Koti Uutisia Video: saksalainen “rasisminvastustaja”

Video: saksalainen “rasisminvastustaja”

9

Viihdeuutiset

VIIHDEUUTISET Suomen Vastarintaliikkeen edustaja osallistui vappuna Saksan Plauenissa järjestettyyn kansallismieliseen mielenosoitukseen. Samaan aikaan myös “rasisminvastustajat” järjestivät varsin perinteiseen tapaan oman vastamielenosoituksensa. Alla voit nähdä videokuvaa äärivasemmiston tapahtumasta.

 

9 KOMMENTIT

 1. Edustavaa toimintaa! Kuten aina.

  Aina huumoria, kuinka on oikeus esimerkiksi lyödä poliisia. Meneppä lyömään kadulla toista ihmistä ja katso mitä tapahtuu.

 2. Äärivasemmistolaisten keskuudessa “kovin punikki” on se, joka kaikkein parhaiten ja eniten onnistuu ja kykenee nolaamaan itsensä. Kai tämä on sitä vasemmistonkin ylistämää “valtavirrasta poikkeavaa käytöstä”.

 3. Monesti näiden pellejen esiintymistä katsoessa herää kysymys; onko tuo olento mies- vai naispuolinen?

  • Mulle jäi kans vähän epäselväks. Mutta eikös sukupuolikin ole vain sosiaalinen konstruktio? 😀

  • Tällä kysymyksellä ei ole merkitystä, koska he ovat ennen kaikkea “suvaitsevaisia”, “feministejä” ja antifantteja. Eli totuus on että he ovat vain täysiä sekopäitä, ei mielenterveydellisesti sairaita vaan puhtaasti sekopäitä.

 4. Perinteinen anarkisti feministi lesbo ja kommunisti hippi. Täysin normaalista elämästä vieraantunut loinen. Näitä näkee Suomessakin. Osa nimittää itseään taiteilijoiksi. Pakkotyöhön tai sossutuet piis niin loppuu tuollainen lapsellinen pelleily. Joka kuritta kasvaa se kunniatta kuolee.

 5. Noh noh, ei saa lyödä lyötyä. Ajatelkaapas kuinka kamalaa elämän täytyy olla jotta käyttäytyy noin. Kaikki muut ovat väärässä ja vain itse oikeassa. Mahtaa se olla melkoista tuskaa päivästä päivää elää kun koko ajan joutuu soutamaan vastavirtaan. Ja poliisikin hakkaa syyttä suotta… Kyllä elämä potkii.

Comments are closed.