Koti Uutisia Rasisminvastainen viikko sai erikoisen käänteen Porissa

Rasisminvastainen viikko sai erikoisen käänteen Porissa

15

Kansallisen Vastarinnan toimitus sai juttuvinkin erikoisesta tapahtumasta, joka sattui keskiviikkoiltana Porissa. Kaupungissa vasemmisto on aktivoitunut suomalaisvihamielisen “rasisminvastaisen” viikon myötä.

"Puuha-Aki" Nummelin.
“Puuha-Aki” Nummelin.

Kansallismielinen porilainen oli ystävineen ja päiväkoti-ikäisen lapsensa kanssa viettämässä aikaa suositussa paikallisessa kahvilassa, kun paikalle pöllähti toilailuistaan tunnettu vasemmistovaikuttaja Aki Nummelin. Kansallinen Vastarinta on aiemmin uutisoinut muun muassa Nummelinin terroristijärjestön rahoittamisesta ja ex-avovaimonsa pahoinpitelystä. On hauska yhteensattuma, että keskiviikkona julkaisimme artikkelin Nummelinin rahoittamasta ANC-järjestöstä, jonka mukaan nuorten opiskelijatyttöjen teurastaminen on “poliittinen teko”. Välittömästi saapumisensa jälkeen Nummelin alkoi kovaäänisesti kommentoida ryhmän jäsenen vaatetusta, sillä tunnetun kansallismielisen vaatemerkin luonne ei miellyttänyt monikulttuurisuusaktiivin esteettistä silmää.

Kaupungilla “Puuha-Akina” tunnettu Nummelin uskoi myös vakaasti, että hän oli ollut ystäväpiirin puheenaiheena, sillä saapuessaan paikalle hänen korviinsa oli kantautunut puhetta “Puuha-Petestä”. Syynä tälle ei toki voinut olla se, että pöydän ääressä istuva pieni lapsi, joka nyt ihmeissään seurasi Akin vaahtoamista, oli juuri hetkeä aiemmin katsonut matkapuhelimelta mainittua animaatiota.

Nummelin uskoi myös vakaasti, että ystävykset (ja pieni lapsi) olivat tarkoituksella paikalla, sillä myöhemmin samana iltana kahvilassa järjestettäisiin rasisminvastainen pakolaistilaisuus. Tarina ei kerro, mikä tapahtuma on ajanut “Puuha-Akin” herkän mielenterveyden siihen pisteeseen, että hänen mielestään alle neljävuotias lapsi on merkittävä uhka rasisminvastaiselle työlle. Akin dramaattisesta näytöksestä huolimatta episodi ei saanut uhkaavaa päätöstä, vaan henkiseksi raunioksi ajettu tasa-arvoaktiivi poistui viereiseen pöytään.

Ennen poistumistaan ystäväpiirin kansallismielinen jäsen kävi mainitsemassa Nummelinille, josko hän tulevaisuudessa voisi olla järjestämättä samankaltaista kohtausta pienten lasten ollessa läsnä. Pyyntö ei saanut kiihtyneeltä vasemmistopoliitikolta vastakaikua, vaan isä joutui saattamaan hämmentyneen lapsen pois paikalta syljensekaisten “Hitler tappoi 50 miljoonaa ihmistä” -huutojen saattelemana.

Keskiviikkoilta sai myös Porissa aktivoituneen leninistisen “Vihreän” Puolueen antamaan oman panoksensa rasisminvastaiselle työlle nousuhumalaisella “kapakkapolitikoinnilla”. Alun perin Vihreä Puolue oli julkistanut pitävänsä  “Katsaus suomalaiseen äärioikeistoon” -nimisen keskustelutilaisuuden porilaisessa anniskeluravintolassa. Tilaisuuden alustajana toiminut November Security -yrityksestään tunnettu Jussi Marttila (vas.) kuitenkin sairastui eikä voinut osallistua illanviettoon. Sairastapauksen vuoksi alustus jätettiin pois keskustelusta, joka saikin varsin sekavat piirteet. Seitsemän hengen seurueen puheenaiheet vaihtelivat aina Kekkosen aikaisesta Suomesta ulkomaankauppaan, Francon Espanjaan ja Krimin tilanteeseen.

Maahanmuutosta ja rasismista puhuttaessa ryhmän suulain jäsen nosti olut suupielestä valuen esiin sen, kuinka “helppoa onkaan syyttää nyky-yhteiskunnan ongelmista mustaa miestä” ja kuinka maahanmuutto on Suomessa niin “mitättömän pieni ilmiö, ettei sillä juurikaan ole vaikutusta yhteiskuntaan, ja jos on, niin pääkaupunkiseudulla jossakin määrin”. Paikalla olevat vasemmistolaisnuoret komppasivat älykästä pohdintaa tuopit notkahdellen. “Fasismia” toverit tuntuivat näkevän oikeastaan kaikkialla, eikä vähiten perussuomalaisissa, joihin tuntuikin kulminoituvan kaikki paha puoluepoliittisella kentällä.

Puheen sivutessa eurooppalaista ja erityisesti Kreikan “väkivaltaista äärioikeistoa” tultiin takaisin Suomeen, Vastarintaliikkeeseen ja väitettyyn syyllisyyteen reilu vuosi sitten sattuneessa Jyväskylän kirjastopuukotuksessa. Selvässä nousuhumalassa ollut pääpuhuja lienee tarkoittanut koko järjestöä päivitellessään, kuinka “maineensa voi tuolla lailla pilata”.

Kansallinen Vastarinta onnittelee esimerkillisestä rasisminvastaisesta toiminnasta Porissa. ¡Alerta!

UK_kapakkapolitiikkaa

15 KOMMENTIT

 1. Kahvit oli lentää näppäimistölle Puuha-Peten kohdalla! 😀 Miten jollain voi viirata päässä noin pahasti? Harmi tosin, että aggressiiviset harhat täytyy purkaa ex-vaimoon ja vieraisiin lapsiin. Antifasismi on aina itsensä nolaamista, taas kerran se nähtiin.

 2. Kummiskin ku luet tätä kommenttia Puuha-Aki, nii kerro minkä takia sää oot noin helvetin reikäpää? Miks haastat riitaa?

 3. Taas nähdään mitä se vasemmistolaisuus saa aikaan, kun katsoo tuota sivulla olevaa “Puuha-Akin” kuvaa.
  Taitaa olla puuhaillessa niinkin kiire, että stressi näkyy jo naamalla tuollaisena psykopaatin virneenä.

  Taitaa myös olla ihan yleistä tuo agressioiden purku lähimmäisiin näillä kunnallispolitiikan kätyreillä. No, on sentään joku asia joka heitäkin yhdistää.

 4. Ennen “nykyaikaa” häiriytyneet ihmiset pyrittiin hoitamaan yhteiskunnan omistamissa laitoksissa enemmän tai vähemmän terveiksi,nykyään nämä häiriintyneet ovat vailla hoitoa ja kokevat oikeutenaan pelotella pieniä lapsia julistaessaan epämääräistä ja häiriintynyttä aatemaaailmaansa mitä’ erilaisemmissa tilanteissa ja tiloissa.

 5. Hieno ja nauruhermoja kutkuttava kirjoitus, mutta nyt ei itselle aukea tämä “Kapakkapolitiikkaa” kuva. Noin ylipäätäänkään, mutta varsinkaan siksi, että suurinpiirtein Suomen ajattelevin ja oikeimmassa olevin filosofi Pentti Linkola aplodeeraa kapakkapolitikoitsijan paatokselle? Avaisiko joku mitä tässä nyt haetaan?

  • Tuo kapakkapolitiikkakuva on tosiaan kommunistisen “Vihreän” puolueen mainoksesta otettu. Käsittääkseni ryhmän yksinvaltias Ville Rantanen (entinen kommunistisen nuorisoliiton jäsen) luuli, että Linkolan omiminen edesauttaisi uusien jäsenten rekrytointia kaadereihin. Kapakkapolitiikan tasolle leninistinen vallankumous sitten jäikin, ja ryhmä on yleinen naurunaihe jopa vasemmistolaisten ja anarkistien keskuudessa.

   • Siitä mielenkiintoinen herra tämä, että on suoraan sanonut, että “rasismi” ei tuota hänelle “periaattellisia ongelmia”, vaan hengailu antifasistien kanssa on tällä hetkellä vain “strategisesti viisas teko”. Kunnon vintage-kommunistikieroilua 😀

 6. 96 Linkola ja Pori Jazz hotelli aprillipäivänä. Linkola kohteli minua kuin kunniakansalaista kun kuljin musta paita ja sininen solmio hakaristimerkillä. Tilaisuudessa sai puhua mikrofoniin kuten teinkin. Oli siinä stalinisteilla ja mustalais Frimanilla silmät pyöreinä kuin sonnimullikalla. Pentti oli eri mieltä kanssani vain syntyvyydestä. Väestönkasvu kuulemma lisää luonnon ahdinkoa. Vaan ei ole suomalaisten syntyvyys kasvattanut populaa. Se on vihreiden tukeman maahanmuuton syytä.

  • Minä kunnioitan Penaa koska hän on niitä ainoita jotka “elää kuten saarnaa”… siis melkein. Iän myötä penakin on joutunut joustamaan, mutta meilleppäin hän yhtä tulee polkupyörällä. Harva viitsii hypätä pyörän selkään kun edessä on 30km matka.

   Mitä tulee tuohon “Hitler tappoi 50 miljoonaa” niin jos tuo olisi totta, niin montakon ihmistä eurooppaan olisi jäänyt. Toisaalta, jos verrataan Toimitusjohtajaa sekä Stalinia ja Mao:a, niin se ei pääse edes farmiliigaan näiden kommunistien kanssa.

 7. Hahah, kylähullut antifasistit ja -rasistit tyypillisesti vauhkona jälleen! Kiitos tästä hauskasta, mutta asiallisesta uutisesta!

 8. Aki Nummelinin hermoromahdus ja Jussi Marttilan sairastapauskin varmaan johtuivat “uus-natsien väkivaltaisesta käytöksestä”. Mitä seuraavaksi? Sekin on varmasti italialaisten ja kreikkalaisten kansallismielisten syytä, että laittomat maahanmuuttajat, puutteellisine kulkuvälineineen, hukkuvat Välimereen? Näkyy myös miten ei pystytä perustelemaan omia väitöksiä/mielipiteitä ja jatketaan 70 vuotta vanhojen asioiden vääristelyä, jotta saisi edes jotain sanottua takaisin meille, joiden mielestä ei esimerkiksi ole oikein jäädä vähemmistöksi omassa maassaan.

 9. Rivelistä pitäisi nostaa seinälle tuommoinen hullu, joka rupeaa möykkäämään toisten vaatetuksesta yleisellä paikalla. Vielä lapsen nähden, huh huh.

  • Kävikö mielessä rikosilmoitus lapsen vuoksi?
   Viherkommarille voisi antaa muutenkin ajateltavaa…

 10. Oltii aki kakin kanssa ylä-asteeella samaan aikaan.Sekaisin oli kaveri jo silloin pauhasi kommunisteistä ylä-aste ikäisille.

Comments are closed.