Koti Uutisia Maailmanpankki-johtaja pitää tunkeutujia “globalisaation lahjana”

Maailmanpankki-johtaja pitää tunkeutujia “globalisaation lahjana”

1

Maailmanpankin operatiivinen johtaja Sri Mulyani Indrawati totesi Svenska Dagsbladetin haastattelussa, että maahantunkeutujiin tulisi suhtautua kuin he olisivat lahjoja.

Pankkiirien mukaan Eurooppaan virtaa valtavasti ilmaista rahaa Afrikasta ja Lähi-idästä.
Pankkiirien mukaan Eurooppaan virtaa valtavasti ilmaista rahaa Afrikasta ja Lähi-idästä.

Indrawatin mukaan siirtolaiskriisistään tunnetun Ruotsin tulisi ottaa kansainvälisesti johtava asema maahanmuuttokysymyksessä:

“Ruotsi on jo nyt edelläkävijä monilla alueilla, kuten esimerkiksi ihmisoikeuksien, tasa-arvon ja lakien kunnioittamisen suhteen. Sitä paitsi Ruotsi on korkean elintason maa ja avoin yhteiskunta, joka suhtautuu reformeihin myönteisesti. Tämän takia maan kyky vastata maahanmuuttovirtoihin tulee olemaan testi, joka toimii esimerkkinä monille muille maille.”

Pankkivastainen Magneettimedia-julkaisu on useissa artikkeleissaan kirjoittanut, miksi eliitin etuja ajavat suuret pankit vaativat lisää siirtolaisuutta, vaikka tunkeutujien elättäminen käy veronmaksajille erittäin kalliiksi:

“Uusliberaalit pankkiirit lobbaavat laitonta siirtolaisuutta useista eri syistä. Maahanmuuttajien elättäminen vaatii velkaantumista, ja velka on pankeille bisnes. Uusliberaalin ideologian mukaan halpatyövoiman (orjatyövoiman) tarjonta pitää talouden rattaat rasvattuina, joten siirtolaiset tekevät hyvää työtä polkiessaan palkkatasoa.

Lisäksi juutalaisen Goldman Sachs –pankin Peter Sutherland on julistanut suoraan, että Eurooppa on liian valkoinen, minkä vuoksi väestörakenne on pantava uuteen uskoon.”

Maailmanpankin isä oli juutalainen Harry Dexter White, joka toimi Neuvostoliiton vakoojana.

Lähde: Verkkouutiset

1 KOMMENTTI

Comments are closed.