Koti Uutisia Jonna Männistön murhatapaus siirtyy hovioikeuteen

Jonna Männistön murhatapaus siirtyy hovioikeuteen

6
Ramin Azimi ja hänen uhrinsa Jonna Männistö.
Ramin Azimi ja hänen uhrinsa Jonna Männistö.

17-vuotiaan Jonna Männistön murhan ja törkeän raiskauksen käsittely on siirretty Vaasan hovioikeuteen. Vuonna 1989 syntynyt tekijä Ramin Azimi sanoi viime kuun lopun oikeudenkäynnissä valittavansa elinkautisesta tuomiostaan “suoraan korkeimpaan oikeuteen”.

Azimi väitti, ettei tapahtumien kulku mennyt oikeudenkäynnissä esitetyllä tavalla ja ettei hänellä olisi ollut suunnitelmissaan pahoinpidellä, raiskata ja lopuksi polttaa uhriaan elävältä Sääksjärvellä. Koska Azimi teki valituksen määräajassa ja hyväksytysti, hänen tuomionsa ei ole lainvoimainen.

Azimi ei tarvitse valitukselleen jatkokäsittelylupaa hovioikeudesta, vaan hovioikeus ottaa sen automaattisesti käsittelyyn. Näin siksi, koska Azimi on tuomittu kahdeksaa kuukautta ankarampaan rangaistukseen.

Lähde: Satakunnan Kansa

6 KOMMENTIT

  1. Niin. Ei ollut tarkoitus, mutta kuvattu pahoinpitely, raiskaus ja polttomurha vain tapahtuivat. Ei näitä juttuja voi ennalta arvata, elämässä sattuu ja tapahtuu. Oikeuden tulisi laittaa Männistön vanhemmat syytteeseen törkeästä kasvatuksellisesta laiminlyönnistä, ja Azimi voitaisiin laittaa köyden jatkoksi välittömästi.

    • Eiköhän tytön vanhemmilla ole jo tarpeeksi rankkaa ilman syyllistämistä. Toivoisin vain, että silmät aukenisivat näistä asioista. Myötätuntoa vanhemmille ja sopiva rangaistus tekijälle kuolema hevosen perseraiskauksella.

  2. Teloittaa tämän sian pitäisi. Suomessa ei kuitenkaan ole voimassa kuolemantuomiota, joten korkein mahdollinen rangaistus ja sitten irakiin omalla kustannuksella.

Comments are closed.