Koti Uutisia Video: kansallissosialisti kohtasi Visbyn joukkoraiskaajat

Video: kansallissosialisti kohtasi Visbyn joukkoraiskaajat

2

Viime viikonloppuna Ruotsille kuuluvan Gotlannin Visbyssä niin sanotut turvapaikanhakijat joukkoraiskasivat pyörätuolissa olevan 30-vuotiaan naisen. Poliisin mukaan raiskauksessa käytettiin erityistä raakuutta.

Poliisi sai tekijät kiinni, mutta heidät laskettiin kuulustelujen jälkeen vapaaksi. Tapaus on herättänyt runsaasti raivoa ruotsalaisissa. Poliisi pyrki jälleen peittelemään tekijöiden taustoja, mutta eräs kansallissosialisti onnistui tavoittamaan raiskaajat ja kuvaamaan heidät. Siviilipoliisit olivat kuitenkin suojelemassa maahanmuuttajia tapauksen saaman huomion vuoksi, joten fyysistä yhteenottoa ei päässyt syntymään.

Vastarintaliikkeen ruotsinkielinen Nordfront-sivusto julkaisi aiheesta englanniksi tekstitetyn videon, jota on muutamassa päivässä katsottu yli 100 000 kertaa. Videon lopussa on myös mainos tulevasta Vastarintaliikkeen mielenosoituksesta Tukholmassa.

uk_kansallissosialisti_kohtasi_joukkoraiskaajat

2 KOMMENTIT

  1. Ruotsissakin on tilanne alkanut kiehua myös keskivertokansalaisten keskuudessa, mikä varmasti näkyy myös Tukholman mielenosoituksen osallistujamäärässä.

    Kaikki mukaan Tukholmaan!

Comments are closed.