Koti Uutisia Entinen vasemmistojohtajakin tunnustaa MV-lehden merkityksen

Entinen vasemmistojohtajakin tunnustaa MV-lehden merkityksen

3

UK_Siimes

Vasemmistoliiton ex-puheenjohtaja Suvi-Anne Siimes kertoo Kanava-lehdessä ryhtyneensä MV-lehden lukijaksi saatuaan naapurustoonsa vastaanottokeskuksen. Siimes asuu Helsingin Pitäjänmäessä, jonne perustettiin suuri vastaanottokeskus viime syksynä.

Satojen turvapaikanhakijamiesten majoittuminen omaan naapurustoon yllätti entisen vasemmistojohtajan. Siimes kritisoi valtamedian tiedotuspimentoa ja kertoo päätyneensä sen vuoksi MV-lehden lukijaksi.

“Säännöllisesti seuraamistani medioista ei löytynyt asiasta lisätietoja. Niitä ei ollut myöskään viranomaisten verkkosivuilla. Asiasta kerrottiin jotain vain netissä ilmestyvän MV-lehden sivuilla. Siihen jouduin tyytymään, kun muuta ei ollut tarjolla”, Siimes kirjoittaa.

Lähteet: Helsingin Uutiset, MV-lehti

Aiheeseen liittyen:

Oikeus hylkäsi poliisin vaatimuksen MV-lehden sulkemisesta
MV-lehti painostuksen kohteena

3 KOMMENTIT

 1. Miksi et mennyt vastaanottokeskukseen kysymään asioista tai kaupungin viranomaisilta… MV-lehden valistus on kyseenalaista niin kuin varmasti tiedät. Ja miksi muuten sinua kiinnosti vastaanottokeskus niin paljon, ajattelitko mennä vapaaehtoistyöhön?

 2. On melkeinpä niin, oli puolukanta mikä hyvänsä. Kun politiikko jättäytyy päivänpolitiikasta pois. He viisastuvat ja puhuvat enimmäkseen järkeviä. Tietysti tämäkään ei ole sääntö ilman poikkeusta.
  Suvi-Anne Siimes on kuitenkin ns. “wanhaa” (anteeksi) vasemmistolaista sukupolvea, joka jopa upotti kätensä sämpylätaikinaan vaalimainoksessa joskus v. 1995 something.
  Nykypolvi vassari -naispolitiikot ja sun muut Yliopisto-villakoirat eivät tuskin osaa muuta kuin levittää haaransa ja ottaa “muitakin” “lävistyksiä” sinne sun tänne.
  Suvi-Anne Siimekseltä hyvä “konkarin” ulostulo julkisuuteen asiassa, jossa oikean totuuden tietäviä tavallisia kansalaisia on haukuttu “rasisteiksi” ja ties miksi sosiopaateiksi vain siksi, että heitä on helppo painaa alas kulttuurimarxsistien norsunluutornista parjauskampanjoilla. Syyttivät jopa mielenterveysongelmaisiksi, mutta tämä “käsite” saikin sitten aivan uuden “merkityksen” “Alastoman Keisarin” Golf-housuiksi.
  Tästä se lähtee tyhjänpäällä olevan ideologian mureneminen. Ja vaikka julistettaisiin “sotatila” omaa kansaa vastaan ja täysi sensuuri. Se ei kykene peittämään sitä tosiasiaa, vaan se on yhtä epätoivoista kuin Itä-Euroopan sateliittimaiden kommunististen hallitusten pakkolait ja ulkonaliikkumiskiellot, parhaana esimerkkinä v. 1982 Puola.

 3. Siimes on vanhan polven taistolainen, mihin ei kuulunut rajat murskaksi vetäminen ja valkoisten “hyvinvointivaltioiden” täyttäminen kolmannen maailman lukutaidottomilla kamelikuskeilla. Nykyiset punikit ovat neobolsevisteja. Lukekaa Neuvostoliiton historiaa, tämä 2000-luvun vasemmistomeininki on suoraan historian lehdiltä.

Comments are closed.