Koti Uutisia Äärivasemmiston ikävä yllätys: putkassa luteita Helsingissä

Äärivasemmiston ikävä yllätys: putkassa luteita Helsingissä

7

Sunnuntaina poliisi otti kiinni Helsingissä noin 130 äärivasemmistolaista, jotka osallistuivat Vapaus pelissä -nimiseen tapahtumaan. Äärivasemmistolaiset olivat etukäteen uhonneet hyökkäävänsä kansallismielistä 612-tapahtumaa vastaan, mutta paikalle saapuikin moninkertaisesti enemmän kansallismielisiä.

Äärivasemmistolaiset päätyivätkin heittelemään poliisia kivillä, minkä vuoksi he joutuivat putkaan. Viimeisetkin riehujat pääsivät putkasta pois jo maanantaina. Samana iltana tapahtuman järjestäjät varoittivat Facebook-sivuillaan, että putkassa on ollut luteita.

UK_vapaus_pelissa_luteet

7 KOMMENTIT

  1. Suomestahan luteet saatiin jo kerran hävitettyä, mutta mystisesti ovat tehneet comebackin tässä 2000-luvulla. Monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta. ;D

    Ei muuten ole edes kovin kaukaa haettua, että nuokin putkassa olleet luteet voivat olla siellä turvapaikanhakijan jäljiltä, heh.

  2. Peräänkuuluttaisin äärivasemmistolta nyt malttia ja suvaitsevaisuutta tämän lude-asian käsittelyssä. Ei pidä tuomita kaikkia luteita muutaman yksilön perusteella.

    Parasites Welcome!

  3. Kannaattaakin sitä olla vasurisuvakki, noi sais lähettää jonnekkin Pohjois-Koreaan. 😀

  4. Luteet ovat tulleet Suomeen ihan suomalaisturistien mukana, ei siihen mamuja ole tarvittu…

Comments are closed.