Koti Uutisia Kotimaa Sisun ja PS-Nuorten hegemonian menettäneet ylistävät juutalaisia

Sisun ja PS-Nuorten hegemonian menettäneet ylistävät juutalaisia

6
Lq-_a2sd_400x400
Kristian Viding.

Maahanmuuttovastaisen liikkeen niin sanottu kosher-konservatiivinen siipi on viimeisen parin vuoden aikana menettänyt valtaansa samalla, kun rotu- ja juutalaiskysymyksistä avoimesti puhuvien valta on kasvanut. Tilanne on ajanut kosher-konservatiivit epätoivoisiin tekoihin.

Näkyvintä muutos on ollut Perussuomalaisissa Nuorissa ja Suomen Sisussa, joissa etnonationalististen nuorten liike on ajanut sionistit, globaalikapitalistit ja liberaalit ahtaalle. PS-nuorten sionistijohtaja Samuli Voutila joutui vuosi sitten väistymään radikaalimman nuorison tieltä, ja Sisussa ääriliberaali kapitalisti Kristian Viding hävisi tämän syksyn puheenjohtajavaalit.

Viding päätti hiljattain kostaa tappionsa pitämällä Sisun nimissä talvisotapuheen, jossa ylistettiin pakkomonikulttuurisuutta kannattavia presidenttejä Sauli Niinistöä ja Martti Ahtisaarta sekä Suomen romani- ja juutalaisvähemmistöjä. Puhe oli suora kannanotto etnonationalistista suomalaisuuskäsitystä vastaan.

Juutalaiset saivat tuenosoituksen myös PS-Nuorten Helsingin-osastolta, joka tunnetaan nuorisojärjestön ongelmatapauksena. Helsingin-osaston julkilausumassa vaadittiin “lisää [suomalaisten veronmaksajien] rahaa juutalaisille” ja todettiin:

“Helsingin PS-Nuoret katsoo, että kaupungin on selkeästi näytettävä, ettei Helsingissä ole tilaa juutalaisvastaisuudelle.”

Molemmat kannanotot ovat kohdanneet kovaa kritiikkiä eri järjestöjen kansallismielisiltä. Ennen kaikkea niitä pidetään valtansa menettäneiden kosher-konservatiivien epätoivoisena oljenkortena suomalaisen kansallismielisyyden vesittämiseksi.

Lähteet: Suomen Sisu, PS-Nuoret

6 KOMMENTIT

 1. Minkälaisia nämä juutalaiset, joita kosher-konservatiivit ylistävät, ovat. Lähkökohtaisesti juutalaiset tunnustavat Thoran ja Talmudin auktoriteetin, Talmudin olevan usimmille se pyhin.

  Talmud: ”He jotka väittävät että Thorahin laki on korvattu ”uudella ilmoituksella” ovat denialisteja, ja heidät pitää hävittää maan päältä”.

  Neuvostoliitossa toimittiin näiden talmudin käskyjen mukaisesti, kun kristittyjä massamurhailtiin miljoonittain, ja nimenomaan pappeja ja piispoja kidutettiin pahiten.

  ” those who deny the Torah and the Prophets of Israel—the law is that all those should be killed; and those who have the power of life and death should have them killed; and if this cannot be done, they should be led to their death by deceptive methods… …Those who say that God changed the Law for another New Law, and that the Torah no longer has any value, although they do not deny that it was given by God, as the Christians and the Turks believe. All of these deny the Law of the Torah.”

  Tuollaisia groteskeja maalauksia kristittyjen kirkkoon haluavia on vain juutalaisten joukossa, ei siis ihme että taiteilijan, joka myös junasi asioita 7 vuotta jotta vihdoin onnistuisi tempussaan, on sukunimeltään Wallin (juutalainen valtasuku Ruotsissa).

  Tämä kristittyjä sydämensä pohjalta vihaava juutalainen on siis melkein vuosikymmenen nähnyt valtavasti vaivaa saadakseen kristinuskoa häväistyksi taideteoksellaan.

  Pieni hakutoiminto paljasti aivan oikein että tämä rouva Elisabeth Ohlson Wallin on juutalainen, jonka mielestä ”holokausti” on viime aikojen merkittävin tapahtuma jota pitää erikseen muistella niin usein kuin mahdollista. :

  https://judiskkronika.se/wp-content/uploads/2018/11/JK-4_18short.pdf

  Ruotsin YLE (siellä verovaroin toimiva SVT) on kuin onkin yhteistyössä tämän Elisabeth Wallinin kanssa julkaissut herjaavan kannanoton ”natseista”. Otsikkona ”Natsit tänään ja 30-luvulla – ihan samaa porukkaa”.

  https://www.svt.se/opinion/elisabeth-ohlson-wallin-om-nmr-i-goteborg

  Tuohon juttuun on vielä ujutettu linkki jossa sanotaan “Nämä 4 asiaa sinun on tiedettävä Pohjoismaisesta Vastarintaliikkeestä”:

  1. Juuret ovat Ruotsista, Valkoisten Arjalaisten Vastarintajärjestö. Yhdistyi naapurimaiden vastarintaliikkeisiin ja vaihtoi nimensä nykyiseen. Joitakin virkoja saaneet Ruotsin kuntahallintotasolla, Ruotsidemokraattien avointen listojen avulla.
  2. Ideologia (tiivistetty tähän): Ruotsalainen demokratia on juutalaisen salaliiton valtaama. Kansanvaihto on totta. 1975 -vuoden jälkeen tulleet Ruotsin kansalaisuuden saaneet pitää rotuprofiloida. Suurin osa väärästä perimästä poistettava maasta. Joka ei samaa mieltä, on rotupetturi.
  3. Rikokset: “Yli 50% vajaasta 200 aktiivisimmasta NMR-jäsenestä tuomittu rikollinen. 25% väkivaltarikoksista. Jne..
  4. Kasvaa: Turvallisuuspoliisi kertoo että liike on nousussa. Jne..

  Turvallisuuspoliisin mainitseminen tässä palvelee juutalaisten agendaa mustamaalata maksimaalisesti järjestöä.

 2. Suomen Sisu ja PerusSionisti-nuoret… Johan on kaksi kovaa klubia siinä meillä! Oikein (((Ahtisaarta))) ja (((Saul)))-presidenttiäkin fanittavat. Kas vain.

 3. Mädättäjien “Faktabaari/Open Society/Avoin Yhteiskunta” -järjestö on “faktatarkistanut” erään PS-puolueen “Dystopia” -vaalivideon. He väittävät sen viestin olevan “harhaanjohtavan ja perustuu pelotteluun asioilla jotka ovat erittäin epätodennäköisiä tai virheellisiä.”

  Videolla on hetero mies joka herää useasta painajaisesta, jotka liittyvät EU-byrokratian luomiin ongelmiin massamaahanmuuton ja mielipidevalvonnan akselilla.

  Totuushan on että nykymenolla, jos ei kelkka käänny, on vain AJAN KYSYMYS milloin on siirrytty nykyisen kehityksen myötä kyseisiin dystopioihin ihmisten arjessa!

  On sinänsä totta että EU:n Lissabonin sopimuksessa on Faktabaarin esille tuoma “toissijaisuusperiaate” jonka nojalla, tietyissä kysymyksissä, kansallisvaltion paikallinen hallitus tai parlamentti voi päättää oman maan asioista. Toissijaisuusperiaatetta valvovat EU-tuomioistuin ja kunkin maan parlamentti.

  europarl.europa.eu/factsheets/fi/sheet/7/toissijaisuusperiaate

  Tämä onkin ollut ongelma globalisteille jotka haluavat kaiken vallan itselleen. Sen lisäksi että globalistit ovat sabotoineet oikean demokraattisen prosessin monin eri tavoin, Uuvattien tempun ollen vain yksi monien joukossa, on lähdetty ujuttamaan salakavalasti monenlaisia “ilmastonmuutos-sopimuksia” kansan pään ja demokratian menoksi.

  Yksi vahvimmista järjestöistä ***paikallisdemokratian*** vessasta alas huuhtelemiseksi on YK:n de fakto alaisuudessa toimiva ICLEI -järjestö. Järjestö on jo useissa Suomen kaupungeissa, määräämässä “smart city” -politiikasta ajaa ihmiset haja-asutuksista tiiviisiin taajamiin, muun muassa. USA:ssa järjestön maine on jo niin paha kusetus-korruptiokratian malliesimerkkinä, että taistelua ICLEI-järjestön hegemoniaa vastaan käydään puoluerajojen yli!

  https://www.freedomadvocates.org/wp-content/uploads/2009/08/ICLEI%20Basic%20Steps%20to%20Exposure.pdf
  “Basic Process
  The following list outlines the process of exposing the International Council on Local Environmental Initiatives (ICLEI); it has been used in Fort Collins, Colorado. Other cities in Colorado and throughout the United States are beginning to use this process. One reason it is successful at generating interest is due to the local focus. People can relate to the issues that directly and negatively affect them on a daily basis.They feel the pain and see the damage..”

  Maa ja kaupunki, joka solmii sopparin tämän järjestön kanssa, tulee huijatuksi, koska tosiasiassa koko paikallishallinnon päätöksenteko siirtyy “ilmasto- ja ympäristökysymysten orjaksi”. Mitään ei enää tehdä mikä sotisi ylikansallisten korporaatioiden lobbaus- ja vaikutustoimintaa vastaan. Asia tietysti naamioidaan “lopullisen hyvän eli planeetan pelastamisen” valepukuun.

  Faktabaari/Avoin Yhteiskunta on tämänkin esimerkin nojalla kusetus-järjestö. Eikä ihme, onhan talousterroristi George Soros kyseisen järjestön rahoittaja.

 4. Jos joku yhä kuvittelee ettei islamisaatio johtaisi kantaväestön orjiksi ottamiseen, miettikää uudestaan. Historia todistaa, myös 1960 -1970 -luku, että kun arabeille antaa vapauksia, he samantien alkavat ottaa ei-muslimeja orjiksi, käsitellen heitä kuin saastaa jonka ainoa arvo on niistä saatava taloudellinen hyöty.

  Historian havinaa, maamme hallituksen ihaileman islamin hedelmiä:

  “In Senegambia, between 1300 and 1900, close to one-third of the population was enslaved. In early Islamic states of the western Sudan, including Ghana (750–1076), Mali (1235–1645), Segou (1712–1861), and Songhai (1275–1591), about a third of the population were slaves. In Sierra Leone in the 19th century about half of the population consisted of slaves. In the 19th century at least half the population was enslaved among the Duala of the Cameroon, the Igbo and other peoples of the lower Niger, the Kongo, and the Kasanje kingdom and Chokwe of Angola. Among the Ashanti and Yoruba a third of the population consisted of slaves. The population of the Kanem was about a third slave. It was perhaps 40% in Bornu (1396–1893). Between 1750 and 1900 from one- to two-thirds of the entire population of the Fulani jihad states consisted of slaves. The population of the Sokoto caliphate formed by Hausas in the northern Nigeria and Cameroon was half slave in the 19th century. It is estimated that up to 90% of the population of Arab-Swahili Zanzibar was enslaved. Roughly half the population of Madagascar was enslaved..”

  https://www.landoverbaptist.net/showthread.php?t=76238

  • Kaikki nuo edm. heimot/kansat olivat afrikkalaisia, joten se ja sama joutuivatko ne islamoarabien orjiksi vai ei, kun eivät kyenneet orjuuttamistaan estämään…
   Orjiksi joutaa jokainen joka ei sitä kykene itse estämään.

 5. Perussuomalaiset on ihan samanlainen kansanpetturipuolue kuin muutkin valtapuolueet. Suomen Sisu nyt on täysin munatonta porukkaa, mutta EHKÄ Sisun uusi puheenjohtaja saa aikaan jotain positiivista muutosta ja potkivat ulos Kristianin kaltaiset nolot Idiootit.

Comments are closed.