitään ghettoja ja katujengejä, sekä ambulansseille poliisisaattueita, kuten vaikka Malmössa.

 31. Juuri näin tätä kaivataan lisää kertokaa kun olette lähdössä uudelle patikointi retkelle niin olen mukana ryhmässä! tämä paska on pakko saada loppumaan omin keinoin kun poliiseista ei ole muuhun kun pyörittelemöän peukaloita ja kuluttamaan aikansa kaiken maailman turhan päiväiseen paskaan!

 32. +1 oma mielipiteeni on että on että tosi hienoa toiminta niin kauan kun toimitaan asiallisesti niillä oikeuksilla mitkä on käytösssä.

 33. Aivan mahtavaa: kansallissosialistit vahvistettuna poliisilla! Eipä tule enää mamujengit kaduille ryöstämään ja raiskamaan naisia ja lapsia. “Mustapartio” voi näköjään ohjata poliisia haluamaansa suuntaan, mikäs siinä, onhan sitten laillista tulivoimaakin taistelussa kulttuurinrikastuttajia ja vasemmistohippejä vastaan. TAISTELU ON ALKANUT VELJET! Suojeluskuntajärjestö herää uudelleen ja veteraanitkin kiittävät.

 34. Katupartiointi on hieno asia, ja on varsin valitettavaa että se on mediassa saanut kielteisen kuvan. Itse kuulun siihen univormupukuiseen joukkoon joka oli valvomassa katupartiointia, joskin en itse tehtävällä ollut mukana.
  Kannatan teidän toimintaa täysin, ja ymmärrän näkemyksenne tilanteesta, mutta anna minä selostan muutaman seikan…
  -tapa millä katupartiointi tuli viranomaisille ilmi oli “kosto aikeissa”. Sitä ei voi hyväksyä sillä se on yhtä laitonta kuin mamujen ryöstöt aiemmin.
  -kansalaisliikkeen toiminta lietsoo vasemmistoa, kommareita, punikkeja, kukkahattuja ja muita ääliöitä vastatoimiin, ja vastatoimien tapahtuessa kaduilla voi siinä sivulliset kärsiä vahinkoa. Se ei ole kenenkään toive!
  -järjestäkää katupartio viralliseksi, luvalliseksi ja auttavaksi (ainakin paperilla) niin se menee läpi täysillä. Käytännön toteutus voi olla muuta mutta pysykää lain suojissa mahd pitkään ja kasvattakaa niin mainetta kuin pelkoa mutta säilyttäkää arvostus!

  Kannatusta ja kunnioitusta ansaitaan. Teillä se on täysin ansaittavissa!

  Kumarrus,

  • Katupartiointi on varmaankin tarkoituksella järjestetty provokatiivisesti, jolloin sillä on saatu aikaan näkyvyyttä ja yhteiskunnallista keskustelua. Asian voisi ajatella toisin, jos vasemmisto olisi tehnyt vastaavanlaisen ratkaisun heille tärkeään asiaan, poliisi olisi varmaankin reagoinut asiaan vastaavalla tavalla, mutta miten olisit nähnyt median ilmoittaneen asiasta?
   (Median päivittäinen hehkuttaminen asialla vs. poliisin tiedote asiaan.)

   Hyviä pointteja kirjoituksessasi muutoin.

  • Mukava kuulla tällainenkin kommentti. Kommentista kuitenkin selviää että partioinnin tarkoitusperä on tuotu julki väärin. En usko että kenelläkään on ollut kosto mielessä. Olisikin mukava tietää mikä/kuka taho tämän on näin kertonut. Tai kuka on katupartioinnin näin profiloinut. Tässä lienee ollut selvää prvokaatiota laitokseenpäin. Ja onhan silloin selvää että tilannetta lähdetään tarkastelemaan, että mikä on asian oikea laita.

   Ja kuten jo aiemmin totesin, niin tällaisissa asioissa kaikki epäsosiaalinen aines kokee henkilökohtaiseksi tehtäväkseen haastaa katupartion. Siltä ei voi välttyä mutta kuten eläinmaailmassakin, tiikeri voi nukkua koko päivän jos se haluaa. Ei sen tarvitse pelätä. Ja veikkaampa että ensi kerralla katupartion mukana saattaa olla muutama kamera enemmän, jolloin saadaan tarkempia kuviakin näistä riitaa haastavista ryhmistä.

   Tuo luvallisuus… Onko siihen olemassa joku lomake? Vai onko se vapaamuotoinen/ilmoitusluontoinen asia? Jos siihen on lomake niin mikä on sen numero? Toisaalta, tuo paperilappu voi olla haasteellisempi kuin katupartio jos paritoidessa jokainen edustaa vain itseään, ei järjestöä.

   Henkilökohtaisesti jaksan uskoa siihen että perimmäinen tarkoitus on toimia lain kirjaimen mukaan. Ja paikallaololla estää mahdolliset kansalaisiin kohdistuvat rikokset. Kun porukkaa on molemmin puolin tasaväkisesti, niin usein hyökkääjä arvioi tilannetta uudelleen. Ja tällöin katupartio on täyttänyt tehtävänsä.

   Suomalaisessa yhteiskunnassa kenenkään ei pitäisi pelätä kaduilla kulkemista.

  • Tuon koston olette keksineet itse. Ainakaan minulle ei tullut sellaista kuvaa. Kaduille tarvitaan oikeasti suoraselkäistä porukkaa. Nyt siellä riehuvat mamujengit ja suomalaisiakin vassarimätäpäitä.

   Virallinen? Meinaatko, että kadulla ei saa kävellä?

  • Kiitos symppauksesta ja tuesta, mielenkiintoista kuulla, että univormuisille on tiedotettu, että olisimme jonkinlainen väkivalta/kosto/isku-ryhmä! Tämä on vale meillä on aito huoli kansalaisista ja haluamme omalla toiminnallamme vähentää ihmisten pelkoa kulkea PK-Seudulla ilta/yö aikaan! Emme ole metsästämässä maahanmuuttajia vaan puuttumassa kenen tahansa uhkaavaan häiriö-käyttäytymiseen! Tulemme kyllä jatkossakin puolustamaan fyysistä-koskemattomuuttamme tarpeen mukaan!

  • Jos siihen olisi jotain lupaa haettu, niin se hakemushan olisi automaattisesti hylätty, kun olisi katsottu kuka sitä hakee. Luultavasti olisi annettu joku kielto ja negatiivinen kanta, jota olisi sitten hyödynnetty kadulle jalkautuneiden työn vaikeuttamisessa.
   Nyt on ikävä kyllä niin, että vaikka me teitä sinivuokkoja oman työnne ammattilaisina arvostammekin, niin olemme kyllä valitettavan hyvin tietoisia siitä keiden pillin mukaan te tanssitte.

  • Ha! Mikä limainen ja iljettävä juoni! Te siis haluatte jotain lupaa haettavan voidaksenne käyttää sitä kadulle jalkautuneita vastaan? Oletteko ehdottaneet samaa lupamenettelyä äärivasemmistolle? Tuskin. Limainen ja iljettävä juoni. Typerä tosin, mutta limainen ja iljettävä.
   Nyt tehdäänkin näin: Kadulla partoivat jatkavat toimintaansa miten itse parhaakseen näkevät. Menevät ja tulevat miten mielivät. Te taas pissahädän yllättäessä yritätte kusta pönttöön, ettekä meitä silmään. Comprende?

 35. Siniset tai valkoiset heijastinliivit päälle, selkään painatus Katupartio tms niin ette näytä rettelöiviltä teineiltä ja kunnioituskin lisääntyy. Helsingistä saa moisia.

 36. Näitä kommentteja olis paljon mukavampi lukea jos ei aina vedettäisi sitä natsikorttia…eikun siis zionistikorttia esiin. Aiheena on ulkomaalais- ja suomalaisväkivalta kaduilla, sitä ei kyllä ohjaile mikään zionistiporukka, varsinkin kun mamut ovat anti-zionisteja noin niinkuin kulttuuritaustaltaan ja uskonnoltaan.

  • Vähemmistönä juutalaiset ovat ajaneet Euroopassa ja Amerikassa monikulttuurisuutta ja avoimia ovia. He ovat myös aktiivisesti hyökänneet kansallismielisiä puolueita vastaan. Tai ei mitenkään “ovat”, vaan tekevät sitä jatkuvasti.

   Jos et tiedä asiasta mitään, niin miksi siitä pitää tulla avautumaan?

 37. Kampissa nilkutti sunnuntaiaamuna vastaan punaisten ulkomaalaisvahvistus (venäläinen?). Naama oli turvonnut molemmilta puolilta ja toinen jalka oli potkittu niin huonoon kuntoon, ettei kyennyt omin voimin edes reppuaan kantamaan. Mutta sen siitä saa, kun yrittää jotain kämäistä yllätyshyökkäystä kansallismielisiä vastaan – olisi vain keskittynyt dokaamaan omissa pippaloissaan.

 38. Kyllä! Mutta muistakaa partiossa (jatkossakin) toimia rakkaudesta rauhallisuutta ja turvallisuutta kohtaan, ei vihasta häiriöitä aiheuttavaa vihollista kohtaan, vaikka kansakunnan vihulaiset kuinka provosoisivat. Veikkaisin jopa että heidän strategiansa on vittuilla+ottaa_turpaan-> tehdä versellä lärvillään propagandaa. Ei “heitellä keihäitä joita vihulainen voi heittää takaisin”, vain siten on voitto mahdollinen.

  Yhteinäinen varustus olisi hyvä ja onnistuu edullisestikin. Esim. heijastinliivi, jossa olisi edessä rinnassa ja takana selässä vastarintaliikkeen tunnus toimisi. Toki liivin täytyisi sitten olla sellainen, että se on tarroilla kiinni sekä hartioista että sivuista. Jollei ole niin siitä saa vastustaja liian hyvän otteen mahdollisessa käsirysysyssä. Tarraversiosta ei voisi repiä, kun se antaisi periksi. Pipot olisi hyviä kanssa. Suljetussa (tai edes sinnepäin) muodossa eteneminen häröpalloilun sijaan voi olla harkitsemisen arvoista. Lisäksi kahakassa yhtenä toimiminen herättää pelkoa vihulaisessa, varsinkin jos toiminta on kurinalaista ja määrätietoista.

 39. Hei,

  Miten partioon pääsee mukaan? Meitä olisi 3 vapaaehtoista tulossa, mutta miten voi liittyä mukaan ja onko jotain ohjeita tms. miten toimitaan.

  Hyvällä asialla olette!

  • Helsinki[at]vastarinta.com

   Sitä kautta saa yhteyttä PK-Seudun aktivisteihin!

 40. mitä putin teki hyvää…laittoi pyöräjengin suojelee omia..niin minäkin tekisisin..ei ne potki mummoja ja lapsia..pitävät kadut siisteinä..jokaiselle jengille oma alue ja korvaus tunneista…sata varma loppuis tää pelleily..korruptoitunut poliisijohto..toimikaa tai pressa esiin ja töihin

 41. Itse olen ulkomaalainen ja en missään tapauksessa halua hyväksyä
  Väkivaltaa mamujen toimesta suomalaisia kohtaan!!!! Mutta se on huono ajatus toi suomalaisten katupartio sen takia koska se on poliisin työ ja toiseski sitä seuraa katutappeluja ja muita ongelmia näiden ryhmien väliin.

  • Noinhän siinä on käynyt USAn monikulttuurimaahanmuuttokokemusten mukaan ja samoin täälläkin. Lopulta katutappeluiden panokset kovenevat sillä aikaa kun panoksia eri ryhmille myyvät asetehtailijat nauravat matkalla pankkiinsa. Vaikkei ilmisotaa syntyisi, niin vähintäänkin jengitappelevat ihmiset kuluttavat enemmän yhteiskunnan resursseja ja kapitalistit eli rahaansa meille velaksi painavat bänksterit hyötyvät kulutuksen lisäyksestä, koska he voivat ulosmitata sen luonnonvaroistamme Somalian ryöstökalastuksen tavoin. Jäljet johtavat joka tapauksessa sylttytehtaalle €urotalouteen ja siitä riippuvaiseen dollaritalouteen, joilla maahanmuuttoa rahoitetaan ilmaiseksi niillekkin, joilla ei olisi oikeasti rahaa matkustella tänne kaukaisista maista.

   Ehdotankin siksi että perustetaan toinen katupartio joka seuraa kameran kanssa tätä suomalaisten katupartiota limousinimersuillaaan silinterihatut ja smokit päällä sekä blaastailee kovaäänisistä tv-komediasta äänitettyä röhönaurua aina kun nämä ryhmät tappelee tai jos joku mamu vaikka hyökkää yksittäisen suomalaisen kimppuun. Näillä silinterihattuisilla voisi olla vaikka JyrkiKataisnaamari tai Stubbinaamari tai jopa Obamanaamari päässään.

  • Katupartiohan on syntynyt siksi ettei poliisi tee työtään koska bänksterit/ja heidän marionettipolitikkonsa ovat lahjoneet/kiristäneet poliiseja olemaan puuttumatta maahanmuuttajien rikoksiin yhtä kovakouraisesti kuin kotimaiseen rikollisuuteen, koska kapitalistit tarvitsevat täällä halpatyövoimaa eli orjia maahanmuuttajista. Suomalaiset sen sijaan ovat valtion “tappolistalla” koska ovat taistelleet oikeuksiensa puolesta niin eivät myy itseään niin halvalla.

   • Ja tietysti maahanmuutosta tienaavat “suvaitsevaiset” kuuluvat myös näihin €urobänksterien lahjomiin politikkoihin ja virkamiehiin, jotka lietsovat vihaa (maansa asukkaita/lapsiaan puolustavia) tavallisia ihmisiä kohtaan haukkumalla esim natseiksi sekä opettamalla kouluissa lapsia väkisin sietämään erilaisuutta vaikka se sotisi paikallisten ihmisoikeuksiaan vastaan esim. pahoinpitelemällä, raiskaamalla ja ryöstämällä heitä.

   • Ei se johdu vain halvoista palkoista. Kylä he vihaavat meitä nämäpoliitikot ja heidän käskyttäjänsä. He haluavat tuhota meidät ja luoda kommunistisen maailmanimperiumin.

  • Eli mielstäsi suomalaiset eivät saa reagoida silloin, kun maahanmuuttajat perseilee? Mene pois tästä maasta.

  • Kuules nyt “somali”, se on ihan sama mitä tänne kirjotat, me emme sun mielipidettäsi kysele! Poliisia ei kiinnosta ja hallitusta vielä vähemmän, jonkun se on tähän puututtava.

  • Kyseinen toiminta on seurausta poliisin kykenemättömyydestä toimimaan. Mieluummin luen tämänkaltaisista kahinoista, kuin raukkamaisista isoista jengeistä jotka ovat raa’asti käyneet yksin kulkeneen lapsen kimppuun.

 42. Järjestyksenvalvonnanhan PITÄISI normaalissa, toimivassa yhteiskunnassa olla poliisin työ. Kansalaisten turvallisuuden takaaminen on valtion yksi tärkeimpiä ellei tärkein tehtävä. Mutta kuten uutiset väkivaltarikoksista osoittavat, valtio on epäonnistunut tässä tehtävässä. Tai ehkä Suomen nykyinen johto ei pidä sitä tehtävänään, mutta mikä silloin on heidän valtansa legitimiteetti?

  Katupartio on, paitsi arvokasta työtä turvallisuuden eteen, myös tärkeä ja hyvin radikaali, suorastaan kapinallinen kannanotto ja epäluottamuslause hallinnolle: valtio ei pysty/halua taata kansalaisten turvallisuutta, joten se on pakko tehdä itse. Siis asetutaan tekemään valtion paikalle ja tekemään sen tehtäviä. Tätä taustaa vasten on ymmärrettävää, että etenkään poliisin ylemmät virkamiehet eivät toimintaa katso hyvällä. Mutta he (ja tietysti ylemmät päättäjät, sekä loppujen lopuksi sionistieliitti) ovat itse siihen syypäät.

 43. Jumalauta miten paljon julkisuutta SVL on saanu neekerijengien takia!! Tää o hienoo!!

 44. Täällä monet ehdottelevat yhtenäistä vaatetusta. Mielestäni olisi hyvä, jos partioivilla olisi mahdollisimman tavalliset, mutta siistit vaatteet. Ei samanlaisia kuitenkaan, eikä tunnuksia tai muuta vastaavaa, minkä mokuttajat ja muut voisivat tulkita provosoinniksi.

  Tällöin annettaisiin kuva oikein mallikansalaisesta, joka ei itse provosoi, mutta on valmis auttamaan lähimmäistä väkivaltaisten hullujen kynsistä.

 45. Minä näkisin myös, että ihan normikuteet on paikallaan. Lapset ja nuoret saattavat aristaa sellaista puoliunivormu-touhua, eivätkä kyllin nopsasti tule kertomaan, jos jotakuta torpataan käkättimeen pesäpallomailalla. Niissä tulevien huippuosaajien pahoinpitelyorgioissa ei nimittäin olla oikein tietoisia leffaväkivallan ja oikean eroista ja puuttumisen pitää olla nopeaa.
  Suvakit välittömästi politisoivat tämänkin asian. Älkää menkö siihen halpaan. Tässä kadulle lasten ja nuorten joukkoon menossa kuitenkin on syynä aito huoli niiden terveydestä ja hengestä.

 46. Miksi vasemmiston anarkistit taistelevat toisia valkoisia suomalaisia vastaan? Täysin käsittämätöntä ja typerää. Saman logiikan mukaan heidän pitäisi taistella toisia suomalaisia vastaan, jos joku ulkovalta hyökkäisi maahamme. Katupartioinnin on jatkuttava ja laajennuttava koko maahan.

 47. arvostan työtänne suomalaisten avuksi hyvä, että edes jotkut uskaltavat toimia ja auttaa heikompia. Kyllä suomalaisten pitäisi tuntea olonsa turvalliseksi omassa kotimaassaan, eikä pelätä jotain raukkamaisia maahanmuuttajia, jotka pahoinpitelevät heikompia suomalaisia. Poliisi voisi myös keskittää resurssinsa niihin oikeisiin rikoksiin!

 48. Ei mitään yhteistä uniformua. Siistit vaatteet ja asiallinen säätä silmällä pitävä asustus. Jos jotain uniformuja aletaan laittamaan, niin menee koko juttu pipariksi. Media saa helppoa ammusta marginalisointiin.

 49. Eiköhä toi ollut odotettavissa, olkoon sit liikkeellä ollut alottamassa mikä “jengi” eli idioottiporukka tahansa,ihonväristä riippumatta, eli kyllähän noihin reagoidaan, ja yleensä kun tapana pennuilla reagointi on väkivaltaa vastaan väkivallalla..

  • Olen samaa mieltä siitä, että suomalaisvastaisen äärivasemmiston toiminta oli jossain määrin odotettavissa, tai ainakaan se ei yllättänyt. Heidän puuhasteluun tulee reagoida sillä tavalla, mikä toimii. Itsepuolustus toimi hyvin.

   “Pentuja” tuolla ei näkynyt.

 50. Ei tavallisen helsinkiläisen kalloon mahdu mitään järkeviä perusteita tälle hulluudelle. Miten se, että väärien faktojen pohjalta perustettu selvästi rasistinen ryhmittymä partioi kaduilla vähentää väkivaltaa? Sehän saa nämä hakkaajajengit (jotka tuomitsen jyrkästi ja joissa on myös “kantasuomalaisia”) kasaamaan entistä isompia porukoita ja loputon kierre on valmis alkamaan. Vaikka poliisin toiminta voi tuntua riittämättömältä, ei se anna oikeutta rueta toimimaan omin päin tällä tavalla. Olisiko sitten myös perustettava omia rikostutkintaryhmiä, jotka ratkaisisivat rikokset varmasti paljon paremmin kuin ammattilaiset ja voisivat samalla antaa rangaistuksia ilman oikeudenkäyntiä ja järkeä.

  Ja mitä tulee siihen ideologiaan, jota suurin osa täällä edustaa, se on käsittämätöntä idiotismia. Maahanmuutto ei ole Suomelle ongelma, varsinkaan tulevaisuudessa kun työvoimaa tarvitaan lisää. 2000-luvun Suomessa kenenkään ei pitäisi arvioida toista ihmistä ihonväriin perustuen, se on ehkä tyhmintä mahdollista toimintaa. Nykymaailma on globalisoitunut, sille ei voi mitään. Suomi ei voi vain kääntää selkäänsä maailmalle, laittaa rajoja kiinni ja palata markka-aikaan. Kaikille noista haaveleileville tiedoksi: se tuhoaisi Suomen. Taloutta ei voi ylläpitää ilman kansainvälisiä markkinoita, Suomi on vahvasti riippuvainen useista tärkeistä ulkomailta saatavista raaka-aineista ja väestörakenne sekä syntyvyys vaatii meitä ottamaan maahanmuuttajia.

  Nyt olisi korkea aikaa ottaa pää pois perseestä, lopettaa Timo Soinin, Jussi Halla-ahon ja muiden persujen äänestäminen ja kuunteleminen, aloittaa omilla aivoilla ajattelu ja siirtyä muun maailman mukana 2000-luvulle.

  • Mikä siinä valkoisten järjestäytymisessä niin suututtaa? Outo logiikkaa, että väärinkäytökseen ei saisi puuttua, koska se voisi lisätä väärinkäytöksiä.

   “Ei anna oikeutta toimia tällä tavalla” Siis mitä sä oikein selität, toimia millä tavalla? Kansallismielisillä ei ole oikeutta kulkea kaupungilla ryhmänä, vai? Jos luetun ymmärtämisessä on ongelmia, niin tiedoksi sinulle, että kansallismieliset eivät ole aiheuttaneet minkäänlaisia häiriöitä tuolla!

   Tuossa ideologia-vuodatuksessa se sinun agenda tulikin esiin ja ymmärrän nyt, mistä kenkä puristaa: mielestäsi “väärin ajattelevilla” ihmisillä ei ole oikeutta katutoimintaan.

  • Kuules höpönassu tuo kulttuurimarxistinen maailman pelastus huuhaasi on sitä idiotismia, lähentelee jopa psykoosin kaltaista “zombi modia”, mutta syytön sinä osittain olet tuohon rappeutumiseesi.. Ostappa pari hyvää kirjaa kadulle.com puolelta ja tutustu aiheeseen josta vingut vaikka et selvästi tiedä peruspilareita edes!

   Kaikkea hyvää ja pikaista paranemista 😉

  • Mielestäsi siis maahanmuuttajien ja pakolaisten pohjasakka, joka muualla maailmassa käännytetään rajalla, kykenisi pelastamaan Suomen tulevaisuuden? Olisi edes “laadukasta” maahanmuuttoa, mutta täällä koetaan tarpeelliseksi ottaa maahan se kaikkein vähiten tänne soveltuva roskajoukko. Herätys itsellesi, mutta tiedän ettet siihen kykene..

  • Voi voi, “herättelijä”, mistä vihasi valkoisia kohtaan oikein kumpuaa kun todennäköisesti olet itsekin valkoinen?? Et ole näemmä itse vielä herännyt vaikka nimimerkkisi väittää muuta. Nyt olis aika!!

  • Kyllä ihmisillä on oikeus kulkea ryhmissä kadulla ja suojella heikkoja.
   Maahanmuutto on tosi ongelma, jos tulijoita ei valikoida koulutettuihin ja työllistyviin. Talous kärsii, kun ollaan rahoittamassa koko maailman maat jotka eivät ilmeisen ikinä saa omia asioitaan järjestykseen. Sinun kiihkoilua ei näköjään todellakaan kannata kuunnella, mieluummin vaikka “persuja”, mutta pitäydyn omilla aivoilla ajattelussa kiitos vain.

  • Herätys! Ei tässä olla 2000-luvulla enää, vaan eletään vuotta 2014. Se mitä joskus muinoin väitetiin että tämä maahanmuutto pelastaa Suomen Suurelta Työvoimapulalta oli silkaa sontaa! On se kumma hetki sitten 30 vuotta täyttäneenä katsoa kun kavereiden duunit lapetaan oikealta ja vasemmalta vinkuintiaan ja samalla joku jaksaa vängätä että mutkunsepula.

   Ja toisekseen vaikka se pula Suomea uhkaisikin niin lukutaidottomat puskaraiskaajatko meidät siltä pelastavat?

  • Hollannissa tehtiin tutkimus, jonka mukaan yhtä työssäkäyvää maahanmuuttajaa kohden on yksitoista sosiaalituillaeläjää. Jos Suomi haluaa ne J.Kataisen 1,8 miljoonaa työperäistä maahanmuuttajaa, niin niitä pitäisi ottaa tänne yli 20 miljoonaa. Maahanmuuttajilla ei voi paikata työvoimapulaa työttömyyden riivaamassa maassa. Kumma kun vihervasurit vastustaa ajatusta työttömien ja työpaikkojen kohtaamisesta.
   Kauppa käy kyllä eu-rajojen ylikin. Uskokaa pois. Katsokaa vaikka kotianne tai mitä teillä on päällänne. Onko paljonkin euroopassa tehtyä kamaa? Niinpä. Yli 90% eu:n ulkopuolella tehtyä, veikkaan.

 51. Ehdottomasti kunnioitettavaa toimintaa!!vihdoin joku todella toimii,eikä taivu minkään edessä!hienoa!nyt vain lisää ihmisiä mukaan

 52. Hieno homma. Täytyy vaan ottaa stadekia mukaan niinkuin talvisodassa. Olisin itsekin valmis tulemaan mukaan.

 53. Yhtenäistä, jämäkkää ja puolisotilaallista pukeutumista kannattaisi kuitenkin harkita varsinkin siinä vaiheessa kun homma kehittyy ja suurempia joukkoja saadaan liikkeelle. Tämän toiminnan päämäärä pitäisi kuitenkin olla selvä viesti yhteiskunnan juutalaisvetoiselle sekä avoimen Suomalaisvihamieliselle poliittiselle eliitille. Pelkkä mamu- ja vasemmiston roskasakkiin keskittyminen ei johda mihinkään.

  Mitä tulee rotuun ja sen korostamiseen, jos viholliselle rotuasia on kaikkein tärkein (siis vaalean rodun hävittäminen) niin miksi rotuasia (siis vaalean rodun ja kulttuurin säilyttäminen)ei olisi myös tärkein kansallismielisessä toiminnassa.

  Toimintaanne kannatta pyrkiä haalia mukaan mahdollisimman paljon maanpuolustuksen ammattilaisia, maanpuolustuspiirit, metsästys/aseseurat, poliisi, yms…

 54. Todella arvostettavaa toimintaa vastarintaliikkeltä! Päät pystyyn ja sydän mukana toiminnassa, niin hyvä tulee. Sursum corda!

 55. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014102218771171_uu.shtml Nyt on raflaa otsikko. Eli minäkin olen sitten nuitten toimittajien mielestä uusnatsi kun tuen teidän asiaanne. Ihan olen työssä käyvä, ns.normaalisti pukeutunut +30v naimisissa oleva kainuulainen mies. Alkaa tuo median jahti teitä kohtaan olemaan jo yliampuvaa. Jos virkavalta ei saa katuja rauhalliseksi niin kyllä se on sitten kansalaisten tehtävä. Kansa kyllä muistaa puolustajat.
  Jatkakaahan hyvää työtänne! Kiitos.

  • No niin, nyt ovat journalistitkin valjastettu valtaapitävien marakateiksi. ja kuten pari edellistä otsikkoa totesi, katupartioita leimataan riidanhaluisiksi, agressiivisiksi ja ei toivottaviksi.

   Eikös ole kumma kuinka kansa on kuitenkin eri mieltä median edustajien kanssa?

   Se että Aamulehti otsikoi raflaavasti lauantain tapahtumista keskiviikko iltana, aivan kuten tilanne olisi juuri tapahtunut, ei yllätä. Onhan se ALMA-mediana valtaapitävien kultapoika joka tekee mitä käsketään. Iltalehti taas revittelee otsikoita vaikka kissan p****ta, jos se satuu olemaan valtaapitävän kissa. Huoletuttavaa on kuitenkin se että kansa pitää näitä otsikoita tosina. Ja osa ihmisistä vielä paisuttelee asioita.

   Journalisteja voisi sen verran mollata että mistä he tiesivät riidanhaluisen joukon olleen fasismin vastustajia? Kuinka monta katupartion henkilö pidätettiin poliisin toimesta? Kunka monta metallisputken pätkää löytyi katupartiolta hallusta 5min ennen kahakkaa kun poliisit piirittivät heidät rautatieasemalla? Mistä tuli “kymmenet” henkilöt uutisjuttuun?Miksi journalisti muodostaa asiasta oman mielipiteensä ja kertoo sen puolueettomana kuulematta molempia osapuolia? Missä on nyky-journalistien selkäranka?

   Poikkeuksetta journalistit (=nauhurit) tukeutuvat toistensa juttuihin jolloin voidaan sanoa tiedon tulleen sieltä aj sieltä. Ja sitten sitä voikin hyvällä omalla tunnolla muokata ja paisutella mielin määrin.

   Nämä hyökkäykset: Ensin provokaattorit ja sitten media, osoittavat että valtaapitävät pelkäävät alkanutta muutosta. Muutosta joka kumpuaa tavallisista kansalaisista ja heidän tyytymättömyydestään valtaapitäviä kohtaan. Aivan kuten Ukrainassa, Kreikassa ja niin monessa muussakin maassa.

   Muistakaa: Johtajat voidaan vaihtaa, kansaa ei voi vaihtaa!!

 56. En kyllä näin ideologisesti ole teidän kanssa samalla kannalla, mutta näin suomen kansalaisena lämmittää sydäntä että saatan jopa iltaisin tulla kiasmalle saamatta maahanmuuttajilta turpaan, kiitos teidän! 🙂

 57. Katupartiointi, hieno juttu! Kotimaassamme ihmiset protestoivat ja kiukuttelevat lehtien ja internetin keskustelupalstoilla mutta kukaan ei ole oikeasti valmis laittamaan tikkua ristiin epäkohtien korjaamiseksi. Tämä teidän tempaus oli tedellakin tervetullut henkäys nykyiseen ilmapiiriin.
  Poliisien toiminta on mielestäni hämmentävää ja siitä ei sen enempää tällä kertaa.

 58. Loistavaa toimintaa!!! Hyvä että joku taho puolustaa niitä ketä poliisi ei voi tai ei halua. Täysi kannatus teille täältä Hämeen perukoilta.

 59. ….niin ja piti edelliseen vielä lisätä. Siis mikä ihme on toi Iltalehden uusin lööppi netissä??? “Uusnatsit tappelivat keskellä Helsinkiä”??? Ööö… tuota… tappeluun tarvitaan aina kaksi osapuolta ja lööpissä ei sitä mainita. Ja ketkä uusnatsit? Jumaliuta kun noilla iltapäivälehdillä on aina moponkeula ylhäällä. Näkee hyvin kenen leivissä on päätoimittaja.

 60. Kiitos arvokkaasta ja täysin korvaamattomasta työstänne kaduilla.
  Onko teillä resursseja vastaavaan partiontiin muualla Suomessa, mikäli näiden jengien toiminta laajenee?

 61. Megalomaaninen arvostus täältäkin katupartiolle. Toivottavasti partiosta tulee pysyvä käytäntö! Turvallisuus ennen kaikkea.

  Harmi, että media mustamaalaa teitä räikeästi vetämällä natsi-kortin esiin. Ei voi käsittää.

 62. Hyvä jätkät !
  Näin tuuletetaan kun Suomi voittaa lätkässä. Sama tässä kohtaa, HYVÄ JÄTKÄT !
  Näin se toimii ja näin sen kuuluu toimia.
  Ei tänne voi kukaan maahanmuuttaja tulla hakkaamaan meidän lapsia, siitä seuraa rangaistus, sehän on päivän selvä juttu. Jos poliisi ei sitä tee, niin sen tekee ne jotka kokee sen rangaistavaksi, simple as that. Sen tekee katupartio. Pakko tunnustaa, olen itse ajatelut perustaa samanlaista toimintaa, kun meidän kulmilla oli häiriköitä, eikä virkavaltaa kiinnostanut. Suomi on ihmeellinen maa. Täällä hyysätään vierasmaalaisia ihan järjettömästi, olivat ne sitten meille hyväksi tai pahaksi.
  Mamujengit on pahaksi, joten ne pitää laittaa ojennukseen. HYVÄ JÄTKÄT pisteet täältä, siitä voitte olla varmoja.
  t,Iso-eetu

 63. Hienoa että joku asettuu oikomaan tämän illuusioon perustuvan järjestelmän epäkohtia vastaan. Teette tarpeellista työtä. Tiedän, että kaikenlainen järjestäytyminen, mielenosoitukset, joukkotappelut, ja vastavat tulevat lisääntymään tulevaisuudessa. Mielestäni teidän kannattaa panostaa tosissaan. Pitäkää kuitenkin kunniallinen käyttäytyminen ja asioiden selvittäminen rauhanomaisin keinoin ykkösasiana! Teidän “liikkeenne” tulee taatusti laajenemaan entisestään. Tärkeintä olisi opettää “joukoille” Lain noudattamista ja kunniallista käytöstä. Kansan kunnioitusta ei saada öykkäröimällä, enkä tästä todellakaan teitä syytä, mutta joukon kasvaessa saattaa mukaan tulla paljon agressiivisia äärimielisiä. Itsepuolustus on tärkeä taito jokaiselle. Heti perään kunniallinen käytös! Mediassa olette esiintyneet eduksenne! Vaikka vassaritoimittajat koittavat kovasti mollata ja saada kuukahattusetiä ja tätejä kauhuksiin. TEETTE ARVOKASTA TYÖTÄ! Kunnioitan teidänlaisinanne!

 64. Arvostan toimintaanne paljon. Suomalaisia nuoria ja lapsia hakataan ja poliisi ei edes vaivaudu tiedottamaan asiasta. Sitten kun kansalaiset alkavat turvata katuja, niin nämä leimataan fasisteiksi, uusnatseiksi ja ties miksi. Lehdistö ei edes kerro ketä vastaan taistelevat. Kannattaa muistaa, että salailu ja rasistiksi leimaamisen pelko johti briteissä 1400 lapsen hyväksikäyttöön. Typerää touhua lehdistöltä ja poliisilta. Onneksi Suomessa on selkärankaisia ihmisiä vielä ja brittien kohtalo voidaan vielä välttää. Asiat avoimesti pöydälle! Idioottimaista vain, että Suomessa hyssytellään, kun nyt päättäjien pitäisi toimia. Hyvä, että te toimitte. Vielä kerran: arvostan toimintaanne.

  Terveisin, perheenisä Tampereelta

 65. Jos täällä poliisi hoitaisi hommansa niin rautatieasemalla ei notkuisi tummia poikia uhkailemassa ja vittuilemassa tavallisille kansalaisille kun tulevat baarista kotiin. Lisäksi nämä bitumimiehet tapaavat ryöstelle ihmisiä automaateilla ym. mukavaa.. Tekevät rikoksia suhteessa määräänsä huomattavan paljon… Heidän maassaan kivitettäisiin jo vähemmästäkin. Täällä taputellaan päähän että näin ei saa tehdä.. Olen odottanut milloin suomalaisilla tulee mitta täyteen tähän kaikkeen paskaan… Jos ei poliisi palauta tähän maahan jotain kunnioitusta niin sen tekevät kansalaiset ihan itse..

 66. Joo, eipä yllätä miten tämäkin on tänään uutisoitu bilderberg-mediassa.

  Kaikkein hauskin “uutisoinnissa” 22.10.2014 on kun poliisi-setä toteaa:

  “Poliisin puolesta haluan nostaa esiin, että yleisen järjestyksen ylläpitäminen on yksiselitteisesti poliisin tehtävä. Helsingin poliisi pystyy tämän tehtävän hoitamaan. Siihen on riittävät resurssit”

  ^ Ei voi kun nauraa. Poliisi pimitti puoli vuotta näitä mamujen rötöstelyjä, kunnes asia vahingossa tuli julkisuuteen ja oli pakko tästä tiedottaa.

  Teette hyvää työtä, suosittelen että kuvaatte jatkossa aina tällaiset tapahtumat videokameralla. On esittää todiste että mitään väärää ette ole tehneet – toisin kuin kusenkeltainen media haluaa asian esittää.

  En voi ymmärtää näitä vasemmistolaisia, toivottavasti he joutuvat mamujen uhreiksi. Nämä sossupummi-anarkistithan haluaa sekasortoa ja vastakkainasettelua.

 67. Hienoa työtä kun kannatte vastuun jota poliisi on haluton ja/tai kyvytön harteilleen ottamaan.

  Asiassa vaan huolettaa se, että helpoin tapa hyökätä katupartiota vastaan on maineen tuhoaminen eli tekeytyä tällaiseksi partioksi ja sitten alkaa hakkaamaan kaikkia vastaantulevia ulkomaalaisia.

  Ja niinkuin aiemminkin on täällä mainittu niin ottakaa videokuvaa mahdollisista ongelmatilanteista. Ja ihan kaiken varalta olisi hyvä saada videot tarvittaessa nettiin turvaan paikan päällä sillä “Parempi video netissä kuin oikeuden salaamana 60 vuotta pölyä keräämässä”.

 68. Edelleenkin hienoa toimintaa teiltä. Toivottavasti mahdollisimman moni tavallinen ihminen ottaisi asioista paremmin selvää, eikä uskoisi sokeasti mediaa ja maksettua poliisia. Tämä on tietenkin utopiaa, mutta saahan sitä toivoa. Meikäläiseltä tulee täysi tuki kuitenkin teille. Täytyy ainakin harkita partioihin liittymistä, tietyt riskithän siinä toki on olemassa, ja kun työelämässä olen niin mahdolliset poliisitutkinnat ei ole hyväksi.. Noilta kahakoilta hamppareita vastaan kun ei näemmä voi välttyä. 🙂

 69. Paras tietty olis, jos ilmoittaisitte poliisille etukäteen aina tarkan kokoontumisajan ja paikan, niin sinivuot ovat aina läheisyydessä.

  Jos ette vielä tiedä, selvittäkää poliisiasemien sijainnit.

 70. Rautatieasemalla on kai jossain poliisien toimintapiste ja toisaalta voitte selvittää Rautatieaseman vartijakopin sijainnin ja puhelinnumeron.

 71. Miksi nämä katupartion natsot/kansot eli kansallissosialistit ottaisivat itselleen vapaaehtoisesti lehdistön panetteleman “uusnatsien” eli uuskansallissionistien stigmaattisen leiman? Käsitykseni mukaan katupartiot eivät ole natsia eli NATionalistista SIonistikapitalistia kannattavia ihmisiä ja voisivat vaatia mediauutiseen oikaisua. Jos ja kun se ei tietenkään onnistuisi koska lehdistön tarkoitus on vain lietsoa vihaa, niin katupartiot voisivat käyttää julkisuutta hyväkseen ja julistaa todellista imagoaan takkiinsa kirjoitetulla tekstillä: “Olemme natsoja eli natsien vihaamia kansallisia aktiiveja”. Ehkäpä asian voisi viedä ryhmäkanteena raastupaan Iltalehden ja Aamulehden tekemänä kunnianloukkauksena. Tietenkään mitään oikeutta he eivät vääryyslaitoksestamme saisi, mutta ainakin tämä kaikkien paikallisten poliittisten liikkeiden alunperin harjoittama kansallissosialistinen (natsien vieroksuma) aate tulisi julkisuuteen sen alkuperäisessä myönteisessä valossa.

 72. “Ehkäpä asian voisi viedä ryhmäkanteena raastupaan Iltalehden ja Aamulehden tekemänä kunnianloukkauksena.”

  Aivan samaa mieltä.

 73. Nyt alkaa menemään pinna, eikö jumalauta mediassa voida jo pikkuhiljaa uutisoida asioita todellisen kulun mukaan? Nytkin äärivasemmistolaisten suorittama törkeä hyökkäys on jätetty uutisoimatta vallan, kaikki pistetty “uusnatsien” piikkiin. Luuleko media oikeasti, että kansa on niin tyhmää ettei omaa lainkaan medianlukutaitoa?

 74. Täysin samaa mieltä siitä, että on tarvetta omille katupartioille jotka toimivat pakkokeinolain puitteissa. MUTTA, tässä saa sellaisen kuvan että partiot valvovat pelkästään maahanmuuttajien käytöstä,vaikka se on todettu moneen otteeseen että jengin jäseninä on kantasuomalaisiakin. Toisinsanoen, antavatko katupartiolaiset Suomalaisten nuorien jatkaa väkivaltaa ja varastelua muita ihmisiä kohtaan? Jos minä näen jonkun ihmisen ryöstävän, raiskaavan/yrittävän tms. toista ihmistä,niin en minä siinä kohtaa välitä ihonväristä tai kansalaisuudesta mitä uhri tai tekijä ovat. Ei tässä maassa maahanmuuttajat saa riehua miten tykkää..mutta ei kyllä suomalaisetkaan! Yhtä kovaa reagoisin esim. raiskaajaa kohtaan oli sitten kantasuomalainen tai ulkomaalainen.

 75. Kiitos teille, upeaa toimintaa. Kertoo kyllä aika paljon näiden anarkistien järjenjuoksusta että halutaan hakata ihmisiä jotka yrittävät suojella suomalaislapsia järjettömältä väkivallalta! Noh; tyhmä, idiootti, anarkisti, tämä hokema on jälleen todistettu todeksi.

  Poliisin toiminta oli kyllä kieltämättä outoa, toisaalta heillä oli mahdollisesti tiedossa että vihervasemmistolaiset älykääpiöt hyökkäävät jossain vaiheessa. Näinhän kay aina kun mahdollisuus käyttäytyä poikkeuksellisen idioottimaisesti (vrt. esim. kiakkovieraat ja hevosten hakkaaminen).

 76. Nyt tämä alkaa saamaan jo surkuhupaisia piirteitä “poliisin” ja median käsittelyssä. Tänään 24.10.2014 on iltapäivälehden nettisivulla kerrottu että viikon takaisesta vasemmiston hyökkäyksestä on jotain rikosepäilyjä.
  Toimittajan “kysyessä” “poliisilta” että kuka oli vastapuoli, on “poliisin” vastaus että “tässä täytyy nyt olla hyvin varovainen vastapuolen nimittäessä”.

  “poliisilla” / medialla ei kuitenkaan saman jutun yhteydessä otsikoinnissa ei näytä tarvitsevan olla varovaisuutta nimittäessään uusnatseiksi toista osapuolta.

  Kyllä on “poliisilla” taas resursseja ja aikaa tutkia tätä, mutta eipä ollut satojen (ehkä tuhansien) ryöstelyjen ja raakojen pahoinpitelyn selvittelyyn. Miksi? Koska nämä Helsingin ryöstelyt/pahoinpitelyt olivat kulttuurinrikastajien tekosia. “poliisi” yritti vielä pisimpään pitää täysin salassa nämä kulttuurinrikastajien rikokset – keskustelufoorumeillahan ensimmäiset ilmoitukset tällaisesta toiminnasta ovat jo toukokuulta 2014.

  Huomatkaa, että siksi “poliisi” on lainausmerkeissä, koska en miellä minkäänlaiseksi oikeaksi viranomaiseksi tuollaista monikulttuurisuuden ja hyysäreiden kaulapannassa koipeaan nostavaa puudelia, mitä suomen “poliisi” on.

 77. Great idea and even better action!
  Many hails from the Creativity Movement Croatia

 78. Millä perusteella valikoituvat suomalaiset? Ihonvärin perusteella? Eivätkö tummaihoiset miehet jotka kulkevat Suomen armejan lomapuvussa ole suomalaisia joita myös tulee suojella? Mielummin Halla-ahon kaltaisia sivareita suojellaan?

  • Rodun perusteella. Suomen puolustusvoimien lomapuvussa kulkeva somali ei ole suomalainen. Myöskään tätä maata TTIP-sopimuksille myyvä Halla-aho ei ole sellainen henkilö, jota itse haluaisin suojella.

Comments are closed.