Koti Uutisia Helsingin maahanmuuttovastainen mielenosoitus pidetään Vuosaaressa

Helsingin maahanmuuttovastainen mielenosoitus pidetään Vuosaaressa

8

Helsingissä syyskuussa järjestettävä iso maahanmuuttovastainen mielenosoitus on siirretty Itäkeskuksesta Vuosaareen.

“Kaikki haittamaahanmuuttoa vastustavat toimijat kokoontuvat Helsingin Vuosaareen mielenilmaisuun massamaahanmuuton aiheuttamaa turvattomuutta ja terrorismin uhkaa vastaan. Suomi kuuluu suomalaisille, ja täällä eletään kuten Suomessa on tapana. Tule, ja tuo kaverisikin! Yhdessä olemme vahvoja”, tapahtuman järjestäjät tiedottavat.

Mielenosoitus järjestetään Vuosaaren Mosaiikkitorilla lauantaina 10. syyskuuta kello 15. Voit lukea mielenosoituksesta lisää sen Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/events/692856640863116/

Seuraavana päivänä sunnuntaina 11. syyskuuta puolestaan Suomi Ensin! -yhdistys järjestää islamia vastustavan mielenosoituksen Itäkeskuksen Tallinnanaukiolla. Järjestäjän mukaan tapahtumalla “vaaditaan eroa EU:sta (Fixit), eurosta ja Schengenin sopimuksesta” ja lisäksi sillä “puolustetaan perinteisiä suomalaisia arvoja ja kulttuuria sekä vastustetaan Suomen islamisaatiota”.

Voit lukea lisää myös sunnuntain tapahtumasta sen Facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/events/1738660189729133/

8 KOMMENTIT

 1. Liekö kyseessä SE-ryhmän nurkkakuntaisuus? Kansallismielisten ei auttaisi leiriytyä erilleen, sillä avoimesti aatetta liputtavia on kuitenkin vain pienehkö porukka. Tavallinen kansalainen ei lähde mukaan, vaikka itse ajatusta sympatisoisikin, jos näkyvät porukat ovat pieniä. 30-luvulla sentään ymmärrettiin, että aivoton massa seuraa joukkoja. Vain kiihkomieliset seuraavat ryhmiä, tai yksilöitä…. Ja kansallismielisiltä puuttuu tyystin karismaattinen keulahahmo. Siinä muutama dilemma, jotka pitäisi ratkaista

 2. “itkua ja hammasten kiristystä” suvakeille, jotka pitävät Suomen tuhoamista “läpihuutojuttuna” – ja vieläpä sitä kirjaimellisesti. Huutavat, kun eivät muuta voi.
  Isänmaalliset Suomalaiset kokoontukaa yhteen. Ja taas on yksi päivä suvakkien mädätyspäivä pilalla. “Oi kallis Suomenmaa..”

 3. Olin menossa tuonne, mutta jääkin väliin, kun (((Halla-aholaiset))) ovat kutsuneet jonkun ruotsalaisen somalin puhumaan.

  • Jep. Jos järjestäjät kuvittelevat että kutsumalla “ruotsalainen neekeri” lavalle puhutellaan tavallisia suomalaisia, ollaan siellä kyllä pahasti hakoteillä. Minä skippaan kanssa osallistumisen tähän tapahtumaan. Harmillista, että kansallismielisten joukosta suomessa löytyy väkeä, joka aktiivisesti pyrkii vesittämään koko homman.

   • Tuon tapahtuman järjestäjissä on Suomen Sisu, FDL ja hommaforumilaisia, että sinänsä ei yllätä sionistisomalin kutsuminen sössöttämään.

 4. Nyt kun luin tuosta tuonne kutsutusta Ayaan Hirsi Alista lisää, niin selvisi, että se on somaliuden lisäksi kova sionisti. On esim. vaatinut Netanyahulle Nobelin rauhanpalkintoa Gazan kriisin hoitamisesta. Että sellainen pääpuhuja…

Comments are closed.