Koti Artikkelit Vastarintaliike Turvapartiointia jälleen Helsingissä

Turvapartiointia jälleen Helsingissä

45

Suomen Vastarintaliike partioi nyt kolmatta viikonloppua Helsingissä. Turvapartio sai kipinän uutisesta, jonka mukaan maahanmuuttajajengi on pahoinpidellyt ja ryöstänyt vähintään 70 suomalaislasta ja -nuorta. Uhrit valittiin syntyperän ja heikkouden perusteella.

kp_2510_2

Olemme herättäneet paljon julkista keskustelua maahanmuuttajarikollisuudesta siitä lähtien, kun partiointi alkoi. Suuri julkisuus on ilmeisesti saanut väkivaltaiset jengit pohtimaan tekojaan, sillä uutisia suomalaisvastaisesta väkivallasta ei ole kuulunut viime viikkojen aikana. Tämä onkin viimeinen katupartio Helsingissä tältä erää. Partiointi voidaan kuitenkin aloittaa uudelleen, mikäli suomalaisvastaista väkivaltaa ilmenee kaupungeissa, joissa Vastarintaliikkeellä on aktiivista toimintaa. Mikäli olet kiinnostunut suomalaisten turvallisuudesta, ota yhteyttä ja liity toimintaamme!

Päivitämme tähän artikkeliin tilannetietoja illan partioinnista, joten seuratkaa sivujamme!

kp_2510_1

 


 

kp_2510_3

Tilanne klo 21.30:  Rautatieasemalla. Vastarintaliikkeen kaduilla olo on saanut myös virkavallan osallistumaan partiointiin omalla tavallaan.

kp_2510_4

Tilanne klo 22.03: katupartio vahvistusten kera Kampissa.

kp_2510_5 kp_2510_6

Tilanne klo 22.10: Katupartio Espanpuistossa. Partio saanut edetä edelleen rauhallisissa tunnelmissa.

kp_2510_7

Tilanne klo 22.25: Partio kiertänyt Senaatintorin ja Rautatientorin.

kp_2510_9 kp_2510_8

Tilanne klo 22.40: Katupartio ohittanut kolmen sepän patsaan. Ratsupoliisit menossa mukana.

kp_2510_10

Tilanne klo 23.04: Katupartion illan kulttuurikohteet Finlandiatalo ja Oopperatalo ohitettu onnistuneesti.

kp_2510_11

Tilanne klo 23.15: katupartio saavuttanut Kallion kaupunginosan.

Tilanne klo 23.50: Katupartion matka tältä illalta on saatu päätökseen. Kiitos mukana olleille! Poliiseille toivotamme hyvää kahvitaukoa!

 

Aiheesta lisää:

Monikulttuurisuutta kannattava toimittaja valehteli katupartiosta
Katupartiointi jatkui lauantaina
Vastarintaliikkeen katupartio Helsingissä
Helsingin katupartio puhuttaa suomalaisia
Komisario Taponen: järjestäytynyt katupartiointi epätoivottavaa

 

Toimitus

45 KOMMENTIT

 1. Loistavaa! Turhaan tosin laittaa hyväksi todettua ja ennen kaikkea positiivista palautetta niittänyttä toimintaa paussille.

 2. Haagan liikenneympyrän Shellillä teille olis työnsarkaa. Siellä nuo islamistit pesiytyy ja meikäläinenkin olis varmaan saanu 20 hengen porukalta pataan, ellen olis ollut keltamusta nahkatakki päällä paikalla. Luulivat cannonballin jätkäksi,kuulin tämän sanasta sanaan. Pelkäsivät kai jengin kostoa, vaikka en mihinkään laumaan kuulukkaan.

 3. Hienoo toimintaa jätkät! jos ei poliisia kiinnosta suomalaisten nuorten turvallisuus niin hyvä että joillain on munaa jalkautua kadulle!

  • Poliisiahan kiinnostaa vain ja ainoastaan näiden kulttuurinrikastajien turvallisuus. Hys hys, mitään nähtävää ei ole, hajaantukaa!

 4. Hienoa, että edes joitakin kiinnostaa jonkin sortin turvallisuus, vaikka hyysäri-poliisit ja hyysäri-media jatkuvasti heittää lokaa niskaan.

 5. Hienoa !!

  Tällä kertaa vielä olette “nähtävyys” jota jonkun ryhmän on pakko yrittää haastaa ollakseen “kova jengi”. Mutta ensi kerralla teitä pidettäisiin jo ihan normaalina viikonloppuilmiönä.

  On vähän surullista lukea että tämä olisi viimeinen kerta. Koska kansalaiset varmasti ovat jo osin tottuneet teihin ja tietävät että kun olette liikkeellä niin virkavaltaakin on jaloittelemassa normaalia enemmän. Samalla kanssanne liikkuvat ne henkilöt joiden mielestä turvallisuus on jokaisen Suomalaisen perusoikeus.

  Toivon että vaikka tekstissä näin lukeekin, niin partioitte normaalisti, jolloin ei-toivottaville aineksille ei tule halua/tarvetta todistella paremmuuttaan. Ja partiointi täyttää sille alunperin asetetun tavoitteen: Paikallaolo estää rikokset.

  Kiitos kaikille partioihin osallistuneille ja pitäkää huumori mukana, vaikka sielä vihmoo ja tuulee.

  • Onko sellaiset äärivasemmiston nettitrollit edes maininnan arvoisia? Antaa niiden suomalaisvastaisten luusereiden trollata, valehdella ja spekuloida keskenään…

  • No eipä näitä katupartioita minkään valehtelevan rääpälelauman takia ole missään kohtaa järjestetty, vaan tavallisten suomalaisten vuoksi.

 6. Hieno juttu! Suomen Vastarintaliike on esimerkillään osoittanut, että mikäli tilanne niin vaatii, löytyy taho joka uskaltaa puolustaa konkreettisesti sanomaansa (ja suomalaisten turvallisuutta)!

 7. Jos poliisi olisi yhtä aktiivisesti tarkkaillut mamujengejä, kuin teitä, niin mitään katupartioita ei olisi koskaan tarvinnut perustaa. Absurdi maailma.

 8. Mutta eikö ole mielenkiintoista että ainoa tapa saada poliisi kadulle, on tällainen toiminta. Minua veronmaksajana hieman vituttaa. Mitä varten poliisi on tässä yhteiskunnassa?

 9. Asiallista toimintaa.

  Kiitos, että käytätte vapaa-aikaanne suomalaisten hyväksi.

 10. Hah, loistavaa! Teidän ansiosta näyttää virkavaltaakin olevan liikkeellä katuja partioimassa 😀

  SUURI KIITOS.

 11. Jos tulee naamioitunutta porukkaa päälle niin yrittäkää priorisoida vähintään yhden tällaisen kiinniottaminen, naamion poistaminen ja naaman kuvaaminen. Tollaisiin naamioitujiin tehoaa kaikkein parhaiten pelko siitä, että yhtäkkiä ollaankin kuvana netissä ilman naamiota.

  Joka tapauksessa teette hienoa työtä, toivottavasti yö sujuu suht rauhallisesti.

 12. Vaikka miten sataisi kuraa niskaan, oli se sitten medialta, poliisilta tai vaikka poliitikoilta, muistakaa että täällä on iso porukka joka nostaa hattua teidän toiminnalle.

 13. Aivan mahtavaa toverit! Mitä kapitalisti Halla-aho on tehnyt suomalaisten turvallisuuden vuoksi? Kapitalisti sivari Halla-aho on puhunut vaan ei tehnyt yhtään mitään. Globalisteja ei Suomen turvallisuus kiinnosta pätkän vertaa ja kapitalisti poliisi suojelee mamu jenggejä että maahanmuutto ja väkivalta saa jatkua.

  • Halla-aho toi monta ongelmaa tapetille. Nyt maahanmuutosta puhutaan. Sananvapaudesta pitäisi puhua vielä enemmän. Surkean sananvapauden takia hän sai myös tuomion.

 14. Loistavaa vapaaehtoistyötä! Helsingin Sanomatkin on huomioinut toimintanne vaikka käyttää katupartioryhmästä nimitystä äärioikeistolaiset, mikä ei nyt ihan pidä kutinsa. Äärioikeistosta mieleen tulee autoja polttelevat huligaanit mitä te ette ole.

  Mutta missä oli poliisi kun mustalainen ja narkkari yritti ryöstää minut kadulla pari kuukautta sitten Vantaalla? Ei näkynyt missään ja hätäkeskuspäivystäjä sanoi ettei ole syytä lähettää poliisia paikalle kun mitään ei “tapahtunut”. Eikä ollut ensimmäinen kerta. Säästösyistä poliisia ei saa paikalle.

  Näiden tapahtumisen johdosta minä pidän huolen että sana hyvästä työstänne leviää ja rikolliset laitetaan vankilaan tavalla tai toisella. Vastarintaliikkeen tunnettuus vain kasvaa tästä eteenpäin ja pidän henkilökohtaisesti siitäkin huolen.

 15. Turvallisuus palautettu, median valheet paljastettu, antifasistit lyöty sekä osoitettu suomalaisille, että toimimalla voitamme. Enään vallankumous ja se on siinä!

 16. Rauhallinen ilta, niin kuin pitääkin. Partiot liikkeelle vain joka viikonloppu, saa kansalaiset olle hyvin mielin.

  Tässähän pitäisi ihan avata joku facebook etc. tili jonne kansalaiset voivat ilmoittaa kun on joku hätä. “Onko joku murtautumassa autoosi? Älä soita 112 sillä sieltä ei ehditä auttaa. Ilmoita meille, tulemme paikalle ja tuomme mukanamme 20 poliisia” 😀

  PS: Ensi kerralla hevosille omenoita ja sokeria mukaan? 😉

 17. Aivan mahtavaa toimintaa !!!
  Kiitos Suomen Vastarintaliike!!! Teidät muistetaan vielä tulevaisuudessa Suomalaisten puolustamisesta ja puolien pitämisestä!

  Kiitos vielä kerran!

 18. On olemassa vielä aitoja suomalaisia. Kiitos teille. Loistavaa toimintaa.

  • Se että on olevinaan tärkeää ettei sitä topparoikkaa kutsuta “jengiksi” on vain yritys johtaa keskustelu pois varsinaisesta aiheesta. Keksitään joku asian kannalta täysin merkityksetön asia ja aletaan jankuttamaan siitä, niin saadaan merkitykselliset asiat piiloon. Halpamainen tapa käydä keskustelua.

 19. Hieno juttu, Vastarinta tekee ilmaiseksi työtä, jonka tekemisestä Poliisille maksetaan (mutta eivät sitä tee, koska pelkäävät leimaantuvansa rasisteiksi – huom! mamut eivät tee rikoksia Poliisin mukaan)

 20. Aivan mahtavaa toimintaa Vastarinnalta.
  Oman sananvapaustuomioni kokemuksen rikastamana olen saanut tarpeekseni Suomessa oleilevista erivärisistä ihmisistä. “Rasistiksi” en pelkää leimautua; rasisti en ollut ennen tuomiotani, mutta (tuomion jälkeisen ajatusprosessini jälkimainigeissa) ympäröivän suomalaisen virkamiesyhteiskunnan ja maahanmuuttajien ylimielinen ja halveksiva suhtautuminen suomalaisten oikeuteen perusturvallisuuteen ja suomalaisiin valtiossa, jossa suomalaiset kustantavat KAIKEN ja minkä maan omistamme sukupolvien ketjussa, on kääntänyt minut rasistiksi sanan aidossa merkityksessä.
  Ja olen ylpeä rasistisuudestani. Rasistina olo merkitsee minulle sitä, että tiedostan omat juureni ja olen kykenevä puolustamaan itseäni ja perhettäni.

 21. Kannatus vihreät 70 % ja vasemmistoliitto 30 %. Yksityisen sektorin työntekijöitä tuossa keskittymässä enintään 10 %. Lopuista puolet julkisissa ja järjestöhommissa ja toinen puoli pummeja. Ns. heteroiden osuus enintään 50 %.

 22. Partioisitteko jos katujegi olisi suomalaistaustainen ja hakkaisi ulkomaalaisia?

  • Poliisi ottaa tällöin harjan käteen. Miten muuten kuvittelit tapahtumien kulkevan?

  • Miksi suomalaisten pitäisi puolustaa muunmaalaisia? Sen pitäisi lähtökohtaisesti olla näiden omien maanmiestensä tehtävä omiaan, kuten Vastarintaliike puolusti tällä kertaa suomalaisia.

   Muutenkaan näiden ulkomaalaisten ei pitäisi edes olla Suomessa ja jos olot ei miellytä, voi aina muuttaa takaisin sinne minne kuuluukin.

Comments are closed.