Koti Uutisia Ulkomaat Bulgarialaislehti: Soihtumarssin kieltäneellä juutalaisjohtajalla mafiayhteyksiä

Bulgarialaislehti: Soihtumarssin kieltäneellä juutalaisjohtajalla mafiayhteyksiä

3
lukov-marssi

Kuten uutisoimme hiljattain, Juutalaisten maailmankongressi (WJC) onnistui tänä vuonna painostamaan Bulgarian hallituksen kieltämään isänmaallisen Lukov-soihtumarssin. Perinteikäs kulkue on järjestetty salamurhaajien uhriksi joutuneen kansallismielisen bulgarialaiskenraali Hristo Lukovin kunniaksi.

Maailman johtavan juutalaisjärjestön mukaan vain Israelilla on oikeus nationalismiin ja jopa rotuerotteluun, kun taas goyimilla (ei-juutalaisella ”karjalla”) ei ole oikeutta järjestää edes rauhanomaisia kulkueita isänmaan kunniaksi. Tämän vuoksi julkisionistinen WJC vastustaa kansallismielisyyttä kaikissa länsimaissa.

WJC ilmoittaa kuitenkin olevansa nyt “pöyristynyt” siitä, etteivät bulgarialaiset katso juutalaislobbaajien ruokkimaa korruptiota hyvällä. Muun muassa laajalevikkinen PIK-media otti WJC:n Shalom-nimisen bulgarialaisen alajärjestön johtajan suurennuslasin alle Lukov-skandaalin myötä. PIK:n löydökset säikäyttivät WJC:n pahanpäiväisesti.

PIK:n mukaan Shalomin johtaja Alek Oscar on sekaantunut korruptioon ja järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Moniosaisessa tutkivassa artikkelisarjassa osoitettiin, että juutalaisjohtaja on muun muassa sekaantunut hämäriin kiinteistökauppoihin mafian kanssa sekä saanut poliitikoilta laitonta tukea urakehitykselleen.

PIK:n löydökset ovat linjassa useiden muiden WJC-kohujen kanssa. Britanniassa järjestön johtohahmo Alexander Machkevitch on joutunut poliisin vakavien talousrikosten yksikön tähtäimeen, sillä hänen epäillään syyllistyneen historiallisen suureen korruptiorikokseen. Venäjällä puolestaan WJC:n varapuheenjohtajaa Boris Mintsiä syytetään yhdestä aikamme vakavimmista pankkikavalluksista.

WJC on tuominnut PIK:n tutkivan journalismin kärkevin sanankääntein ja haastanut median oikeuteen tukahduttaakseen julkaisun sananvapauden. WJC:n virallisen lausunnon mukaan artikkelit olivat erityisen tuomittavia siksi, että ne häiritsivät Bulgarian juutalaisten “holokaustimuistopäivän” viettoa.

Lähde: World Jewish Congress

Lue myös:

Juutalaisten maailmankongressi kiittää Bulgariaa isänmaallisen kulkueen kieltämisestä

Taas yksi Juutalaisten maailmankongressin johtaja epäiltynä korruptiorikoksista

Juutalaisten maailmankongressin johtaja kavalsi Venäjän suurimman yksityispankin

3 KOMMENTIT

  1. Kuten aiemmin sanottu, juutalaiset itse luovat juutalaisvihaa. Sata vuotta sitten tapahtunut toistuu tällä hetkellä: 20′ luku, pandemia, taloudellinen romahdus, yksityisten rikollispankkien elvytys, kansallismielisyyden nousu ja juutalaisvastaisuuden kasvu.

Comments are closed.