Koti Artikkelit Juutalaisten maailmankongressin johtaja kavalsi Venäjän suurimman yksityispankin

Juutalaisten maailmankongressin johtaja kavalsi Venäjän suurimman yksityispankin

1

Juutalaisten maailmankongressi (World Jewish Congress, WJC) on kansainvälisesti tärkein juutalainen painostusjärjestö. Useilla mantereilla toimiva WJC pyrkii lahjonnan ja pelottelun avulla painostamaan goyim-kansoja alistumaan tahtoonsa. Nyt järjestön varapuheenjohtajaa Boris Mintsiä epäillään yhdestä aikamme vakavimmista pankkiryöstöistä. Pistoolin ja pakoauton sijaan ryöstäjä käytti työkaluinaan koronkiskonnan ja korruption voimaa.

Rabbi Pinchas Goldschmidt (vas.) ja Boris Mints.

Boris Mints pakeni viranomaisia perheineen Venäjältä Lontooseen viime vuonna kuultuaan, että häntä tutkittiin epäiltynä vakavista talousrikoksista. Lontoo tunnetaan maailmalla “Londongradina“, sillä Venäjän juutalaiset rikollisoligarkit ovat aina varjopresidentti Boris Berezovskista lähtien paenneet kotimaansa lain kouraa Britannian pääkaupunkiin 1990-luvulta alkaen.

Britanniaan paenneet oligarkit väittävät aina länsimaiselle medialle joutuneensa “lavastusten” ja “poliittisen ajojahdin” uhreiksi. Näin rikolliset pyrkivät kiistämään syyllistyneensä laittomuuksiin ja riistoon. WJC:n johtaja Boris Mintsin tilanne on kuitenkin hankala, sillä jopa Lontoon korkein oikeus on asettunut hänen tapauksessaan Venäjän viranomaisten kannalle.

Mistä maailman tärkeimmän juutalaisjärjestön varapuheenjohtajaa sitten syytetään? Mints oli Otkritie-nimisen pankin perustaja. Ennen kuin Otkritie pelastettiin kaatumiselta veronmaksajien rahalla ja kansallistettiin, kyseessä oli Venäjän suurin yksityinen pankki. Mintsin epäillään käyttäneen valtiota ja pankkiirisisäpiiriinsä kuuluneita liikemiehiä hyväkseen yrittäessään kasvattaa Otkritien mahdollisimman suureksi.

Aggressiivisen strategian tavoite oli tehdä Otkritiesta niin sanottu Too Big to Fail -pankki eli rahoituslaitos, jolla olisi niin vahva kansallinen monopoli, että se kykenisi käskyttämään Venäjän hallitusta. Mallia strategialleen Mints haki mahdollisesti Amerikassa perustetulta juutalaiselta Goldman Sachs -pankilta, jonka Too Big to Fail -asema todistettiin finanssikriisissä: Goldman oli lahjonut Amerikan poliitikot niin hyvin, että rikostensa vuoksi kaatumisvaarassa ollut juutalaispankki pelastettiin amerikkalaisten veronmaksajien dollareilla.

Lontoo määräsi hukkaamiskiellon

Juutalaisjohtajan salaiset monopolisuunnitelmat eivät ehtineet kuitenkaan toteutua ennen kuin pankin kuolinkellot alkoivat jo soida. Mintsin ja hänen sisäpiiriläistensä omistamat moskovalaispankit kaatuivat kuin dominonappulat muutamassa kuukaudessa rikollisen holtittoman lainaamisen vuoksi. Pyramidihuijaus oli tehokas, mutta lyhytikäinen.

Pankin aggressiivisen kasvun aikana Mints ehti kartuttaa kuitenkin merkittävän omaisuuden, joka oli käytännössä yhteiskunnalta ja markkinoilta kavallettua rikoshyötyä. Lopulta venäläiset veronmaksajat joutuivat pulittamaan 50 miljardin dollarin laskun Mintsin sisäpiirin aiheuttaman pankkikriisin korjaamiseksi. Viranomaiset epäilevät Mintsiä nyt valtavan kokoluokan petoksesta. Juutalaisjohtaja on puolestaan syyttänyt mediassa viranomaisia siitä, että nämä ovat asettaneet hänet “epämukavaan tilanteeseen” rikostutkinnan vuoksi.

Mintsin perheen tiedetään piilottaneen jo huomattavia rahasummia veroparatiiseihin, kuten Kyprokselle, Caymansaarille, Brittiläisille Neitsytsaarille ja Luxemburgiin. Nyt Lontoon korkein oikeus on kuitenkin määrännyt Mintsin 572 miljoonan dollarin hukkaamiskieltoon. Oikeus pyrkii pakkokeinon avulla estämään sen, että juutalaisjohtaja piilottaa loputkin ryöstösaaliistaan ennen kuin hänen rikoksensa selvitetään perusteellisesti.

Venäjän keskuspankki vaatii Mintsiä maksamaan osuutensa tuhosta, jonka pankkikriisi aiheutti Venäjän kansalaisille. Mikäli Mints rikkoo hukkaamiskieltoa, saa Venäjän keskuspankki alkaa Lontoon tuomioistuimen mukaan takavarikoida juutalaisjohtajan omaisuutta.

Oppia Talmudista?

Kansainvälinen juutalaisyhteisö on ollut tietysti äärimmäisen vaitonainen johtajansa koronkiskontarikoksista, jotka muistuttavat kiusallisen tarkasti eräistä “antisemitistisistä stereotypioista”. Tilanteesta tekee entistä vaivaannuttavamman se, että Mints on myös Euroopan ortodoksirabbien CER-pääjärjestön puheenjohtaja.

Mintsin tapaukseen liittyykin roima määrä mustaa huumoria. WJC:n kotisivuilla (jossa Mintsiä kuvataan “venäläiseksi hyväntekijäksi”) juutalaisjohtaja on aiemmin ilmoittanut rahoittavansa juutalaisen Talmudin kääntämisen venäjäksi. Seuraavat Talmudin otteet kieltämättä osoittavat hänen eläneen oppiensa mukaisesti:

  • Baba Bathra 54b: Ei-juutalaisten omaisuus on kuin erämaa; joka tulee sinne ensin, saa sen.
  • Baba Kamma 113b; Baba Mezia 24a: Jos ei-juutalainen kadottaa jotakin, juutalainen saa pitää sen, vaikka tietäisikin omistajan.
  • Baba Kamma 38a: Ei-juutalaiset ovat Israelin lain suojan ulkopuolella. Jumala on jättänyt heidän rahansa Israelin vapaasti käytettäväksi.
  • Sanhedrin 57a: Jos ei-juutalainen ryöstää juutalaisen, hänen täytyy maksaa tälle takaisin. Mutta jos juutalainen ryöstää ei-juutalaisen, juutalainen saa pitää saaliin. Samoin jos ei-juutalainen tappaa juutalaisen, ei-juutalainen on tapettava. Mutta jos juutalainen tappaa ei-juutalaisen, juutalainen on vapaa.
  • Sanhedrin 76b: Herra ei säästä sitä joka palauttaa ei-juutalaiselle (‘Cuthean’) tämän kadottaman esineen.
  • Baba Kamma 113a: On luvallista pettää ja huijata, jos oikeutta käydään ei-juutalaista vastaan. Juutalainen saa valehdella ja vannoa väärän valan oikeudessa saadakseen ei-juutalaisen tuomituksi.

WJC:n painoarvosta kertoo paljon se, että järjestön johtajan vävystä povattiin 2017 Amerikan keskuspankin seuraavaa johtajaa. Kuten Kansallinen Vastarinta on osoittanut artikkelissa ”Kuka toi muslimit Eurooppaan?”, WJC lobbaa ankarasti pakkomonikulttuurisuutta valkoisiin länsimaihin, vaikka samalla se tahtoo pitää Israelin rotupuhtaana juutalaisvaltiona.

Koska Pohjoismainen Vastarintaliike on Pohjolan merkittävin vastavoima WJC:n ajamalle kansanmurhapolitiikalle, tahtoo juutalaisjärjestö nyt kieltää Vastarintaliikkeen lailla. WJC on tuottanut viime vuosina Vastarintaliikettä lokaavaan propagandaa (kuten yllä olevan videon) sekä perustanut Ruotsin pääministerille suunnatun vetoomuksen, jossa vaaditaan järjestön nopeaa kieltoa.

Lähteet: Financial Times, World Jewish Congress (arkistoitu)

1 KOMMENTTI

  1. Hienoa, että tuotte näitä juutalaisten rikollisten toimia esille! Pidän KV:aa ainoana todella luotettavana mediana.

Comments are closed.