Koti Uutisia Zuckerberg lupaa kitkeä “vihapuheen”

Zuckerberg lupaa kitkeä “vihapuheen”

4
Israelin ex-presidentti Shimon Peres ja Mark Zuckerberg.
Israelin ex-presidentti Shimon Peres ja Mark Zuckerberg.

Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerberg sanoi Berliinin kaupungintalolla pidetyssä tilaisuudessa, että noin 200 ihmistä tulee keskittymään Saksassa rasististen viestien poistamiseen Facebookista. Zuckerberg lupaa puhdistaa maailman suurimman sosiaalisen median palvelun kansallismielisistä ajatusrikollisista.

“Olemme kuulleet viestin ja sitoudumme parantamaan tilannetta. Vihapuheelle ei ole tilaa Facebookissa”, Zuckerberg sanoi. “Saksan johtajuus pakolaiskriisissä on inspiroivaa ja seurattava malli koko maailmalle. Toivon, että muut maat seuraavat Saksan opastusta.”

Saksan liittokansleri Angela Merkel on vaatinut Zuckerbergiä hiljentämään muun muassa hallitusta kritisoivia ääniä sen jälkeen kun tunkeutujien määrä räjähti käsiin ja eurooppalaiset ovat äänekkäästi vastustaneet tätä tuhoisaa kehitystä Internetissä, jota hallitus on tähän asti vain rajatusti kyennyt sensuroimaan, toisin kuin televisiota ja lehdistöä.

Lähde: The Guardian

4 KOMMENTIT

  1. Zuckerberg, juutalainen kun on, ei tiedä mitään siitä, että Israel, “The Jewish State for The Jews”, rakentaa muureja ja aitoja ympärilleen eikä ota yhtäkään pakolaista muslimimaista.

    Ei, hän ei näe heinähankoa omassa silmässä, mutta hakee väsymättä aamusta iltaan natsismin neulaa heinäsuovasta ja meidän mediamme auttaa häntä tässä, 24 /7.

    Israelia kumartava media valehtelee aina, by definition.

  2. Pidä Zuckerberg naamakirjasi! Minulla ei ole siellä tiliä eikä tule, joten kansallismielisille ajatuksilleni sinä et pysty naamakirjasi avulla mitään, et yhtään mitään!

  3. Lue nimimerkin ” Leo (se vanha Leo)” kommentti artikkeliin ”Ei turvapaikkaa valkoisille Suomesta” ja jo valkenee mistä on kysymys. NWO:ta ei saa vihapuheella vastustaa etc.

Comments are closed.