Koti Uutisia Sionismi CIA:n operaatio Kiinaa vastaan paljastui – kymmeniä agentteja teloitettiin

CIA:n operaatio Kiinaa vastaan paljastui – kymmeniä agentteja teloitettiin

2

Sionistien tärkein tiedustelu- ja terroristijärjestö CIA koki muutama vuosi sitten verisemmän takaiskun kuin aiemmin on luultu, uutisoi Foreign Policy. Sionistit ovat pyrkineet viime vuosina siirtämään poliittisen haitanteon painopistettä Lähi-idästä Kiinaan, mutta hanke on kompastunut teknisiin haasteisiin.

CIA-agentit joutuivat Kiinan tiedustelupalvelun haaviin käytettyään salaiseen viestintään samoja laitteita, joita on jo pitkään hyödynnetty Lähi-idässä. Sionistit oppivat kuitenkin kantapään kautta, että kiinalaisten vastavakoilu on huomattavasti tehokkaampaa kuin arabien.

Toisen maailmansodan jälkeen Amerikan CIA ja Israelin Mossad ovat yhdessä pyrkineet salaisten operaatioiden ja terrorismin avulla kaatamaan hallitukset, jotka eivät ole suostuneet alistumaan osaksi globalistista pankkivaltaa. Lähi-idässä tämä on tarkoittanut esimerkiksi ääri-islamistien ja kurdien tukemista, jotta nämä kaataisivat arabinationalistien hallitukset.

CIA on pyrkinyt luomaan myös Kiinassa tiiviit siteet yhteiskunnan hylkiöihin, jotta nämä voitaisiin usuttaa aseelliseen kapinaan hallitusta vastaan. 2010–2012 tiedustelupalvelu koki kuitenkin historiansa pahimpiin lukeutuvan epäonnistumisen, kun Kiinan poliisi alkoi järjestelmällisesti pidättää sionisteille uskollisia agentteja, jotka luulivat toimivansa täysin salaisesti.

Foreign Policyn tuoreen paljastusartikkelin mukaan kiinni jääneiden määrä on paljon suurempi kuin pitkään luultiin. Uusien tietojen perusteella vähintään 30 CIA-agenttia pidätettiin ja teloitettiin tehokkaassa turvallisuusoperaatiossa.

Foreign Policy sai selville, että vakoojat paljastuivat todennäköisesti viestintäjärjestelmänsä huonon salauksen ja palomuurin vuoksi. Agentit käyttivät yhteydenpitoon tietokoneita, joiden signaalit Kiinan tiedustelupalvelu tunnisti.

Varsinainen skandaali on kuitenkin se, ettei viestintäjärjestelmä ollut anonyymi, vaan kiinalaiset pystyivät seuraamaan sen jälkiä suoraan Yhdysvaltojen hallituksen verkkojärjestelmiin. Amerikan lukuun työskennelleet vakoojat oli siis äärimmäisen helppo tunnistaa. Kiinalaiset jakoivat tiedot myös Venäjän kanssa, mikä johti siihen, että joukko Venäjällä työskennelleitä sionisteja “katosi” pian.

Lähde: Foreign Policy

Lue myös:

Kiina ja Venäjä lupaavat suojella Irania sionistien taloussaarrolta
Kiina ja Yhdysvallat kamppailevat sotilastukikohtien kohtalosta Afrikassa
Takaisku sionisteille: Kiina kieltäytyy boikotoimasta Iranin öljyä

2 KOMMENTIT

  1. Kiina ja USA ovat saman tahon vallan alaisena. Kuten Venäjäkin. Myös ns. kylmän sodan aikana oli tätä agenttisotaa, mutta se on vain pintaa. Ylin globaali eliitti vetelee naruista kaikkialla.

  2. Hah hah haa… Tämä uutinen pelasti tämän viikon. Oikein sydäntä lämmittää. Niin kauan ovat amerikkalaiset sotkeutuneet muiden maiden sisäisiin asioihin ja murhanneet ihmisiä että tämä oli vain oikeus ja kohtuus. Jos kerran lähtee amerikkalaiseksi “agentiksi” niin kuolema on synnin palkka. Ja nämä kadonneet/teloitetut henkilöt oppivat sen kantapään kautta..

    Ei muuta kuin “Hyvä Kiina ja Venäjä”. Näin toimivat oikeasti isänmaalliset maat ja niiden johtajat.

Comments are closed.