Koti Uutisia MV-lehti painostuksen kohteena

MV-lehti painostuksen kohteena

3

MV-lehti puhuttaa jälleen. Aiemmin lehteä on yritetty lopettaa ainakin kyberhyökkäyksillä, mustamaalausjutuilla ja rikosilmoituksilla. Nyt sekä valtamedia että poliittiset nuorisojärjestöt ovat yhdistäneet voimansa lehteä vastaan.

UK_media_sensuuri

Jo pidemmän aikaa valtamedian ja monikulttuurisuuden kannattajien harmina ollut MV-lehti on jälleen joutunut hyökkäyksen kohteeksi. Vaihtoehtomedian erittäin suuri suosio on saanut sen vastustajat vaatimaan lehden sulkemista painostamalla siinä mainostavia yrityksiä.

Sosiaalidemokraattiset Opiskelijat SONK ry käynnisti loppiaisena kampanjan MV-lehteä vastaan. Tarkoituksena on painostaa yrityksiä vetämään mainoksiaan pois lehdestä, minkä toivotaan vaikuttavan koko julkaisun olemassaoloon.

“Emme halua hallaa yhdellekään yritykselle. Haluamme vain, että tällainen valemedia poistuu, ja että vihaa ei lietsota. Meillä on jo ihan tarpeeksi vastakkainasettelua Suomessa”, kampanjan alullepanija, SONK ry:n puheenjohtaja Hanna Huumonen kertoi Keskisuomalainen-lehdelle.

Valtamedia on alusta asti suhtautunut MV-lehteen kielteisesti, joten oli luontevaa, että se ryhtyi markkinoimaan myös SONK ry:n kampanjaa. Maanantaina vaihtoehtomedian vastainen kampanja sai mielenkiintoisen piirteen, kun kaikki puolueiden nuorisojärjestöt perussuomalaisia lukuun ottamatta ilmoittivat lähtevänsä mukaan kampanjaan.

On erittäin poikkeuksellista, että erilaisista poliittisista taustoista tulevat järjestöt yhdistyvät tällä tavalla epämiellyttäväksi kokemaansa lehteä vastaan. Painostuksesta huolimatta suosittu vaihtoehtomedia ei kuitenkaan ole poistumassa näyttämöltä. “MV on ja pysyy pystyssä”, lehti kirjoittaa.

Myös jokseenkin huvittavaa on, että kampanjan alullepanijat painottavat motiivinsa olevan se, että “MV-lehti julkaisee valheita”, kun todellisuudessa tärkein motiivi on nimenomaan lehden eriävä näkökulma monikulttuurisuuden hienoudesta. Lehti uutisoi totuudenmukaisesti esimerkiksi pakolaistulvaan liittyvistä lieveilmiöistä jo silloin, kun Helsingin poliisi teki vielä rikosilmoituksia varovaisuuteen kehottamisesta vastaanottokeskusten lähistöllä.

Syksyn jälkeen on kiistattomasti osoittautunut, että media, poliisi ja poliitikot ovat valehdelleet kaikkein eniten pakolaistulvaan liittyvissä kysymyksissä. Sittemmin ainakin media ja poliisi ovat osittain joutuneet tulemaan lähemmäs totuudenmukaisuutta verrattuna alkusyksyn pakolaishuumaan.

MV-lehden kotisivut: http://mvlehti.net/
Facebook: https://www.facebook.com/mitavittualehti/
Twitter: https://twitter.com/mitavittualehti

3 KOMMENTIT

 1. Hyvä että kaikki julkaisut pitävät toistaan huolta. Kiitos MV,MM, Patriootti jne.

  Tästä tulee hyvä geimi sisällissotaan.

 2. Yle valehtelee aina.

  Kansallinen Vastarinta, Magneettimedia ja MV-lehti ovat tuoneet ansiokkaasti tämän esille.

  Valtalehdistö valehtelee johdonmukaisesti aina. Kaupalliset TV-kanavat valehtelevat. Kaupallinen radio valehtelee.

  Vaihtoehtomedia on jo saavuttanut ensimmäisen tavoitteensa eli rikkonut luotettavuuden kehän tämän valhe/valtamedian ympäriltä.

  Vanhemmat ihmiset ovat alttiimpia valheelle nuorempiin verrattuna, mutta toisaalta narsistinen Facebook-kulttuuri altistaa nuorempaa yleisöä.

  Niin tai näin: Pitää rummuttaa päivästä päivään. Epäilys itää, ja valtamedia ei voi tätä enää tappaa. Jos sensuroidaan niin tilanne pahenee. Lisäksi valtamedia on vahvan kulissin takana taloudellisessa ahdingossa (YLE:ä lukuunottamatta, sillä YLE imee verta verojen muodossa).

  Ensi kesänä on iskun paikka. Silloin ympäri Eurooppaa arabit ja afrikkalaiset tulevat vuodattamaan valkoisten kansojen kyyneliä ja monin paikoin verta lainehtii kaduilla. Tätä sionistit toki haluavatkin ja me emme sitä halua, mutta meidän on tuotava kansan tietoisuuteen, että heille valehdellaan, aamusta iltaan.

  Kansan silmissä näkyy jo epäilys, ja monilla aito viha.

  Viha on nyt kansan viimeinene toivo. Aito, syvä viha. Siitä lähtee halu suojella, halu rakentaa.

  Vihaa pitää vaalia, sitä pitää ruokkia, sitä pitää ihailla, sitä pitää kunnioittaa. Eliitin sana “rakkaus” tarkoittaa meidän tappamistamme, valkoisen kansan tappamista.

  Eliitille ei pidä antaa tippaakaan sääliä.

Comments are closed.