Koti Artikkelit “Yksi laki heille, toinen meille”

“Yksi laki heille, toinen meille”

9

Suomen politisoitunut poliisi julkisti keskiviikkona estävänsä kansallissosialistimarssia tapahtumasta. Päätös on toistaiseksi ainutlaatuinen, mutta tuskin kauaa. Vasemmistohallituksen alla työskentelevä poliisi, jonka johtoon kuuluu lähinnä vannoutuneita globalisteja, tulee varmasti jatkossakin rikkomaan lakia perusoikeuksien suhteen. Päätöksen antajana on Helsingin poliisilaitos, joka ei muutenkaan ole tunnettu siitä, että siellä noudatetaan lakia, jota samalla kerrotaan valvottavan.

Päätös itsessään on tekopyhyyden huippu, mutta toisaalta päätöksen perustelut kertovat myös omaa tarinaansa siitä, miten nationalismin nousua vihaavat henkilöt ajattelevat asioista. Kyseinen päätös kun sattuu olemaan samanlaista poliittista jeesustelua kuin Vastarintaliikkeen kieltokanne, jonka mukaan esimerkiksi rikostilaston uudelleenjulkaisusta tulee rasistista vihapuhetta siinä vaiheessa, kun “rasisti” käyttää tätä tilastoa perustellakseen, miksi vastustaa maahanmuuttoa. Virallisen tarinan mukaan asioista saa kyllä olla mieltä, mutta käytännössä et saa perustella näkemyksiäsi edes tieteen tai tilastojen avulla. Muuten saattaa raastupa kutsua.

Suomen laki ei tunne termiä ennakkosensuuri, ja sillä voidaankin pitkälle perustella maassamme muka olevan sananvapaus, joka koskee kaikkia. Kuitenkin PolPon päätöksen mukaan “KV-liikkeen ajaman […] etnisiä ja seksuaalisia vähemmistöjä sekä ulkomaalaisia voimakkaasti syrjivän viestin levittämistä ei voida sallia yleisellä paikalla tapahtuvassa mielenosoituksessa, joka vielä todennäköisesti otetaan ääni- ja kuvatallenteeseen ja tätä tallennetta ladataan yleisesti saataville tietoverkkoihin.”

Haluaisiko juutalaisomisteinen HS tehdä tähän väliin kampanjan teemalla “the land of free press”? …en uskonutkaan, että haluaisi.

Onkohan PolPossa ennustajia töissä, vai mistä he ovat päätelleet esimerkiksi puheissa käsiteltävän aiheita laittomalla tavalla? Poliisi tuskin on päässyt puheita lukemaan – eihän sellaisen luetuttaminen ole mitenkään velvollisuus kenellekkään – ja ennakkosensuuria meillä ei mukamas ole. Miten tämä on sitten mahdollista, että tapahtumassa mahdollisesti tapahtuvan “laittoman vihapuheen” vuoksi aletaan kajoamaan perusoikeuksiin? Eikö olisi vain helpompaa kertoa suoraan, että laki ei ole kaikille sama, niin ei tarvitse valehdella kuin Antti Rinne konsanaan?

Päätöspaperin vieläkin älyvapaampaa antia antaa kuitenkin se, että yhtenä perusteena kiellolle on se, etteivät mielenosoittajat tahdo suomalaisten jäävän vähemmistöksi omassa maassaan. PolPo perustelee, että Kohti Vapautta! -liikkeen tahto siitä, että emme jää vähemmistöksi kotimaassamme, on yksi syy kieltää tapahtuma. Kansanvaihto on vain salaliittoteoria, mutta poliisin päätöksen kirjoittaneen kulttuurimarxistin mukaan siitä puhuminen aiheuttaa perusoikeuksiin kajoamisen, vaikka sen ei pitäisi olla lakiteknisesti mahdollista. No, ainakaan emme ole kuin Unkari, jossa läpimädän Rinteen hallituksen mukaan poljetaan ihmisoikeuksia. Miten nämä ihmiset kehtaavat katsoa itseään peilistä?

Laki on kaikille sama – paitsi kansallismielisille. Perusoikeuksiin, eli sanan-, yhdistymis- ja kokoontumisvapauksiin ei saa kajota – paitsi jos olet kansallismielinen. Poliisi tutkii ainoastaan rikoksia – paitsi kansallismielisten kohdalla, jotka päätyvät poliittisesti motivoidun poliisivainon kohteeksi ilman mitään tapahtuneita rikoksiakaan.

Jos kiellosta voidaan hakea positiivisia puolia, niin ainakin yhä useammat ihmiset ymmärtävät, ettei laki ja käytännöt ole kaikille samat. Ennen nämä asiat oli helppo piilottaa, kun tiedottajana oli ainoastaan globalisteille uskollisia medioita. Asia on tänä päivänä toisin. Tämän päivän poliittinen tekopyhyys tulee vielä purkautumaan kansallismielisyyden loistoon, mutta se vaatii työtä meiltä jokaiselta. Rakentakaamme siis vastavoimaa globalisteille nationalistisessa hengessä, sillä vain siten voimme voittaa – passiivisuudella hyväksymme oman tappiomme.

Lopuksi…

Kansallismielisille on kuitenkin reippaasti ohjelmaa Helsingissä viikonloppuna, vaikka yksi tapahtuma kiellettiinkin. Kello 16 Helsingissä alkaa Soldiers of Odinien järjestämä “turvallinen Suomi takaisin-tapahtuma, johon kuuluu marssi sekä puheita. Kello 18.30 alkaa 612-soihtukulkue, jota äärivasemmisto kuvailee “itsenäisyyspäivän poliittisesti vaarallisimpana tapahtumana”. Loppuillasta on vielä kansallismielinen konsertti, johon voi mennä rentoutumaan pitkän päivän päätteeksi.

9 KOMMENTIT

 1. Löytyyköhän tästä maasta ensimmäistäkään henkilöä joka vilpittömästi uskoo, että tässä ei olisi taustalla vihreän sisäministerin antamaa käskyä rikkoa lakia?

  Vihreillä kun tuntuu olevan näitä lakia rikkovia ministereitä.

  • Toisaalta takana on koko hallitus. Ja johan porvarihallitus PS etunenässä kielsi vastarintaliikkeen ja kriminalisoi jatkuvalla syötöllä kansallismielistä ja mamutuskriittistä ajattelua. Kyseessä on Suomen ulkopuolelta käskytetty prosessi, jota nämä petturit toteuttavat. Muunlaisilla ei ole asiaa politiikkaan

 2. Helsinkiin olen tulossa varsinkin 612-kulkueeseen ja toivon näkeväni mahdollisimman paljon kansallissosialisteja paikalla, kohti oikeaa itsenäisyyttä veriveljet ja -siskot!

 3. Tälläisten tapausten jälkeen voi vain ajatella että ei pysty aina vetoamaan lakiin ja kävellä poliisien ja politiikkojen kenkissä, vaan pitää pistää menemään ja maailma tulille… toisaalta voi olla mahdollinenkin tapaus se että pidetään enemmän puheita ja ihmiset alkaisivat kannustamaan enemmän ja sitten liitytään parlamenttiin.. Voi vain miettiä.

 4. “Onkohan PolPossa ennustajia töissä”

  Kyllähän yksi poliisin tehtävä on estää rikosten tekeminen ja siinähän olisi massiivinen rikosvyyhti, jos esimerkiksi ulkomaalaisia syrjittäisiin ja homopropagandaa sekä haittamaahanmuuttoa vastustettaisiin julkisella paikalla esitetyissä puheissa.

  “joka vielä todennäköisesti otetaan ääni- ja kuvatallenteeseen ja tätä tallennetta ladataan yleisesti saataville tietoverkkoihin”

  Kyllähän siinä joku saattaisi jo aivan tyystin radikalisoitua, jos internetissä törmäisi sellaisiin tallenteisiin. Koska tarkoitus pyhittää keinot ja koska tarkoitushan on hyvä, rikosten estäminen, niin väliäkö sillä, jos sananvapaus menee pesuvesien mukana. Demokratiahan voisi kaatua, jos kansalaiset saisivat vapaasti muodostaa mielipiteitä.

  “Laki on kaikille sama – paitsi kansallismielisille.”

  Ei, kyllä se on kaikille sama. Mutta se ei tarkoita, että kaikkia kohdeltaisiin samalla tavalla. Suomessa on tämän erilaisen kohtelun varmistamiseksi asialle omistettu virkakin eli yhdenvertaisuusvaltuutettu.

  • Neuvostoliitto oli se paikka jossa “yhdenvertaisuus” oli rikosnimikkeen perustana. Neuvostoliiton puna-armeija vaati että venäläisillä liikemiehillä piti olla yhdenvertaiset bisneksentekomahdollisuudet suomalaisten kanssa täällä Suomessa. Esimerkiksi maan sisäisen turvallisuuden käsite, tai “osta kotimaista” -ajattelu ei saanut estää “bisneksiä”.

   Tänään samaa kommunistien yhdenvertaisuutta pumpataan yhteiskuntaamme koskemaan mm. haittamaahanmuuttajien sosiaaliturvaa ja pikaista vuokra-asunnon saantia, katastrofaalisin seurauksin vaikkapa lastemme arjessa. Sekä veronmaksajille, jotka lystin kustantavat.

   “Positiivinen erityiskohtelu on MAHDOLLISUUS”. Suomen kanta-asukkaita syrjivä yhdenvertaisuuslakia promotoivat käyttävät tämän lainauksen kaltaisia propagandalauseita. Jättävät kertomatta kenelle se on mahdollisuus. Koska sehän paljastaisi että ei ole lainkaan kyse yhdenvertaisuudesta.

   Tutkivaa journalismia:

   https://mvlehti.net/2018/09/12/suomen-kansan-niskaan-ujutettu-yhdenvertaisuuslaki-kala-vai-lintu/

   “..Kysyisin vielä, että kun perustuslaissamme sanotaan, että kaikki ovat tasa-arvoisia lain edessä, niin onko tällaisella lainsäädännöllä käytännössä evätty tasa-arvoisuus lain edessä tietyissä tapauksissa, ja tiettyä osaa väestöstä koskien? Varsinkin tulkinnanvarainen ja maamme poliisin ja syyttäjälaitoksen toimesta puolueellisesti sovellettu ”vihapuhelaki”, josta ei törkeä osuus alla nyt (2018) voimassa olevana versiona, herättää erittäin paljon kysymysmerkkejä:

   <>”

   Päättäjät ovat ovelasti pukeneet oman syrjintänsä valkoihoisia/kanta-asukkaita kohtaan POLIITTISEN RYHMITTYMISEN piiriin kuuluvaksi kysymykseksi. Näin he asettavat koko kiihottamispykälän lainsäädännöllisesti omien toimenpiteidensä ulkopuolelle! Koska kiihottaminen poliittista järjestöä kohtaan puuttuu koko kiihottamis-pykälästä.

 5. Eräs hassu esimerkki “lait eri heille kuin meille”…

  Kun moskeijassa ammuttiin villisti vassari-idiootin toimesta (jota väitettiin oikeistolaiseksi), bannattiin tämä video kautta some-maailman. Varsinkin Youtubesta.

  Hassu asia on että 60 Minutes -ohjelma näyttää tätä videota vapaasti sivuillaan, raportoidakseen miten youtubessa on radikaalia, vahingollista sisältöä!!

  https://www.bitchute.com/video/jpuR7tx7EC4/

  “60 MINUTES CLAIMS YOUTUBE IS SHOWING DANGEROUS VIDEOS TO THE PUBLIC”

 6. Onko kansallissosialismi kielletty ideologia Suomessa? Ei ole.
  Onko PVL:ään kuuluvia henkilöitä kielletty osallistumasta poliittiseen toimintaan tai perustamasta poliittista järjestöä? Ei ole.
  Vaikka PVL on väliaikaisesti kielletty niin se ei tarkoita, etteikö PVL:n kuuluneet henkilöt voisi perustaa uutta järjestöä.
  Kannattaa haastaa Poliisihallitus eli PolPo kokoontumisvapauden rikkomisesta ja poliittisesta vainosta oikeuteen, vaikka tiedämme, että miten korruptoitunut “oikeus”laitos asian ratkaisisi.

Comments are closed.