Koti Uutisia Ulkomaat Ranska raivostui Italialle siirtolaislaivan käännyttämisestä

Ranska raivostui Italialle siirtolaislaivan käännyttämisestä

6

Italia ja Ranska ovat ajautuneet ilmiriitaan maahanmuutosta Italian pysäytettyä viikonloppuna SOS Méditerranée -järjestön siirtolaislaivan kansainvälisille vesille. Ranskan presidentti Emmanuel Macron syytti Italian hallitusta kyynisyydestä ja vastuuttomuudesta. Hänen En Marche! -puolueensa haukkui tiedottajansa suulla Italian uutta maahanmuuttopolitiikkaa kuvottavaksi.

Italialaispoliitikot ovat vastanneet Macronin syytöksiin syyttämällä Ranskaa ihmisoikeusloukkauksista ja ehdottaen, että Ranska itse osallistuu siirtolaisten vastaanottamiseen. Euroopan parlamentin puhemies, italialaista Forza Italia -puoluetta edustava Antonio Tajani puolestaan korosti kaikkien EU-maiden yhteistä vastuuta ja esitti huolensa EU:n tulevaisuudesta. EU vaatii painokkaasti kaikilta jäsenmailtaan avoimien rajojen politiikkaa.

– Maahanmuuttoon liittyvät ongelmat uhkaavat johtaa riitoihin, jotka aiheuttavat valtavia vahinkoja kaikille EU-maille. Jos emme ala valmistautua tulevaisuuteen, meillä on pian ei tuhansia vaan miljoonia ihmisiä, jotka siirtyvät Afrikasta pohjoiseen, Tajani kertoi Il Giornale -lehden mukaan.

Espanja ilmoitti maanantaina ottavansa Aquarius-laivan vastaan Valenciassa, jonne laiva on nyt matkalla. Italian sisäministeri, Pohjoisen liitto -puolueen (Lega Nord) johtaja Matteo Salvini ilmoitti saman tien, että kyseessä on voitto uuden hallituksen ajamalle tiukemmalle maahanmuuttopolitiikalle.

Euroopan komissio esitti tiistaina muuttoliike- ja rajaturvallisuustoimien määrärahojen lisäämistä 34,9 miljardiin euroon EU:n seuraavassa talousarviossa vuosille 2021–2027. Määrä on lähes kolminkertainen nykyisiin määrärahoihin, 13 miljardiin euroon verrattuna. Ulkorajavalvonnan tehostamiseksi komissio esittää uuden kattavan rajaturvallisuusrahaston perustamista sekä Euroopan raja- ja merivartioviraston resurssien vahvistamista luomalla noin 10 000 rajavartijan muodostaman pysyvän rajavartioston. Muuttoliikkeen hallinnan rahoitukseen komissio esittää 10,4:ää miljardia euroa. Rahoitus tehtäisiin joustavaksi ja resursseja voisi kohdistaa nopeasti kriittisimpiin siirtolaisinvaasion kohteisiin.

Komission päätös luoda uusi virasto ei kuitenkaan pysäytä siirtolaisinvaasiota vaan nopeuttaa Eurooppaan saapuvien siirtolaisten käsittelyä ja jakamista EU:n sisällä. EU perustelee Euroopan väestönvaihtoa globaalilla “ihmisoikeuspolitiikalla” ja kapitalistien vaatimuksella edullisen työvoiman saatavuudesta eurooppalaisten laajasta vastustuksesta huolimatta.

Lähde: Uusi Suomi

6 KOMMENTIT

 1. Tässä on muutamia näkökantoja asiaan. Ensimmäinen on se että Ranskalaiset saivat sitä mitä tilasivat. Ongelmia näistä loisista on ollut koko ajan ja nyt kun palkkio “merestä poimituista” (9000e/kpl) menee Saksalle aluksen mukaan, ja ongelmat tulevat Ranskalle, eivät ranskalaiset päättäjät tykkää tilanteesta yhtään. Mutta Macron on näin halunnut kuten ranskalaisetkin jotka häntä äänestivät.

  Italialaiset varmaankin jatkossa päästävät vain omat aluksensa rantaan koska siitä voidaan laskuttaa suoraan EU-kassaa. Ja normaaliin italaiaiseen tyyliin ongelmat päästetään hetken päästä Ranskaan, yrittämään parempaa elämää Englannissa. Osa tietysti jää maleksimaan Italiaan, mutta kuten sieläkin, kansa on äänestänyt maan johdon. Muutos olisi mahdollinen niin halutessa.

  Paavo kuitenkin mainitsi että ei pidä iloita jos jollakulla on tämän asian suhteen ongelmia. Nimittäin, jos kädelliset älyävät että Espanjan kautta pääsee melkein meren yli uimalla, niin invaasio muuttuu kulkemaan sitäkautta. Ja sen jälkeen niitä tulee aiempaa enemmän koska matka on lyhyt ja “salakurjettajat” ehtivät tekemään useamman reissun päivän aikana. Tällöin mustana leviävä aalto eurooppaan on paljon voimakkaampi.

  No, joka vuosi syntyy afrikkaan viisi miljoonaa ihmistä lisää. Jos eurooppa ottaa niistä miljoonan, ei se paranna afrikan tilannetta lainkaan. Mutta tuhoaa euroopan. Eikä edes niiden miljoonan eurooppaan päässeen elämä parane. Niin että fifty-sixty. Muutosta odotellessa.

  • Pikemminkin ninety-ten. Muutosta voit odottaa kuolemaan asti. Itsellä muutot käynnissä parempaan maahan Suomesta. Kiitos vain, mutta ei kiitos. Haluan työskennellä tulevaisuuden puolesta.

 2. Mennään niillä mitä on. Itse professorina voin todeta, että musta Jumalan palvelus on nyt Koo-Veen maalilla.

 3. Ensinnäkin, hieno päivä eilen Uudellamaalla.

  Toiseksi, Ranska ja ranskalaiset eivät halua afrikkalaisia rikastuttamaan maataan. Sama koskee Italiaa ja italialaisia, puhumattakaan Espanjasta ja espanjalaisista.

  Afrikkalaisia haluaa ranskassa Macron, joka on sionistien ostama pankkiiri, josta sitten leivottiin “presidentti”. Miehen tehtävänä on jatkaa sionistien viitoittamalla tiellä. Tämä tie vie helvettiin, jossa valkoiset ovat vähemmistönä ja sitten myöhemmin murhataan aivan kuten Etelä-Afrikassa nyt. Näin herrakansa saa “operoida” rauhassa, ilman vastarintaa.

  Yksikään Euroopan maa tai Euroopan kansa ei halua lisää afrikkalaisia, päinvastoin, kaikki haluavat nykyisetkin takaisin Afrikkaan – ja horioppia. Mutta sionistinen eliitti ja heidän huoransa (stubbit, kataiset, soinit, you name it) tottakai jatkavat kansan murhaamista, koska kansa alistuu sille – vielä.

  Kansat haluavat takaisin Euroopan. Oman maanosansa. Ottakoon juutalaisten Israel kaiken “monikulttuurisuuden”. Sitähän omat juutalaisjärjestömme meille aamusta iltaan, vuodesta toiseen, kailottavat. Kenties vielä näemme Israelin “ilman rajoja”, ilman minkäänlaisia rajoja, ehkäpä raja vedetään mereen, kuka tietää. Joskus sitä saa, mitä tilaa.

 4. Macron pitäkööt turpansa kiinni. On tainnut kurppa (Emmanuel Macronin muija) olla iltauninen.

  Vähän aika sitten presidentti Macron nosti kätensä pystyyn muslimien aiheuttaman rikollisuuden ja “ruotsittumisen” paikallisviranomaisten syliin pitämässään puheessa provinssien ja kaupunkien viranomaisille lupaamatta mitään toimia tilanteen helpottamiseksi valtion taholta taistelussa muslimivallankumousta vastaan. Tästä suivaantuneet paikallisviranomaiset esittivät vastalauseiden myrskyn ja syvän halveksuntansa munatonta presidenttiä kohtaan, joka palvelee juutalaista globalismia ja kannattaa EU:n liittovaltiota välittämättä Euroopan valkoisten kansakuntien kohtalosta ja elämän edellytyksistä tulevaisuudessa.
  Sanalla sanoen: Teurastaja!!!

Comments are closed.