Koti Uutisia Sionismi Taas yksi Juutalaisten maailmankongressin johtaja epäiltynä korruptiorikoksista

Taas yksi Juutalaisten maailmankongressin johtaja epäiltynä korruptiorikoksista

14
Alexander Machkevitch.

Juutalaisten maailmankongressin johtohahmo Alexander Machkevitch on joutunut Britannian poliisin vakavien talousrikosten yksikön tähtäimeen. Juutalaisen rahaelitistin epäillään syyllistyneen historiallisen suureen korruptiorikokseen.

Juutalaisten maailmankongressi (World Jewish Congress, WJC) on kansainvälisesti tärkein juutalainen painostusjärjestö. Useilla mantereilla toimiva WJC pyrkii lahjonnan ja pelottelun avulla painostamaan ei-juutalaisia kansoja alistumaan tahtoonsa. WJC:n johtajia on syytetty toistuvasti eliittitason talousrikoksista.

Neuvostoliitossa syntynyt ja Israelin kansalaisuuden omistava Machkevitch ehosti korruptiotutkijoiden mukaan globaalin raaka-aineyhtiönsä kilpailuetua lahjomalla poliitikkoja valtavilla summilla. Juutalaista pimeää rahaa virtasi muun muassa Kongon presidentille. Korruption ansiosta Machkevitchin yhtiö nousi Lontoon pörssin tärkeimpien osakkeiden listalle.

Rikoksilla hankkimaansa miljardiomaisuutta Machkevitch on hyödyntänyt lobatessaan aggressiivisesti sionismin ja muiden juutalaisten poliittisten hankkeiden puolesta. Machkevitch on israelilaismedian mukaan verkostoitunut juutalaisvaltion huippupoliitikkojen kanssa. Lisäksi hän perusti ja johti pitkään WJC:n euraasialaista EAJC-paikallisjärjestöä.

Tapaus on jälleen yksi osoitus siitä, että kansainvälistä sionismia rahoitetaan ei-juutalaisilta ryövätyillä varoilla. Viime kesänä uutisoimme, että myös WJC:n varapuheenjohtajaa Boris Mintsiä epäillään Venäjällä yhdestä aikamme vakavimmista pankkikavalluksista.

Mints oli Otkritie-nimisen pankin perustaja. Ennen kuin Otkritie pelastettiin kaatumiselta veronmaksajien rahalla ja kansallistettiin, kyseessä oli Venäjän suurin yksityinen pankki. Mintsin epäillään käyttäneen valtiota ja pankkiirisisäpiiriinsä kuuluneita liikemiehiä hyväkseen yrittäessään kasvattaa Otkritien mahdollisimman suureksi.

Pankin aggressiivisen kasvun aikana Mints ehti kartuttaa merkittävän omaisuuden, joka oli käytännössä yhteiskunnalta ja markkinoilta kavallettua rikoshyötyä. Lopulta venäläiset veronmaksajat joutuivat pulittamaan 50 miljardin dollarin laskun Mintsin sisäpiirin aiheuttaman pankkikriisin korjaamiseksi. Valtamedia on pysynyt mahdollisimman vaitonaisena Mintsin ja Machkevitchin rikostutkinnoista.

Lue myös: Juutalaisten maailmankongressin johtaja kavalsi Venäjän suurimman yksityispankin

Lähteet: Bloomberg, The Jerusalem Post

14 KOMMENTIT

 1. Juutalaisten vertaaminen rottiin on loukkaus rottia kohtaan! Tämä ei ole mikään tyhjä fraasi.

  Näin opimme biologiasta. Rotilla on itse asiassa jonkunlaista moraalia keskinäisessä kanssakäymisessään. Se ei ole pelkkää voimankäytön sanelemaa hierarkiaa, kuten juutalaisuudessa. Eräs poliittista korrektiutta asiallisesti kritisoiva psykologi-tutkija toi tämän rottien psykologian esille kritisoidessaan nykyistä identiteetti-politiikkaa jossa väärämieliset vaiennetaan:

  https://www.youtube.com/watch?v=PfH8IG7Awk0

  ”Identity politics and the Marxist lie of white privilege”

  • Jos ihmettelet tätä näkemystä, niin juutalaisella eliitillä ON usein ilmaisemansa näkemys että omia voidaan uhrata vapaasti Suuremman asian vuoksi.

  • Kansallisosialistien on ihan turha huudella moraalista.
   Täälläkin rakastavasti puhutaan Iranista jossa 12 vuotiaita pikkutyttöjä naitetaan aikuisille miehille.
   Teidän juutalaiset salaliittoteoriat ovat verrattavissa Roswellin avaruusolioihin ja littään maapalloon.
   Kaikki teorianne on debunkattu mutta ette suostu uskomaan faktoja koska ne eivät puolla vääristynyttä ajatusmaailmaanne.

   • Jos pari kansallis-sosialistia ”puhuu iranista rakastavasti”, ei se ole sama kuin ”kansallismielisten enemmistö”, kuten yrität väittää. Häpeä jo. Itse kansallismielisenä oksennan yhtä lailla Iranin shia-islamilaista lapsiin kajoamista, kuin sunnien ja valkoihoistenkin. Kaikki samaa pervosaastaa.

   • Väität siis kivenkovaa että talmud ei puolla ei-juutalaisten massiivista tuhoamista, päämääränä ”Suuri Israel” ja maailman totaalinen kontrolli juutalaisten käsiin?

    Tai että juutalainen Warburg -suku ei yhdessä parin muun juutalaisen rahasuvun kanssa rahoittanut Leniniä ja Bolshevismiä, eivätkä USA:n juutalaiset aseistaneet bolshevistejä melkoisen massiivisesti?

    Sorri, todisteet ovat olemassa, sinun ininä ei niitä muuta.

    ”Kaikki teorianne on debunkattu mutta ette suostu uskomaan faktoja koska ne eivät puolla vääristynyttä ajatusmaailmaanne.”

    • 85 % Neuvostoliiton senaattoreista oli (enimmäkseen suoraan USA:sta laivattuja) juutalaisia vallankaappauksen jälkeen.

   • Perkele: Miltä tuntuu olla omilla aivoilla ajattelemaan kykenemätön aivopesty lammas? Taidat olla todellinen Israelin ystävä. Iranissa(kin) valitettavasti on näitä lapsiavioliittoja, mutta suurimmaksi osaksi näitä lasten pakkoavioliittoja esiintyy vain Iranin köyhimmillä alueilla. Iranissa on laki alle 13-vuotiaiden tyttölasten ja alle 16-vuotiaiden poikien avioliittojen kieltämiseksi ja yli 13v tyttöjen ja 16v poikien (alle täysi-ikäiset kumminkin) avioliitot solmitaan vain vanhempien luvalla. Pedofilia ja lapsiavioliitot ovat paljon yleisempää ääri-islamilaisten sunnimuslimien keskuudessa.
    Lähi-idän antisionistinen vastarinta-akseli (Bashar Al-Assadin johtama Syyria, Iran, Irak, Palestiinalainen vastarintaliike Hamas, Irakin shiiamilitantit, Jemenin shiiamuslimien huthikapinalliset, vastarintaliike Hizbollah, Iranin Vallankumouskaarti jne.) Ääri-islamistiset sunniterroristijärjestöt kuten ISIS ja Al-Qaida ovat sionistien roistovaltio Israelin, USA:n ja sunnimuslimien ääri-islamistivaltio Saudi-Arabian tukemia, kouluttamia ja rahoittamia terroristeja ja sijaissotilaita. Iranin ja muun antisionistisen vastarinta-akselin sekä Venäjän tuen ansiosta ISIS on nyt käytännössä murskattu mm. Syyriassa. Iran on myös ollut isäntämaana historiarevisionistisille ”holokaustikonferensseille” sekä pysäyttänyt juutalaista valtaa ajavan liikkeen yritykset levittää valheita kansallissosialistisen Saksan historiasta.

    ”Teidän juutalaiset salaliittoteoriat ovat verrattavissa Roswellin avaruusolioihin ja littään maapalloon.” – Perkele
    Oletko oikeasti niin juntti, että kuvittelet maapallon olevan AINOA planeetta missä on elämää tässä äärettömässä maailmankaikkeudessa ja missä on varmasti miljoonia ellei loputtomasti maapallon kaltaisia eksoplaneettoja, joissa on kaikki edelletykset elämälle? Maan ulkopuolista elämää on Palatakseni tähän ”natsien” salaliittoteoriaan niin perkeleen kannattaa lukea tämä, sekä lukuisia muita artikkeleita aiheesta, joita löytyy helposti tämän sivun hakukoneelta. Tuossa yksi: https://www.vastarinta.com/auschwitzin-kaasukammioissa-ei-murhattu-ketaan-osa-1/

    Tuohon ”litteä maapallo” väitteeseen en kehtaa edes kommentoida. Aivan naurettavaa.
    Eläköön Lähi-idän antisionistinen vastarinta-akseli!

 2. Juden tekemät rikokset tiedetään mutta ei juuri tuomita.

  • Kunhan et käytä tablettia munaskojen lähellä, wifi-säteily tappaa tunnetusti siittiöitä. Tai aiheuttaa DNA-vaurioita…

   Sama pätee varsinkin tyttöjen vasta kehittymässä oleviin munasoluihin jotka ovat suhteellisen suojattomia.

   PS. Sauli Niinistö allekirjoitti jotakin Davosissa, juutalaisen ”ystävänsä” virnistäessä taka-alalla. Liittyikö allekirjoitus tähän:

   https://www.opdeepstate.com/2019/08/10/5g-is-an-israeli-creation-of-mass-mind-control-and-more/

  • Joku tyhmä gentiili taas tehnyt ”paljastussivuston”.

   Kuinka typerä pitää olla jos juutalaisia kritisoiva video laitetaan Googleen eli juutalaisten hallinnoimalle alustalle??

   Sama kuin jos kritisoit vaikkapa K-market -kauppaketjua ja alat liimailemaan sitä kritisoivaa materiaalia K-kauppaketjun kauppojen näyteikkunoihin?

   Miksi gentiilit jatkuvasti ”todistavat” sen mitä juutalaiset sanovat heistä – ovatko gentiilit oikeasti elukoita??

 3. Joku taisi kysyä miksi wifi-torneihin menee niiin massiivisia sähköjohtoja. Onko niissä kokonainen kortteli sähköä tarvitsemassa? Paljastuukin että on kyse ASEESTA jolla voi grillata ihmiset aivokuolleiksi zombeiksi, ja ihmisille tulee monenlaisia sairauksia, epämääräisiä mitkä vaativat pitkäaikaista, kallista hoitoa, jne.

  Mitä populaation kontrollointiin tulee, ei tarvita tykkejä eikä pommeja. Ihminen on luokiteltu (varsinkin hetero valkoihoinen) vaaraksi ilmastonmuutoksen takia…

  Lisää dataa (nuo ovat juttujen otsikoita):

  ”Key Companies Involved All Traceable To Israel
  Stunning Photos Of A New 5G Tower In Las Vegas
  Blasting Deadly EMF Into All Who Are Near It – Pics

  The US Military KNEW 50 Years Ago How EMF Destroys
  Human Reproduction And Breaks The Entire Body Down
  Read This US Naval Medical Research Institute Report 1971

  Intel’s Israel Team Is At The Forefront Of 5G Tech
  …A Massive Step Toward Zionist World Control

  Ground-Breaking 5G Tech Created In Tel Aviv

  (Mossad Shell) CEVA & Nokia Collaborate For 5g Technology

  5G Towers & Smart Phone Revolution Designed In Israel

  Mossad Shell Isreali Company Announces A New R&D
  And 5G Innovation Centre Of Excellence In Israel

  T-mobile & Nokia Contribute 3.5 Billion To 5G Death Grid

 4. RAT – juutalainen langatttoman liikenteen prosessointiteknologia – joskus todellisuuus voittaa fiktion, heh.

  ”multi-RAT (Radio Access Technology) network architectures.”

  NOKIA-Mossad collaboration: ”The ReefShark chipsets boosts the performance of massive MIMO antennas and baseband compute capacity through plug-in units fitted into the commercially available Nokia AirScale baseband module. AirScale is software-upgradeable to full 5G functionality, and these plug-in units triple the throughput from Nokia’s advanced 28 Gbps today, to up to 85 Gbps per module.”

Comments are closed.