Koti Uutisia Ulkomaat Satoja rotumuukalaisia saapui Alicanteen – espanjalaisopiskelijat häädettiin asunnoistaan

Satoja rotumuukalaisia saapui Alicanteen – espanjalaisopiskelijat häädettiin asunnoistaan

5

Italian kieltäydyttyä ottamasta vastaan Aquarius-laivaa 600 afrikkalaismaahanmuuttajaa lastinaan Espanja lupasi sen sijaan vastaanottaa rotumuukalaiset. Asiassa ilmeni kuitenkin ongelmia heti aluksi; rotumuukalaiset vastaanottavalla Alicanten kaupungilla ei ollut tiloja, mihin heidät majoittaa. Päädyttiin kuitenkin yksinkertaiseen ratkaisuun: espanjalaisopiskelijat häädettiin lopulta asunnoistaan.

Opiskelijat saivat 24 tuntia aikaa pakata tavaransa ja poistua afrikkalaisten rotumuukalaisten tieltä. Näin tehtiin siitä huolimatta, että jotkut opiskelijat maksavat asunnostaan jopa 750 euroa kuussa. Erään asunnostaan ulos heitetyn opiskelijan äiti kertoo paikalliselle sanomalehdelle, että viranomaiset perustelevat päätöstään sillä, että “maahanmuuttajat kantavat monia sairauksia”. Tämä on äidin mukaan kuitenkin hyvin epätodennäköistä, sillä Alicante on suosittu turistikohde ja opiskelija-asunnot sijaitsevat kaupungin keskustassa.

– He ratkaisevat ongelman hankkimalla toisen. Tämä on iso ongelma; juuri nyt pojallani ei ole mitään paikkaa, missä asua ja jatkaa opintojaan. Asunnon hausta tulee vaikeaa, sillä ne kaikki ovat jo täyteen varattu näin kesäsesonkina, opiskelijan äiti kommentoi.

Lähteet: Nordfront, Voice of Europe

5 KOMMENTIT

 1. Siis voi hevon… Espanjassa tarvittaisiin nyt ihan oikeasti Francoa palauttamaan joku tolkku.

 2. Alicante ja Torrevieja, sielä asuu paljon suomalaisia eläkeläisiä ja sieltä suomalaiset ovat ostaneet paljon asuntoja. Niin että onnea niille joilla on kiinteistöjä sielä. Rikollisuus nousi ihan uusiin lukemiin. Vanhempaa väestöä kun on helppo ryöstää. Enkä usko että kiinteistöjen hinnat ainakaan kohoavat tuon mustan mudan rantauduttua.

  Italia teki viisaasti kun ei ottanut vastaan tätä laivallista. Nimittäin EU:n “mereltä pelastetun” palkkoin (9000e) saa se maa johon rahtialus on rekisteröity. Tässä tapauksessa siis Hollanti, mutta ongelmat oltaisiin viety Italiaan. Hyvä business laivanvarustajille ja tätä taustaa vasten ymmärtää hyvin miksi esim. Amnesty ajaa 20 miljoonan kädellisen rahtaamista eurooppaan. Se on sellainen määrä rahaa niiden tilille että.

  No, nyt espanjalaiset saivat sen toisen muslimien invaasion jota vastaan ne aikoinaan taistelivat verisesti. Saas nähdä nouseeko kansa jaloilleen vai valittaako kovaa kohtaloaan kuten neekerit. Itse luulen että tulisempi luonne nostaa pian päätään ja kurinpalautus aloitetaan juuri Espanjasta. Kunhan sen ranskalaisittain puhuvat katalaanit saadaan ensin pysymään liittovaltiossa.

 3. Samoinhan kävi suomessa aikonaan ja kas kummaa kun siinäki sopassa SPR:n lahkeet sotkeutuivat paskaan.
  Ensin maahantunkeutujille hankittiin hotellimajoitus kunnon lehmänkauppasopimuksella, sitten nämä saivat päähänsä että majoitus on ala-arvoista ja samaan kaupunkinn juuri valmistuneet opiskelija-asunnot luovutettiin näille, opiskelijat joutuivat yksityisiltä markkinoilta hakemaan uudestaan asunnot.
  Silti monen vuoden vuokrat joutui SPR maksamaan hotellille, vaikkei siellä asunut enää yhtään tunkeutujaa ja fiksut arvaa mistä em. puulaaki saa rahoituksensa.

 4. No sehän on selvä, että valkoiset joutuvat väistymään kädellisten tieltä. 🙂

 5. Täytyyhän se olla “tärkeysjärjestys” ‘ala carte Ruotsi ja “perässä tullaan” -Suomi.

Comments are closed.