Koti Uutisia Asikkalassa mielenosoitus vastaanottokeskusta vastaan

Asikkalassa mielenosoitus vastaanottokeskusta vastaan

6
Mielenosoittajia Kempeleessä marraskuussa.
Mielenosoittajia Kempeleessä marraskuussa.

Päijät-Hämeessä sijaitsevassa Asikkalan Vääksyssä järjestetään ensi lauantaina vastaanottokeskusta vastustava mielenosoitus.

Paikkakunnalla on herännyt runsaasti keskustelua Maahanmuuttoviraston päätöksestä muuttaa matkailukuntana profiloituneen Asikkalan ainoaan hotelliin 350 turvapaikanhakijaa. Jopa kunnanjohtaja Juri Nieminen kertoi olevansa järkyttynyt päätöksestä. “Tämä on Maahanmuuttovirastolta kunnan elinkeinopolitiikan yksipuolinen ja diktaattorimainen ylikävely. Sanelua, jossa kunnan kantaa ja vaihtoehtoisia tarjouksia ei ole edes yritetty kuunnella”, hän kommentoi Iltalehdelle.

Nelostien varrella sijaitseva perinteikäs Tallukka-hotelli sulki ovensa turisteilta tällä viikolla. Hotelliin on tarkoitus majoittaa irakilaisia ja afganistanilaisia ensi viikosta alkaen.

Paikalliset järjestävät mielenosoituksen lauantaina kello 13. Tapahtumasta voi lukea lisää sen Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/events/734203423381051/

6 KOMMENTIT

  1. Loistava juttu. Kaikki Isänmaanystävät paikalle sankoin joukoin. Savunaamojen invaasio on nyt pysäytettävä. Loiseläjien tuhoja joudutaan korjaamaan kymmeniä vuosia. Turvataan valkoisten lasten elinmahdollisuudet tulevaisuuden Suomessa ja osoitetaan kunnioitusta sotieme veteraaneille.

  2. Vastarinnan miehille/naisille toivomus: Olkaa hyvä ja pitäkää ns. unelmoijat ym. anarkosuvakit loitolla asiallisista mielenilmaisijoista, ellei ns. virkavalta/järkkärit siihen pysty. Kiitos jo etukäteen!

  3. Mielenilmaus on rauhanomainen. Tulevaan turvattomuuden pelkoon ei huudeta väkivallalla.Tarkoitus turvata lähimmäisiä, kaikki me ollaan suomalaisia, samalla puolella.

  4. Tulossa ollaan, tärkeän asian puolesta ilmaisemaan tahtoamme! Ei Vokkia Vääksyyn!

Comments are closed.