Koti Uutisia Perussuomalaisten epäisänmaallinen linja jatkuu

Perussuomalaisten epäisänmaallinen linja jatkuu

3

UK_Saat_mita_tilaat

Uutisoimme vastikään perussuomalaisten asettuneen tukemaan ääri-islamisteja äänestyskäyttäytymisellään. Nyt saman puolueen äänestyskäyttäytyminen hämmentää jälleen – tällä kertaa metsien yhtiöittämisen puolesta. Laki tarkoittaa käytännössä, että Suomen luonnonvaroja voidaan myydä ulkomaalaisomistuksessa oleville yksityisille suuryhtiöille. Tämä on katastrofi suomalaisten yrittäjien ja palkansaajien kannalta.

Perussuomalaisten kansanedustajista jokainen äänesti lain puolesta. Tämä hämmentää, sillä puolue on markkinoinut itseään isänmaallisena vaihtoehtona kansalle. Tämän sanoman takaa he huijasivat isänmaallisten suomalaisten äänet ja pääsivät kasvamaan suureksi puolueeksi. Käytännön politiikka on kuitenkin ollut kaikkea muuta kuin isänmaallista, kuten olemme viimeisen vuoden aikana huomanneet.

Jopa Olli Immonen päätyi äänestämään lakiesityksen puolesta, vaikka vielä viime kesänä hän vaati blogissaan rahapolitiikkaa kansallisiin käsiin, arvosteli globaalikapitalismia ja vaati kansallismielistä vallankumousta. Tekstissään “Aito kansallismielisyys vastaan globaalikapitalismi” hän arvosteli, kuinka “nykymaailmassa kansoja ja luontoa riistetään laajemmin ja tehokkaammin kuin koskaan aiemmin ihmiskunnan historiassa”. (1, 2, 3)

Puolueen tunnuslause on “Saat mitä tilaat”. Kuinka moni heitä äänestänyt kansalainen kokee saaneensa sitä, mitä tilasi?

3 KOMMENTIT

  1. Kun maksetaan äänestäjille riittävän hyvät lahjukset, on äänestyksen “oikea” lopputulos taattu.

  2. On syytä epäillä, että Timo Soini on määrännyt jokaisen PerusEdustajan äänestämään metsien yhtiöittämisen puolesta sekä muutenkin Suomen kansan etuja vastaan puolueesta erottamisen uhalla.

    • Varmasti onkin. Toisaalta jos Immosella olisi ollut selkärankaa ja olisi aidosti kansallismielinen, olisi eronnut puolueesta jo hyvän aikaa sitten. Näytti kuitenkin todellisen (seteli)selkärankansa ja valitsi poliittisen uran Isänmaansa sijaan.

Comments are closed.