Koti Uutisia Yksi kuoli ja kaksi loukkaantui puukkoiskussa Australiassa

Yksi kuoli ja kaksi loukkaantui puukkoiskussa Australiassa

3
UK_uhri_Australia
Uhriksi joutunut englantilaisnainen.

Australian poliisi on pidättänyt “ranskalaisen” miehen iskusta reppumatkaajien hotelliin Pohjois-Queenslandissa, jossa “Allahu akbaria” huutanut hyökkääjä puukotti kuoliaaksi naisen ja haavoitti kahta muuta. Yli 30 ihmistä oli todistamassa hyökkäystä.

Hyökkäyksessä kuoli 21-vuotias englantilainen nainen, ja 31-vuotias englantilaismies on kriittisessä tilassa sairaalassa. 46-vuotias paikallinen mies sai puukoniskun jalkaansa, mutta hän on jo päässyt pois sairaalasta. Hyökkäyksessä kuoli myös koira.

Rikoksesta epäilty 29-vuotias mies on ollut Australiassa väliaikaisella viisumilla maaliskuusta lähtien, eikä hän ole ollut aikaisemmin tekemisissä poliisin kanssa.

Lähde: MV-lehti

3 KOMMENTIT

  1. tuo mikään englantilainen oo! Vai olisiko ilman öljyä kaisla veneellä tullut englantiin”” Tuo on maorin saarelta tai jostain ihan muualta!! Tai sitten mustekala suihkuttanut naaman tummaksi:

  2. Länsimaalaisen ihmisen henki on vähemmän arvoinen kuin puolikas puupenni. Taas turhaakin turhempi kuolema elämänsä alussa olevalle kauniille valkoiselle naiselle. Joka vie toiselta elämän se pitäisi aina nylkeä elävältä. Olkoon se länsimaista tapakulttuuria. Todellisia syyllisiä ovat suvakkihallitukset, jotka kääntävät selkänsä jokaisen tälläisen tapauksen jälkeen olemalla täysin hiljaa tai “twiittaamalla” hengenköyhää, joka on aivan perseestä. Miksi kansakunnat eivät nouse kapinaan ja vala johtajien kintut sementtisoikkoon ja sitten mereen. Eikä tämä olisi edes julmuutta. Ei, se olisi vain oikeus ja kohtuus.

Comments are closed.