Koti Uutisia Ulkomaat Yhdysvaltain laivasto mukana Välimeren muukalaisinvaasiossa

Yhdysvaltain laivasto mukana Välimeren muukalaisinvaasiossa

4

Yhdysvaltain laivasto on ollut osallisena afrikkalaisten maahantunkeutujien kuljettamiseen Välimerellä. USNS Trenton -niminen alus poimi 41 “merenkulkijaa” Libyan rannikolta ja oli aikeissa siirtää heidät saksalaiseen “hyväntekeväisyyslaivaan”. Saksalainen Sea-Watch 3 totesi, etteivät he voi ottaa vastaan afrikkalaisia johtuen Italian uudesta poliittisesta päätöksestä evätä alukselta maihinnousuoikeus.

Sea-Watch 3 ilmoitti saaneensa Yhdysvaltain laivastolta viestin poimia 41 afrikkalaista 20 meripeninkulman päästä Libyan rannikolta. Yhdysvaltain alus oli tehnyt Välimerellä “rutiinioperaatioita”, kun se sai mereltä hätäsignaalin ja “joutui kansainvälisen lain nojalla” auttamaan “merenkulkijoita”. Trenton-aluksella afrikkalaisille annettiin ruokaa, juomaa ja ensiapua. Sitten amerikkalaiset päättivät epäonnistuneesti kuljettaa rotumuukalaiset maahantunkeutujat eurooppalaiseen valehyväntekeväisyysalukseen.

– Yhdysvaltain viranomaiset tekevät yhteistyötä kansainvälisten kumppaneiden kanssa päättääkseen heidän lopullisesta sijoituspaikastaan, sanotaan Yhdysvaltain laivaston julkilausumassa.

Aiheeseen liittyen:
Italia ei päästä siirtolaislaivaa satamaan – YK:n pakolaisjärjestö älähti heti
Ranska raivostui Italialle siirtolaislaivan käännyttämisestä

4 KOMMENTIT

 1. Eikö nuo “kalastajat” olisi voitu palauttaa kotimaahansa? Oma koti kullan kallis. Tai oma maa mansikka muu maa musta.

  Se tosiasia että Amerikan yhdysvaltojen laivasto on mukana ei yllätä lainkaan. Soroksen ja globalistien tarkoitus on saada kunnon sota euroopassa aikaan. Niin että afrikkalaiset neekerit ja eurooppalaiset valkoiset ottavat yhteen ja tappavat toisiaan mahdollisimman paljon. Jotta sitten globalistien on helpompi vallata eurooppa ja perustaa tänne oma päämajansa, josta tullaan johtamaan koko maailmaa.

  Poikkeuksetta amerikkalaisten unelma on päästä viettämään eläkepäiviä eurooppaan. Mantereella jossa on neljä selkeää vuodenaikaa ja jossa maa ei vielä ole kovin saastunutta. Meillä on paljon järviä ja kauniita maisemia. Toisin kuin uudella mantereella tai muualla jossa teollisuus ja raha ovat tuhonneet ne.

  Meidän tulee varustautua tulevaan ja pitää mantereemme hallussamme. Sillä sitä ryöstetään meiltä koko ajan. Miksi muuten amerikkalasiet olisivat täälä lietsomassa konfliktia?

 2. Suuri osa kansasta on niin lanttua, ettei huomaa mitään tässä, hurrataan vaan mukana. Sitten lopulta havahdutaan painajaiseen, kun joku seisoo viidakkoveitsen kanssa kotiovella ja alkaa huitoen vaatia “oikeuksiaan”. Onko euroopan kansat näin heikkoja, etteivät saa rikollisia päättäjiään ulos kabineteistaan?

 3. Killary ja Barak meloivat taas, näkivät nauroivat ja tuhosivat Euroopan.
  Seuraavalle amerikkalaiselle sotalaivalle tykkitulta ja meren pohjaan. On turhaa nöyristellä rikollisia, jotka ovat itse syypäitä koko pakolaiskriisiin valloistussodillaan Lähi-idässä, eikä “nälkä” tahdo tällä Bittbullilla ehtyä, sillä hyvän isännän Israelin usuttamana se hyökkää Iraniin ja Pohjois-Koreaan, jonka vm. kohtalo on yksistään presidentti Donald Trumpin käsissä, sillä hänen sotahaukkaisensa “avustajansa” ovat veren himossaan veren nälkäisempiä kuin yksikään peto villissä Afrikassa ja ovat valmiit teurastamaan Pohjois-Korean, koska ovat aseteollisuuden lahjottuja lobbareita aivan kuten paljolti pitkittynyt Vietnamin sota 1960-luvulla, jonka sinänsä hyvä tarkoitus tuhota kommunismia Aasiassa valui hukkaan mahdottoman maan topografialtaan ja tahdottoman Etelä-Vietnamin korruptoituneen hallituksen tehottomuuteen, jonka kantti ja sotilaallinen voima piti kuin seula jättäen kaiken sodan raadollisuudet kärsittäväksi amerikkalaisille sotilaille, jotka taistelelivat urhoollisesti tuossa perin epäsuositussa sodassa. josta ei palattu sankareina kuten WWII kotiin.
  Kaikki kunnia yhdysvaltalaisille sotilaille, jotka antoivat nuoruutensa, terveytensä ja henkensä sodassa, jota ei kukaan halua muistaa niin kuin se himmentäisi lukuisten taistelujen kunnian vain siksi, että sota hävittiin.

Comments are closed.