Koti Uutisia Sionismi Juutalaisten maailmankongressi kiittää Bulgariaa isänmaallisen kulkueen kieltämisestä

Juutalaisten maailmankongressi kiittää Bulgariaa isänmaallisen kulkueen kieltämisestä

1

Juutalaisten maailmankongressin johtaja, finanssielitisti Ronald Lauder on esittänyt julkiset kiitoksensa Bulgarian hallitukselle, koska hallitus kielsi perinteisen isänmaallisen soihtumarssin järjestämisen kokonaan tänä vuonna. Maailman johtavan juutalaisjärjestön mukaan vain Israelilla on oikeus nationalismiin ja jopa rotuerotteluun, kun taas goyimilla (ei-juutalaisella “karjalla”) ei ole oikeutta järjestää edes rauhanomaisia kulkueita isänmaan kunniaksi.

Lauder kiitti erikseen Bulgarian pääministeriä ja pääkaupunki Sofian pormestaria, kun nämä “tekivät jo kauan odotetun päätöksen” ja kielsivät Lukov-marssin. Kulkue on järjestetty salamurhaajien uhriksi joutuneen isänmaallisen bulgarialaiskenraali Hristo Lukovin kunniaksi. Juutalaislobbaajien painostuksen vuoksi Bulgaria päätti tänä vuonna, että soihtukulkue perutaan ankarien rangaistusten uhalla.

– Ensimmäistä kertaa yli vuosikymmeneen Bulgarian juutalaisyhteisö on säästynyt pelottelulta, johon häpeälliset liekkiaseitaan esitelleet öykkärit ovat joka vuosi syyllistyneet, Amerikassa asuva rikas juutalainen maalaili julkisessa kiitoskirjeessään.

Lauderin mukaan isänmaallisen soihtukulkueen kieltäminen valkoisilta eurooppalaisilta oli paitsi “voitto juutalaisyhteisölle” myös kaikille “oikeudenmukaisuuden ja suvaitsevaisuuden ystäville eri puolilla maailmaa”. Juutalaisten maailmankongressi painotti, että se tekee tiivistä poliittista “yhteistyötä” (lue: painostustyötä) Bulgarian hallituksen kanssa. Yhteistyön tavoite on yksinkertainen: sionismia juutalaisille ja monikulttuurisuutta valkoisille.

Lähde: World Jewish Congress

1 KOMMENTTI

  1. Kattokaapa Bulgarian sijainti kartalla, Turkista tulevan maahantunkeutujamassan ensimmäinen vastaanottaja Kreikan kanssa. Kreikassa kansalaiset ovat jo aseistautuneita ja osa käy jo sisällissotaa. Mitähän luulette, että Bulgariassa tulee tapahtumaan? Siellähän on jo vuosia kulkenut kansallismieliset militantit rajoilla aseiden kanssa tehden kansalaispidätyksiä maahantunkeutujista. Kun lailliset perusoikeudet viedään kansallismielisiltä, niin mitä jäljelle jää? Ainakaan kansallismielinen toiminta ei lopu.

Comments are closed.