Koti Uutisia Kotimaa Yle-toimittaja: Kansallissosialisteilta poistettava marssioikeus kokonaan

Yle-toimittaja: Kansallissosialisteilta poistettava marssioikeus kokonaan

16
Vesa Heikkinen.

Yleisradion poliittinen toimittaja Vesa Heikkinen vaatii, että kansallissosialisteilta on poistettava kokonaan oikeus osoittaa mieltään. Toisin sanoen Yle-toimittaja vastustaa perustuslakiin kirjattua yleistä kokoontumisvapautta.

Heikkinen kommentoi aihetta sen jälkeen, kun kansallissosialistinen Kohti Vapautta! -liike järjesti viime viikonloppuna yllätysmielenosoituksen Helsingissä. Tapahtuma sujui rauhallisesti, mutta se herätti jälkeenpäin turhautunutta ja aggressiivista uhoa kulttuurimarxistien sosiaalisissa medioissa.

Yle-toimittaja purki turhautumistaan Twitterissä kirjoittamalla: “Parempi, ettei [kansallissosialistien] annettaisi marssia missään.”

Lähde: Twitter

16 KOMMENTIT

 1. Oho mikä ulostulo tältäkin loiseläjältä, joka loisii pakolla kansalta ryöstetyin yle-verovaroin! Hyi hitto! Olisikohan tämä sama tyyppi itkeä pillittänyt myös PolPolle, että itsenäisyyspäivälle suunniteltu Kohti Vapautta! -marssi pitää kieltää millä tahansa verukkeella?

 2. Käytännössä Suomi on sotatilassa, jossa normaalit valtion lait eivät enää päde.

  Musitatteko kuka tunnettu poliitikko lausui muutama vuosi sitten että “nykyään ei enää kerrota sodan alkaneen”?!

  Onhan valtamediakin ilmaissut että “infosota” on tänään arkea, jne? NATO:n hybridikeskus saa toimia tuhoisasti, ilman valvontaa. Kuka kertoisi että tässä on kyse sotatoimesta kansallisvaltiota vastaan?

  • Lapsena 90-luvun alussa tuli mietittyä koulukirjaa lukiessa että mitä se informaatiosodankäynti ihan tarkalleen sitten mahtaa olla. Propaganda oli kyllä tuttu käsite, mutta sen laajuutta ei osannut silloin vielä ymmärtää ihan kokonaan. Ajattelin että se on varmaankin radiohäirintää ja jotenkin tietokoneisiin liittyvää.

   Ydinaseilla meitä suomalaisiakin peloteltiin paljon 90-luvun alussa. Muista MTV3:n Sunnuntairaportin, joka olikin oikein kunnon pelotteluohjelma: oli sika-lehmää pyörimässä omassa paskassa ja kusessa (hullunlehmäntauti), kuivaihoinen suomalainen poika jonka iho oli kuin suomujen peitossa, venäläinen kenraali joka esitteli ydinasesalkkua (tarvitaan toinen samanlainen ja sitten avaimia käännetään samaan aikaan…) jne.

   Sitten oli UFOja ja humanoideja, jotka olivat hieman pelottavia sellaiselle vasta kymmenen ikävuoden ylittäneelle pojalle, mutta tuostakin aiheesta kiinnostuin kovasti. Ja UFOista tuli paljon ihan dokumentteja, kuten kaikki nyt neljissä-viisissäkympissään olevat (ja vanhemmatkin) muistavat hyvin.

   Sunnuntairaportin šokkijuttu romanialaisesta orpokodista on jäänyt mieleen myös elävästi. N-liiton ’86 ydinköpsähdyksen mahdollisesti aiheuttamasta neulaskadosta Suomen Lapin havupuissa oli juttua myöskin.

 3. Kysymys: “Onko Vesa Heikkinen Pekka Haaviston tavoin Internationalistien myyrä Suomessa?”

  Tähän kysymykseen voi hakea vastausta vaikkapa lukaisemalla hänen kirjansa “Kansalaistaito”, jossa hän väittää opettavansa lukijaa ymmärtämään politiikkaa suuremmassa viitekehyksessä. Opettaako hän “lukemaan” poliittista diskursiota tavalla joka häivyttää Internationalistien sormet pois näkyvistä, vai antaako hän eväät tällaisen vaikutuksen tunnistamiseen, mikäli sellaista esiintyy?

  “..mutta kokonaan toinen kysymys on tämä: voimmeko ymmärtää politiikkaa, sitä kokonaisuutta, joka näistä jokapäiväisistä ja jatkuvista puhepaineista, tekstitohinoista ja merkityskamppailuista muodostuu?”

  https://www.goodreads.com/book/show/31353433-kansalaistaito

 4. Tämä Yle’n kirjoitus on yksi osa mediahyökkäystä sanan- ja kokoontumisvapautta vastaan.

  Toinen osa on ministeriön käskystä toteutettu Kohti Vapautta -kulkueen kieltäminen.
  https://www.nykysuomi.com/2019/12/04/poliisi-kielsi-itsenaisyyspaivan-kohti-vapautta-kulkueen/

  Kun sanan- ja kokoontumisvapauden rajoittamiselle on näytetty vihreää valoa, on seurauksena, että mikä tahansa toiminta voidaan kieltää vain sillä perusteella, että se mahdollisesti jatkaa kiellettyä toimintaa.

 5. Näköjään Helsingin poliisi on nyt tosiasiallisesti kieltänyt kansallissosialismin.

  • Pariisin sopimushan kieltää kaikenlaisen hitleriläis- ynnä kansallisosialistismielisen liikehdinnän.

  • Kansallissosialismi ei ole mikään turha liike. Siitähän tämä vain kertoo,totuuden puhujista ei pidetä. Kansanpetturit pelkäävät nahkojensa puolesta kun heillä on tälläinen”piikki lihassa”.

  • Mannerheimin salkusta kopsattu dokumentti S-32 kertoo yksityiskohtaisesti että mitään “Itämeren ihmettä” ei ollut. Mannerheim ihmetteli Hitleriltä Robbentropin kautta saanutta viestiään jossa tämä vakuutteli että “Venäjä pyrkii aivan pian välittömään rauhaan”. Olihan Stalin tuplannut matkalla kohti Suomea olevat sotavoimat muutaman päivän sisällä. Kohta oli kuitenkin tilanne se että rauhansopimusta rukattiin, ryssien yrittäessä lisätä kohtuuttomasti uusia vaatimuksia rauhan sopimukseen matkan varrella.

   Melkein oikein tiivistettynä, kirjasta Suomi Myrskyn Silmässä (Erkki Hautamäki). Kirja joka hävisi ennätysvauhtia Suomen kirjastoista. Painatus tehtiin Eestissä, koska Suomessa se ei onnistunut. Suora sitaatti kirjasta:

   “Mitä Stalin ajatteli?

   Stalin puolestaan tarkasteli tilannetta kylmän realistisesti. Hän oli melkoisen riidan jälkeen saanut sotilasjohtonsa ns “Molotovin ryhmän” (mm. Voroshilov, Zdanov, Vasiljev, Andrejev) suostumaan rauhantekoon Suomen kanssa. Stalin tiesi ja oli oppinut näkemäänkin, että Hitlerin selkeät vaatimukset ja kirjalliset nootit oli lopulta otettava vakavasti. Hitler ei uhonnut turhia, vaan myös toteutti aikomuksensa salamannopeasti asioiden niin vaatiessa..)

 6. Historia opettaa ihmisille, että ihmiset eivät opi Historiasta mitään.

  Nimittäin liberaalisiksi itseään kutusvat YLEn toimittajat eivät edelleen ymmärtäneet, lukuisista Historian opetuksista, että sananvapauden rajoittaminen (ja vääjäämättä sen jälkeen tulevien ajatusrikollisten vangitsemiset ja teloittamiset) on paljon helpompi aloittaa kuin pysäyttää.

  Ja kas kumma, itse liberaaliset toimittajat, jotka alussa innostuneena pyörittävät terrorin lihamyllyn kahvaa, poikkeuksetta löytävät itseään samasta lihamyllystä! Jota silloin pyörittävät seuraavat innostuneet maailman parantajat, jotka vuorostaan tulevat pyörittämään lihamyllyä! ja siihen joutumaan. Jokainen liberaali toimittaja näet uskoo, että hän on kaikkein ovelin ja että rangaistukset ajatusrikoksista eivät sitä uhkaa,

 7. Tämäkin pelle kuuluu globalistien hyväveliverkostoon, kunhan töitä, bonuksia ja ylennyksiä riittää…

 8. Mitäs jos pojat laittas hyttystenvastaisen mielenosoituksen? Isot plakaatit tanaan ja vaadimme vaadimme… eiköhän vihreät vastustas tuotakin ja hyökkäis keppien kanssa kimppuun. Tai mitens olis; Vastustamme vastustamista!

 9. Kaiken muun väriset kuin valkoiset saavat marssia ja se on ihan O.K., sillä kaikki muut kuin valkoiset ovat syrjittyjä, vähemmistöjä jne.?

  Hintit, sodomiitit, eläimiinsekaantujat ja pedofiilit saavat marssia alasti keskellä pääkaupungin katuja, sillä hekin ovat vähemmistöjä, syrjittyjä jne. Eikö meidän pitäisi olla onnellisia että moiset sairaat yksilöt ovat vähemmistöjä ja syrjittyjä? Ei, sen asemesta yhteiskuntamme tekee kaikkensa näiden pervertikkojen touhujen normalisoimiseksi.

  Näin “terveelle” pohjalle perustuu jumalanhylkäämän Suomenkin “hyvinvointi” 2019. Sitä sietää jokaisen miettiä. Esim. maahantunkeutujat Irakista, Somaliasta ja Afganistanista saavat 4,5-kertaista asumislisää valkoisiin suomalaisiin verrattunna. Onko tuo reilua tai tasa-arvoista jollakin tapaa?

  Niin, eihän tässä koko vitun touhussa ole ollut enää aikoihin rahtustakaan järkeä jäljellä.

Comments are closed.