Koti Uutisia Aki Nummelin: turvapaikanhakijoiden tekemät raiskaukset natsien sumutusta

Aki Nummelin: turvapaikanhakijoiden tekemät raiskaukset natsien sumutusta

17

Porilaisen vasemmiston silmäterä ja pitkäaikainen monikulttuuriaktiivi Aki Nummelin on jälleen kerran tehnyt itsensä naurunalaiseksi julkaisemalla itsenäisyyspäivänä Facebook-päivityksen, jossa hän väittää turvapaikanhakijoiden tekemiä raiskauksia natsien false-flag-operaatioiksi.

"Puuha-Aki" Nummelin.
“Puuha-Aki” Nummelin.

Lukijoillemme muun muassa paikallisen antirasistisen askartelukerhon perustajana sekä eteläafrikkalaisen, mustien kommunistisen ja valkoisia teurastavan ANC-järjestön rahoittajana kuin myös avovaimonsa pahoinpitelijänä jo ennestään tuttu Aki Nummelin yrittänee väittää Facebook-tilillään porilaisen naispuolisen kansallissosialistin tekaisseen rikosilmoituksen turvapaikanhakijan tekemästä raiskauksesta kuukausi sitten.

Nummelinin mielestä tätä “natsien sumutusta” tapahtuisi laajemmallakin alueella kuin pelkästään Porissa, ja hänen mielestään poliisin olisi selvitettävä asia “juurta jaksain”. Nummelin kehottaa tähän myös jotakuta “tutkivaa journalistia” tai “aktiivista kansalaista”.

Nummelinin harhaisessa mielessä turvapaikanhakijat ovat niin kertakaikkisen puhtoisia, etteivät he voi olla syyllistyneitä minkäänlaiseen rikolliseen toimintaan. Eräs henkilö kritisoikin Nummelinin Facebook-tilin keskusteluketjussa tätä vasemmistolaista ja faktoihin perustumatonta tapaa ajatella ja sai vastauksekseen Nummelinilta, ettei “kukaan [pakolaiset] ole täydellinen”.

Koska “Puuha-Aki” ei muiden vasemmistolaisten tavoin kykene myöntämään turvapaikanhakijainvaasion ongelmallisuutta ja vahingollisuutta suomalaisille, aloittaa hän jälleen loanheiton niitä kohtaan, jotka häntä itseään kaikkein eniten kiukuttavat eli kansallismielisiä. Nummelinin mukaan natsit haluavat “lietsoa paniikkia puhumalla lööperiä pakolaisista poliisilaitoksella”.

Nummelinin veitsenterävän logiikan osoittava ja turvapaikanhakijoiden seksuaalisen väkivallan kohteeksi joutuneita loukkaava päivitys ei tullut Kansalliselle Vastarinnalle kovinkaan suurena yllätyksenä. Jäämme jännityksellä odottamaan, miten Nummelin aikoo saada tästä “natsien mustamaalausoperaatiosta” todistusaineiston kasaan.

Lähteet: Facebook, MV-lehti

Lisää Nummelinista:

Porin antirasistijohtaja rahoittanut terroristijärjestöä ja hakannut vaimonsa
Rasisminvastainen viikko sai erikoisen käänteen Porissa

17 KOMMENTIT

 1. Pieni pähkinä purtavaksi. Ohessa neljä sanaa, joista yksi ei kuulu joukkoon:

  lyhtypylväs, valitusoikeus, maanpetturi, köysi.

  Mikä sana ei kuulu joukkoon?

 2. Kun tosiasiat kääntyy vasemmiston ideologiaa vastaan, niin aletaan valehtelemaan. Perinteet velvoittavat.

 3. No johan pomppas! Ilmeisesti siis poliisilta vastentahtoisesti tihkuneet tiedot, sairaskertomukset, oikeudenkäynnit (jossa tosin tuomiot pelkkää p*skaa), videokuvat, niin meiltä kuin muualtakin, yms materiaali on vain “natsien halua lietsoa paniikkia puhumalla lööperiä pakolaisista poliisilaitoksella”. Mie ihmettelen tämmöisiä nummeliinipummeliinejä joilla on otsaa repiä naamaansa pelkkien kirjallisten (ja nekin vasemmistopropagandististen) lähteiden pohjalta. Mie ite olin Haaparantatornion onnikka-asemalla kun tämä purkautuminen alkoi. Norlandin bussista astui ulos jos minkälaista vikisijää, asemahalli täynnä tupakkaa/rahaa pummaavia ihmisiä asenteella “kaikille turpaan”. Koko joulumaan portti värjäytyi tummanpuhuvaksi ja kauppakeskus “Rajalla På Gränsen” ja varsinkin se hampurilaisräkälä täyttyi tyypeistä jotka eivät halunneet maksaa vaan ottaa. Piti mennä Kemiin ko maistraatti on siellä, mutta miten minä sen mellakan keskelle ilman asetta olisin tunkeutunut? Ja ukkoa lappo. Bussi toisensa jälkeen purki lastillisen urhakoita Allahin sotureita ja kuten tiedettyä matkaa Suomeen on 20 kokonaista metriä, jos ei eksy siihen “kauppakeskusmonttuun”. Jos oikein pistää hädäksi niin kiertää Kaupunginlahen ympäri. Jos tiellä on patrulli niin oikasee golfkentän läpi. SPR:n vapaa ehtoset opastaa. O ja. Joka paikka paskaa, huutoa, uhkaavaa käytöstä ja arabiankielistä molotusta täynnä. Ruoka ei kelvannu, vaatteet ei kelvannu, naiseni kyllä olis ilmeisesti kelvannu mutta sen verran itsekäs olen että pidän hänet omanani. O ja. Häpeäkseni muutin pois. Tota ikää on karttunut, ja kartsalla tappeleminen yksin ollessa alkaa arveluttaa. Mutta alotin tässä kunnonkohotusohjelman ja se on satasen varma että mie huokasen luut nippuun tuommosilta nummeliineilta ja hänen mutakavereiltaan jos ei se vieraisiin pöytiin huutelu lopu!
  Ps. Hölömöä tai ei; mie vien joka aamu kynttilän tonne sankarihautausmaalle.

 4. Onko tää nyt ihan tosissaan ? Ei voi olla tää on jokin pila juttu ? Jos näin on niin kehottaisin kääntymään Lääkärin pakeille. Eikä minkään tavallisen Lääkärin.

 5. tollaselle talidomille täytyis lyödä metrin halko perseeseen ja raahata tukasta siperian mettiin ja vedellä siellä vielä ympäri korvia. eiköhän noi pahimmat hourailut ala pikkuhiljaa karsiutuun kun 40 asteen pakkasessa halko perseessä aikansa samoilee

 6. Mahtoikohan Sipilä järjestää tuon kriisikokouksenkin jonkun tekaistun raiskauksen perusteella?

 7. Suurkiitos Aki Nummelin ! Onnistuit pelastamaan päiväni vielä näin illan päätteeksi. Tänään oli melko huono päivä, duunissa meni pieleen jne, vitutti.. Mutta tämä puuha-Akin huima natseja ja salaliittoteorioita vilisevä tarina nauratti vedet silmissä pitkään.
  Paikallisen Antirasistisen askartelukerhon perustaja : ) Aivan hillitöntä : )

 8. Onko kellään tietoa onko tyypissä juutalaista verta? Hänen ulkonäössä on vähän sellainen… “olemus”, mutta en osaa mitään piirrettä nimetä mikä olisi varmasti.

 9. Puuha-aki :DDD on kyllä niin ruman rotannäköinen luopio että tollasien kanssa ei edes kannata keskutella vaan piilovittuilla ja lopuksi vaikka paiskata ojaan.

 10. Todellako sanoo jossain uskovansa, ettei turvapaikanhakija voi syyllistyä minkäänlaiseen rikolliseen toimintaan? Uskallan epäillä.

 11. Puuha-Aki. Ulkonäkö jo kertoo lähes kaiken olennaisen tästä hölmöläisestä. Melkein toivoisi, että tämä tyttöpoika saisi sitä omaa lääkettään hanuriinsa, eli aavikkokullia oikein olan takaa!

  Sen jälkeen Puuha-Akin olisikin messevää levittää multikulturismimarxismin ilosanomaansa. Jawohl!!!

 12. Moi!

  Puuha-Aki on vähän kuin Leevin levyllä mainittu “poika nimeltä Päivi”. Toivoisin, että joku maahanmuuttaja vetäis Puuha-Aki kunnolla hanuriin jossain pusikossa niin hänenkin ajatukset selkiytyisivät.

Comments are closed.