Koti Kolumni Elä, kuten opetat

Elä, kuten opetat

5

Maahanmuuttajien joukossa on henkilöitä, jotka käyttävät törkeästi hyväkseen uuden kotimaansa apuverkostoa. Massamaahanmuutolla on todistetusti suora seuraussuhde rikollisuuden kasvuun Pohjolassa.

Kapitalismi kasvattaa kuilua rikkaiden ja köyhien välille, suuryritykset raiskaavat ensiksi luontomme ja vievät työpaikat sen jälkeen köyhiin maihin. Edellä mainitut esimerkit ovat meille kaikille tuttuja. Olemme varmasti jokainen yhtä mieltä siitä, että jos näemme tai koemme asiassa vääryyttä, niin sitä vastaan on taisteltava. Tämän jälkeen tuleekin tärkein kysymys: kuinka vakavissaan olet valmis taistelemaan asiasi puolesta?

Internetistä löytyy paljon kirjoituksia nykypäivän maailmanmenosta – valtamedian törkeistä valheista, nationalististen kirjoituksista, aina vasemmistolaiseen raapusteluun asti. Kaikilla tahoilla on tietysti omat näkemyksensä asioista ja siitä, miten niiden tulisi olla. Tekstejä käydään päivittämässä kerta päivään, viikkoon tai kuukauteen, ja tämän jälkeen työ onkin hoidettu maailman pelastamiseksi. Sitten on hyvä lähteä kebabille, baariin tai muuta “mukavaa” harrastamaan.

Vaikka oma maailmankuvani onkin kansallissosialistinen, kritisoin nyt omia rivejämme. Jos emme halua tänne pakolaisia ja heidän ravintolarykelmiään joka kadun kulmaukseen, niin miksi niitä sitten tuetaan viikonloppujen pikkutunneilla? Miksi notkutaan kaupungilla alkoholin alaisena ja tehdään päättömyyksiä, kun kaiken ajan voisi käyttää tehokkaammin?

Mikä logiikka on siinä, että kritisoidaan sionistista maailmanherruutta, mutta ollaan samaan hengenvetoon ostamassa kosher-tuotteita kaupoista. Homous on luonnotonta ja tästä kaikki ovat samaa mieltä, mutta kahden naisen suhde saa jo huomattavasti lämpimämmän vastaanoton. Miksi? Kyse on kuitenkin homoseksuaalisuudesta edelleen!

Minä väitän, että kyseessä on yleinen laiskuus ja saamattomuus. Osa kokee yhden ihmisen vaikutusmahdollisuuden pieneksi. Toiset katsovat, että heidän elämänsä hankaloituisi ja ovia sulkeutuisi naaman edestä. Yhdelle aiheuttaisi liikaa vaivaa se, että joutuisi selvittämään tuotteiden alkuperää ja sitä, mistä tuotteista kolikot kilisevät rabbin rahapussiin. Osalle taas joka viikonloppuinen kännin vetäminen on aivan normaali harrastus. Siinä kun ei sinällään tarvitse muuta, kuin avata kukkaron nyörit ja kostuttaa kurkkua. Oletko koskaan miettinyt pitäväsi esimerkiksi kuukauden paussin ja kerääväsi säästyvän summan talteen jotta näkisit, paljonko rahaa kuluu kaiken kaikkiaan taksikuljetuksineen, roskaruokineen ja sisäänpääsymaksuineen?

Väitän myös, että jokainen kansallismielinen ryhmä, jonka arvomaailma on liberaali alkoholinkäytölle toiminnassaan, on ennemmin tai myöhemmin tuomittu hiipumaan. Tästä on hyviä esimerkkejä historiassamme, valitettavasti. Alkoholi niin ikään tuhoaa aivan turhaan eri kansallismielisten ryhmittymien keskinäisen solidaarisuuden ja toiminnan.

Yllä olevan ei ole tarkoitus lynkata jotain tiettyä kansallismielistä ryhmää, vaan herättää kaikki ajattelemaan nykyistä tilannettamme. Miksi taistelemme tiettyjen asioiden puolesta, jos kerran emme ole sataprosenttisesti sanojemme takana? Kansallismielisenä olo ei ole mikään harrastus, johon mennään maanantaina kello 17 ja tullaan tunnin päästä pois, jatkaen “siviilielämää” samaan malliin kuin ennenkin. Me emme voi valita enää hyppäämmekö me mukaan vai katsommeko me sivusta. Sillä jokainen, joka jää sivustakatsojan rooliin, antaa minusta hyväksynnän vastustajiemme toiminnalle ja samalla meidän suomalaisten hiljaiselle kuolemalle.

Kenenkään ei tarvitse tehdä muutosta hetkessä, eikä moni siihen pystykään. Kuitenkin jokaisen tulisi asettaa itselleen tavoitteita tulevaisuuteen – askelia, joita pitkin hän päätyisi lähemmäksi puhdasta arvomaailmaa, joka meille kaikille on yhteinen.

Aloita vaikka ensiksi boikotoimalla liikkeitä, jotka työllistävät ulkomaalaisia. Hyvin monelle ruualle tai tuotteelle löydät vaihtoehtoisen ratkaisun. Aloitatpa millä tahansa teolla, niin tee itsellesi henkilökohtainen suunnitelma, jota pyrit noudattamaan. Huomaat hyvin nopeasti, että pääset valtiollisesta oravanpyörästä irti, ja vasta silloin alat elää. Me kuitenkin tulemme tarvitsemaan toinen toisiamme, sillä TAISTELUMME ON YHTEINEN!

Janne Kujala

5 KOMMENTIT

 1. Jättäisin mielelläni käymättä suuren kolmen valintamyymälöissä, jos jostain saisi tiedon vaihtoehdoista. Marjat ja juurekset on käypä kasvattaa ja kerätä omalla kasvimaalla.
  Oliko tuolla kadulle-kaupassakin tuo puhtaasta ruoasta kertova kirja?
  Jotkut suuntaviivat voisi näillä sivuilla kertoa.

  Pelkällä kehoittamisella “älä juo kokista, älä syö mäkissä, älä varsinkaan kulmapizzeriassa” hämmennetään vain ihmistä.

  Kyllä. Sivuston antamilla ohjeilla pystyn kieltäymään kuluttamasta “mätiä” tuotteita, mutta samalla tunnen syyllisyyttä ruokakaupassa asioidessa.

  Jos ostan suomalaiselta torikauppiaalta hänen itsensä kasvattamaa/keräämää ruokaa se olisi varmasti parempi. Mutta yhteiskunnan mädättämillä tavoillani en osaa edes etsiä niitä.

  Lista oikeasti puhtaan ruoan kauppiaista eri kaupungeissa olisi hyvä lisä sivustolle.

 2. Hyvä kirjoitus ehkä joillekin jopa hieman arasta aiheesta. Liian usein kansallismielisyys jää vain uhoksi todellisten tekojen jäädessä mitättömäksi nettikirjoitteluksi tai, mikä pahinta, humalassa retosteluksi.Täytyy tietysti myöntää että itsekään ei aina tule niin tarkkaan katsottua ja mietittyä valintoja joita vaikkapa ruokaostosten yhteydessä tekee.
  Mutta toisaalta yksin on hankalaa ottaa selvää ja tietää kaikesta mitä kannattaa jättää tukematta. Kuluttajia harhaanjohdetaan tahallaan ja ostaja tukee tietämättään ja tahtomattaan yrityksiä joiden kanssa ei tahtoisi olla missään tekemisissä. Kotimaisuuden suosiminenkaan ei nykyään valitettavasti välttämättä auta. Liian helposti myös ajatellaan ettei oma ostaminen tai ostamatta jättäminen vaikuta mihinkään. Mutta jos ei itse aloita tekemällä valintoja on turha odottaa muutosta. Ei kuitenkaan riitä että itse tekee valintoja vaan olisi saatava sanaa leviämään ja muitakin tekemään samoja valintoja. Kun tarpeeksi moni tekee samoja valintoja alkavat tulokset näkymään ja ei toivotut yritykset kuihtuvat pois. Olisikin hyvä jos vastarinnan sivuilla olisi listaa yhtiöistä joita kansallissosialistin ei olisi hyvä tukea ostamalla näiden tuotteita, sekä vaihtoehtoja näille. Kaikinpuolin kansallissosialistien olisi hyvä jakaa tietoa oman lähialueensa pienyrittäjistä joita kannattaa tukea.
  Tulisi aina muistaa että jokaisen kansallissosialistin tulisi elää kansallissosialististen elämäntapojen mukaan tässä ja nyt, aina ja kaikkialla! Ei joskus tulevaisuudessa kun aika on sopiva tai kun joku muu on saanut muutoksen aikaan vaan joka hetki arjen pienissäkin asioissa. Vain siten voi odottaa meidän saavuttavan haluamamme muutoksen.
  Jokaisen kansallissosialistin tulisi myös harjoittaa tiukkaa itsekuria ja olla sortumatta paheisiin. Toisten kansallissosialististen tovereiden tuki on myös tässä korvaamatonta. On kannustavaa saada toisilta esimerkkiä. Kun kokeilee olla tarpeeksi kauan ilman jotakin turhaksi kokemaansa, huomaa lopulta ettei sitä enää tarvitsekaan. Tämän voin sanoa omasta kokemuksesta. Juuri nyt on aika siirtyä sanoista tekoihin, ei huomenna!

 3. Kiitoksia, Janne, ajatuksia herättävästä kirjoituksesta! On erittäin tärkeää nostaa näitä asioita esille.
  Toivottavasti saamme lukea tulevaisuudessakin kirjoituksiasi.

 4. Erittäin hyviä huomioita. Erityisesti alkoholinkäyttöön toivoisin kansallismielisten keskuudessa kiinnitettävän enemmän huomiota. Aivan aiheellisesti on osattu nähdä huumeiden rappeuttava vaikutus mutta tässä yhteydessä alkoholi pääsee ikään kuin koira veräjästä vaikka populaatiotasolla kyseinen aine on suomalaisten keskuudessa mitä ongelmallisin.

  • Samaa mieltä, hyvin usein ihmisten luoma kuva itsestään ei vastaa todellisuutta. Päihderiippuvuus, ylitsepursuava mukavuudenhalu tai mikään muu elämää hallitseva ongelma ei edesauta ihmisten kehitystä itseään suuremmaksi.
   Suurin taistelu, joka meidän on käytävä, on taistelu itseämme vastaan.

Comments are closed.