Koti Uutisia Suomalaiset laittavat siirtolaisille kampoihin Forssassa

Suomalaiset laittavat siirtolaisille kampoihin Forssassa

4

Rodulliset jännitteet ovat viime päivinä lisääntyneet Forssassa. Alun perin kaupunki äänesti kielteisesti vastaanottokeskuksen perustamisesta, mutta muun muassa kokoomusministerien myötävaikutuksella äänestyspäätöstä “korjattiin”.

Niin sanotut turvapaikanhakijat ovat aiheuttaneet Forssassa epäjärjestystä saapumisestaan saakka. Tällä viikolla tilanne kärjistyi isommaksi joukkotappeluksi, kun ryhmä nuoria suomalaisia päätti kostaa suomalaisiin kohdistuneen ahdistelun ja väkivallan.

Poliisin mukaan Forssan vastaanottokeskuksella oli tiistaina kymmenien ihmisten joukkotappelu, jossa käytettiin myös kättä pidempää. Valtamedia syyttää tapauksesta suomalaisia, vaikka tilanne on saanut alkunsa jo maanantai-iltana, kun siirtolaiset olivat pahoinpidelleet alaikäisen suomalaispojan.

MV-lehti julkaisi eilen myös videon, jolla iso pakolaislauma yrittää hyökätä ohi ajavien suomalaisnaisten kimppuun.

Aiheeseen liittyen:

Moskeija kohtasi vastarintaa Oulussa
Ikkunat helisivät – Kuusamossa protestoitiin pakolaiskeskusta vastaan

4 KOMMENTIT

  1. Kovaa vauhtia kohti Ruotsin mallia! Maahantunkeutujat ne siellä Forssassa riehuivat ja jahtasivat suomalaisia astaloiden kanssa, vaikka suomalaisia syyllistetään tapauksesta. Poliisi on alkanut valehdella näistä tapauksista, tod.näk. ylemmän portaan käskystä… siihen on aivan selkeät syyt, miksi Suomessa VIHDOIN on alkanut tällainen vigilante-toiminta heräämään, erittäin hyvä asia! Poliisi ei pysty kansalaisiamme suojelemaan maahantunkeutujilta, joten tehkäämme se itse! Eläköön Suomi, eläköön voitto!

  2. Kokoomus ennen: “Koti, Uskonto ja Isänmaa.”
    Kokoomus nyt: “ISIS, Islam ja EU.”

  3. Hyvä, että joku laittaa tunkeutujille kampoihin ja hyvä, että vastarinta.com kertoo sen minkä valtamediat pimittävät.

Comments are closed.