Koti Artikkelit Yksityistäminen on todellista korruptiota

Yksityistäminen on todellista korruptiota

9

Panama-paperit paljastivat, kuinka useat maailmanlaajuisesti vaikutusvaltaisessa asemassa olevat henkilöt, pankit ja suuryritykset ovat käyttäneet “postilaatikkoyrityksiä” verojen maksamisesta luistaakseen. Todellinen korruptio löytyy kuitenkin paljon Panamaa lähempää.

yksityistaminen

Veronkiertoa monin verroin vakavampi uutinen oli liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin suunnittelema suomalaisten meriväylien, tieverkkojen ja junaratojen yhtiöittäminen. Kuten muun muassa Fortumin esimerkki osoittaa, yhtiöittämistä seuraa yksityistäminen eli käytännössä kansallisomaisuuden kauppaaminen ulkomaille.

Seuraukset olisivat tappavia: Suomi menettäisi entistä suuremman osan poliittisesta itsenäisyydestä, kun infrastruktuuri on ulkomaisessa omistuksessa. Samasta syystä myös Suomen huoltovarmuus ja maanpuolustuskyky kärsisivät. Bernerin suunnittelemat tiemaksut leikkaisivat entisestään tavallisten kansalaisten ostovoimaa, mikä tekee perheen perustamisesta ja verenperinnön jatkamisesta entistä kannattamattomampaa nuorille suomalaisille.

Mitä Suomi saisi kansakuntana vastineeksi infrasruktuurin yhtiöittämisestä ja asteittaisesta yksityistämisestä? Ei mitään. Kaikki hyöty ohjataan niille poliitikoille, jotka ovat mahdollistaneet suomalaisen kansallisomaisuuden ryöväämisen. Maanpetturit voivat olla varmoja, että hallituskauden jälkeen heillä on edessään yltäkylläinen tulevaisuus ja loistavat uranäkymät niin EU-politiikassa kuin monikansallisissa jättiyhtiöissä. Tämä on poliittisen korruption ja oman edun tavoittelun äärimmäisin taso, mutta silti valtamedia ei edes kutsu sitä korruptioksi.

Hallituksessa ei ole yhtään puoluetta, joka periaattellisesti vastustaisi yksityistämiskorruptiota. Metsien yhtiöittämistä yksimielisesti kannattaneiden perussuomalaisten edustaja Sampo Terho vahvisti tiistaina Politiikkaradiossa, ettei puolueen kritiikki Berneriä kohtaan liity yksityistämispolitiikkaan sinänsä.

Terhon mukaan yksityistäminen on tervetullutta kehitystä, mikäli se toteutetaan “demokraattisesti”. “Demokratian” nimissä Suomi on aiemmin liitetty ilman kansanäänestystä euroon. Myös Suomen väestörakenteen tuhoava siirtolaistulva on puoluejohtajien mukaan toteutettu “demokraattisesti”, sillä valtapuolueet ovat sopineet yhdessä rajojen avaamisesta. Mitä tahansa rikosta voi kutsua demokratiaksi, kun sen takana ovat parlamentaristisesti toimivat puolueet.

“Demokratian” taakse on helppo mennä piiloon, kun kansa ei pidäkään siitä, että yhteinen omaisuus myydään pankkiireille ja yhä useammat paikkakunnat hukutetaan väkivaltaisiin tunkeutujiin. Puolueet pettävät äänestäjänsä kerta toisensa jälkeen samasta syystä kuin Berner tahtoo myydä Suomen tiet: huijaamalla kansaa poliitikot takaavat oman vaurautensa ja asemansa eliitissä myös tulevaisuudessa. Tällä ei ole mitään tekemistä kansan tahdon kanssa.

AK_Panama_dokumentit

Nappikauppiaita ja suurriistäjiä

Kun Suomen hallituksen petosta vertaa Panamalla tapahtuneeseen verovilppiin, vaikuttaa jälkimmäinen lähes nappikaupalta. Miksi valtamedia kuitenkin antoi ymmärtää, että veroparatiisivuodot olisivat olleet vuosisadan uutispommi?

Panama-papereissa mainittiin useita Euroopan maissa johtoasemissa olevia ihmisiä. Julkisuuteen vuotaneet dokumentit osoittivat, kuinka Panamasta käsin toimiva asianajajafirma Mossack Fonseca on auttanut bisnesmiehiä, vallanpitäjiä, urheilumaailman ihmisiä ja rikollisia kätkemään omaisuuksiaan matalan verotuksen maihin niin kutsuttuihin postilaatikkofirmoihin.

Mossack Fonsecan edustaja on puolustellut toimintaansa sillä argumentilla, ettei yhtiöllä olisi mitään tekemistä sen kanssa, mihin tarkoitukseen heidän avullaan perustettuja yrityksiä käytetään: “Mielestämme tällä hetkellä on käynnissä maailmanlaajuinen kampanja yksityisyydensuojaa vastaan. Yksityisyydensuoja on pyhä ihmisoikeuksiin kuuluva asia, mutta on olemassa ihmisiä, jotka eivät tätä ymmärrä. Uskomme ehdottomasti henkilökohtaiseen tietosuojaan, ja tulemme jatkamaan työskentelyä niin, että salassapitovelvollisuus toimii”, kommentoi Mossack Fonsecan johtaja Ramon Fonseca.

Yli sata omissa maissaan johtavissa asemissa olevaa henkilöä, kuten Saudi-Arabian kuningas Salman bin Abdul-Aziz Al Saud, Islannin pääministeri Sigmundur Davíð Gunnlaugsson, Argentiinan presidentti Cristina Fernández de Kirchner ja Ukrainan presidentti Petro Porošenko, ovat piilotelleet omaisuuttaan veroparatiiseihin.

Panama-paperien paljastusten takana on International Consortium of Investigative Journalists -järjestö. Organisaatio kuvailee itseään “maailmanlaajuiseksi verkostoksi, joka käsittää yli 190 tutkivaa journalistia yli 65 maasta alanaan syväluotaava ja tutkiva journalistiikka”. Järjestöä tukee taloudellisesti muun muassa juutalainen ryöstökapitalisti George Soros verkostonsa Open Society Foundationin kautta. Open Society Foundation puolestaan tukee erinäisiä järjestöjä, jotka kannattavat avoimia rajoja ja valkoisiin maihin kohdistuvaa joukkomaahanmuuttoa.

Soros käytti Panama-papereita propaganda-aseena lähinnä länsimaiden geopoliittisia vihollisia vastaan. Sorosin kädestä syönyt valtamedia ei uutisoinnissaan maininnut, että nimenomaan Yhdysvallat perusti Panaman veroparatiisin rahoittaakseen sotiaan houkuttelemalla ulkomaalaisia rikollisia ja diktaattoreja pankkiensa asiakkaiksi. Mainitsematta jäi myös, että Panama-vuotojen merkittävin uhri, Islannin pääministeri Gunnlaugsson, oli ajanut kunnianhimoista hanketta pankkitoiminnan kansallistamiseksi. Gunnlaugssonin vaalima taloudellinen nationalismi ajaisi Sorosin kaltaiset ylikansalliset keinottelijat kilometritehtaalle.

Kuluneiden viikkojen poliittinen keskustelu osoittaa, etteivät media ja eliitti uskalla edes kutsua korruptiota korruptioksi. Suomen huoltovarmuuden ja kansallisomaisuuden tuhoaminen on vain “normaalia demokraattista politiikkaa”. Sen sijaan yllätyksettömiä verovilppiuutisia revitellään viikkojen ajan otsikoissa.

Maanpetokseen syyllistyneiden poliitikkojen korruptiosta hyötyy eniten monikansallinen rikollisten pankkien koneisto, jonka tavoitteena on pilkkoa Suomi osiin ja myydä osat mahdollisimman hyvään hintaan. Sama koneisto vaatii myös siirtolaistulvan jatkamista. Suomi ei ole vapaa, ennen kuin irtaannumme koneistosta.

 

Toimitus

9 KOMMENTIT

 1. Kuinka pitkälle tässä maassa uskalletaan mennä? Poliitikkojen luulisi ymmärtävän, että jollain se pinna katkeaa kohta ja jälki tulee olemaan RUMAA!! Bernerit ym. tulevat katumaan toimiaan kun valtionpetoksista tuomiot aikanaan luetaan. Saattaapa olla niinkin, että kansa ei jaksa odottaa hidasta asioiden selvittämistä, vaan tuomitsee itse. Silloin tuomittujen osoite on todennäköisesti hieman kurjempi (mutta nopeampi) kuin vankila!!
  Suomelta varastaminen on rikos ja siitä joutuu ennenpitkää vastuuseen, tuomion täytäntöönpanijoiksi haluavia ei poliitikoiden tarvitse enää kauaa houkutella!!

 2. On jotenkin käsittämätöntä, ettei poliitikkojen joukossa ole juuri ketään, kuka vastustaa tätä teiden, vesien ja metsien ryöstöä!

  • Voisikohan johtua siitä, että he ocat korruptoitunutta roskasakkia? Oma ura ja kultaiset kädenpuristukset on koko kansan etua tärkeämpää.

 3. Euron rikolliset, murhaajat ja valehtelijat loivat, jotta Euroopa (tod. Jewrooppa) voisi yhtenä markkina-alueena kilpailla USA:ta (tod. Jewnited States of Zion) vastaan. Nyt kun kurssit näiden kahden valuutan välillä ovat vaihdelleet ~1:0,9–1:1,6 niin kenen luulette tehneen keinottelulla ja muulla PERVERSSILLÄ markkina- ja rahatalouden silmänlumeella miljardeja ja taas miljardeja meidän kustannuksella; käyttäen meitä maksumiehinä! EU (tod. Jewropean Jewnion) ja sen keskuspankki EKP – joka on SIIONIN YKSITYISPANKKI! – eivät ole mitään muuta kuin sionistien ultimaalinen alistus-, orjuutus- ja tuhontakoneisto meitä vastaan, jolla meistä tehdään homogeenistä, helposti hallittavaa, harmaata massaa. En edes jaksa mennä tässä sen tarkemmin kulttuurimarxistiseen #keinovalikoimaan, joka agendan takana juuri nytkin tikittää rajusti. Kyllä te tiedätte, rakkaat veljeni ja kauniit siskoni.

  Mitä meidän maastamme, kulttuurista ja IHMISISTÄ jää jäljelle tämän sairaan ahneuden ajaman politiikan jäljiltä? Pelkään, ettei juurikaan mitään. Kaikkea ei saa missään nimessä kilpailuttaa ja yksityistää. Meillä tulisi olla oikeus valtiolliseen, voittoatavoittelemattomaan terveyden- ja vanhustenhoitoon, koulutukseen, liikenneyhteyksiin, vesilaitokseen, energiantuotantoon sekä sähkönjakeluun jne. EU-liittovaltiossa kuitenkin annetaan sipilöiden, bernereiden, olliloiden ym. TÄYSIN VÄÄRIEN henkilöiden päättää tulevaisuudestamme TÄYSIN VÄÄRIN perustein ja kannustimin. Kyllähän tuo perkelelauma kehtaa ja jatkaakin hamaan loppuun asti – siltä tämä valitettavasti näyttää.

  • Missä edelleen viipyy SUURMIELENOSOITUS EDUSKUNTATALON EDESSÄ? Vihollinen myrkyttää meitä omistamillaan medioilla, joihin vieläkin pelottavan suuri osa kansasta uskoo. No, jos katsoo pride-viittaisia, pellepukuihin sonnustautuneita älykääpiöitä tai vaikkapa “isänmaallisia” Kok- tai PS-poliitikkoja, ei yht’äkkiä olekaan niin vaikea tajuta sitä. Läpi historian ovat nämä juudealaiset huijarit väärentäneet kaiken pois itsestään; muita vastaan. Suurimpana kusetuksena nk. “holokausti”, joka – ikävä kyllä – on edelleenkin koko läntisen maailman mätä moraalinen selkäranka. Uskomatonta! Fiktiolla ja semifiktiivisillä tarinoilla TV-tuotantoyhtiöt ja Hollywood manipuloivat uskomattoman helposti idioottien mieliä. Suuren suomalaisen revisionistin, tri Vesa-Ilkka Laurion sanoin: “TV on juutalainen nurkkajumala.”

 4. This is a list of countries by external debt to GDP, the total public and private debt owed to nonresidents repayable in internationally accepted currencies, goods, or services, where the public debt is the money or credit owed by any level of government, from central to local, and the private debt the money or credit owed by private households or private corporations based in the country under consideration.

  Eli valtion julkiset ja yksityiset velat ulkoisille tahoille, jotka voidaan maksaa kansainvälisesti hyväksyttyinä valuuttoina, tavaroina tai palveluina. Julkinen velka on kaikkien tasojen hallinnollisten instanssien velan määrä. Yksityinen velka on kotitalousten ja yksityisomisteisten yritysten velan määrä.

  Sijoitus, maa, konaissumma (USD), per capita (USD), %:a BKT:sta, ✡

  1 USA 19 643 000 000 000 – 60 340 – 114 (maailman juutalaisin maa)
  2 UK 9 591 672 000 000 – 146 244 – 569 (maailman viidenneksi juutalaisin maa)
  3 FRA 5 750 152 000 000 – 86 317 – 222 (maailman kolmanneksi juutalaisin maa)
  4 GER 5 546 869 000 000 – 68 720 – 145 (maailman kahdeksanneksi juutalaisin maa)
  5 LUX 3 472 282 000 000 – 3 696 467 – 3443

  Luxemburgissa on 576 249 henkilöä. Olen jutellut esim. hollantilaisten kanssa, eivätkä hekään tunnu tietävän mikä tuon valtion idea oikeastaan on.

  Mutta! Otetaanpas huomioon tämä: Liechtenstein on tämän listan toiseksi viimeinen – sen taakse jää vain piskuinen Palau; saarivaltio läntisellä tyynellä merellä.

  194 LIE 0 – 0 – 0

  Liechtensteinilla ei siis ole velkaa. Siellä asuu 37 340 ihmistä.

  Luxemburgin BKT on 60 000 000 000 $ (#75 maailman rankingissa); per capita 101 000 $ (#1–3 maailman rankigissa).

  Liechtensteinin BKT on 5 500 000 000 $ (#152 maailman rankingissa); per capita 157 000 $ (#1–3 maailman rankingissa).

  Luxemburgin lukemat ovat IMF:n ja Maailmanpankin ja YK:n luvuista – Liechtensteinilta löytyi vain kahden vuoden takaiset lukemat YK:lta. Se kolmas valtio kärkikolmikosta (BKT per capita) on Sveitsi, Norja tai Qatar.

  • Eli mitä opimme tästä? Luxemburg on roskapankki ja Liechtenstein bulvaani l. välikäsi; kätyri, joka valeostaa lainat ja luotot, jotka sitten dumpataan Luxemburgiin ikuisiksi ajoiksi vailla aikomustakaan maksaa niitä. Hollanti ja Belgia löytyvät myöskin velkaisimpien valtioiden sijoilta 8. ja 15. joten sieltä taatusti ostatetaan maksusitoumuksia myöskin maton alle Luxemburgiin.

   Jos mietitään hetki noiden kahden valtion nimien semanttista merkitystä, tarkoittavat molemmat nimet vapaasti suomennettuna kutakuinkin samaa asiaa: valon kiveä; valon linnaa. Illuminati siis voi ja elää hyvin Jewroopassa ja on tehnyt sitä jo vähän helvetin kauan. Jo vanhan testamentin ajoilta juudealaiset ja khazaarit ovat junailleet tätä planeettaa hävitykseen. Jeesus sen parhaiten sanoi: he ovat Saatanan synagoga!

   Pakko vielä mainita kokeneena Benelux-kävijänä tämäkin: Belgia → Bel eli Baal eli paholainen. Nederland eli alamaa eli tuonela. Ja sitten tämä Luxemburg, jossa on valo (lat. “lux”) → valonkantaja eli lucifer. Semmoinen mielenkiintoinen tripla meillä siinä Jewroopan ytimessä.

   P.S.: Sveitsi on latinaksi Helvetia. Terveisiä Berzerk-Bernerille‼

 5. Yksityistämisvimman takana on JUUTALAINEN eliitti. Syy: euro on pian pelkkää paperia – sitä ei voi syödä, sillä ei voi lämmittää taloaan, sitä ei voi laittaa auton tankkiin. Siksi nyt ryövätäänkin kansallisomaisuus pois, kun vielä ehditään. Suomalainenhan EI laita hanttiin, kuten jopa somalitkin tietävät. Pian olemme vapaita sionistien orjuudesta, mutta muuta meille ei sitten jäänytkään.

Comments are closed.