Koti Uutisia PVL:n suurmielenosoitus Tukholmassa 12. marraskuuta!

PVL:n suurmielenosoitus Tukholmassa 12. marraskuuta!

8

Vastarintaliike on jättänyt eilen Ruotsissa ilmoituksen mielenosoituksesta, joka tullaan järjestämään Tukholman Norrmalmstorgetilla 12. marraskuuta. Mielenosoitus on tarkoitus päättää Myntorgetille, missä tullaan pitämään myös puheita.

Mielenosoituksen teema on “Pysäyttäkää muukalaisinvaasio!”. Mielenosoituksesta tullaan julkaisemaan enemmän infoa Nordfront.se-sivustolla lähempänä tapahtumapäivää.

Ruotsissa liike järjesti erittäin onnistuneen ja paljon julkisuutta saaneen suurmielenosoituksen viimeksi vappuna Borlängessä teemalla “Taistelu finanssieliittiä ja maanpettureita vastaan!”.

 Vastarintaliike Borlängessä viime vappuna.
Vastarintaliike Borlängessä viime vappuna.

Lähde: Nordfront.se

8 KOMMENTIT

 1. Mielenkiinnolla voidaan odottaa miten agressiivisesti ja väkivaltaisesti “rasisminvstustajat” tulevat paikalle. Toisaalta, näin aikaisin julkaistu mielenosoitus saattaa olla liian kova paikka. Ja voi olla että paikalle ei tule ensimmäistäkään keppihevosta tai pelleä.

  • Hahah, jos vanhat merkit pitää paikkansa niin AFA järkkää oman vastamiekkarinsa Borlängessä, aivan kuten se vappuna järjesti vastamielenosoituksen Tukholmassa Vastarintaliikkeen ollessa Borlängessä.

   Toisaalta jos ne uskaltautuvatkin man taoahtumansa järjestämään ja pyrkivät liikkeen tapahtumaa väkivalloin estämään niin lienee selvää että siihen reagoidaan sellaisella voimalla että punikin päässä humisee vielä seuraavankin mielenosoituksen aikana. Mutta se jäänee nähtäväksi.

 2. Kohta saamme lukea valtamediasta kuinka äärioikeisto tappeli Tukhomassa, koska muslimi -riehujat ja vasemmistoanarkistit, joutuivat peräti hengittämään samaa happea. Niin keskenmenojakin tuli entisessä kettutarhassa.
  Hoh-hoijaa. Mielenkiintoista lukea jälkikäteen “sattumuksista”.

  • Erinomaista ennustamista. Osuit varmasti oikeampaan kuin esim. hallituksemme matujen työllistymisen suhteen.

 3. Sanaakaan en ruotsia osaa lähestulkoon puhua, ja matka sinne olisi jollai laivalla melkoankeaa kun suuntavaistostakaan juuri tietoa ole. Muuten hienon kuulosta.

  • No kyllähän nyt kuka tahansa osaa ottaa paperille ylös kokoontumispaikan ja ojentaa sen taksikuskille jos ei muuten meinaa perille päästä 🙂

   Vaikkei kieltä ymmärtäisikään niin noi tapahtumakokonaisuudet on sellasia että suosittelen osallistumista. On siellä sitäpaitsi suomalaisiakin 😉

 4. Erittäin hyvä että painetta lisätään. Edellinen tapahtuma sai antifasistit näyttämään erittäin heikoilta ja kyvyttömiltä koska ne eivät saaneet mitään sellaista aikaiseksi jolla olisi ollut pienintäkään haittaa Vastarintaliikkeelle. PVL näyttäytyi vahvempana kuin koskaan ja vastamielenosoittajat lähinnä säälittävinä reppanoina jotka piipittivät samoja yhdentekeviä lällätyksiään ilman mitään konkreettista vaikutusta.

  Siksi onkin hyvä käydä heti astetta vaikeampaan kohteeseen, eli Tukholmaan jonne myös vastamielenosoittajien ja maahantunkeutujien roskaväki pääsee paljon helpommin paikalle. Tästä kun Vastarintaliike suoriutuu vahvana ja peräänantamattomana joukkona, on pato jo murtunut eikä sitä enää pysäytä mikään.

Comments are closed.