Koti Uutisia Gotlannin saarella joukkoraiskaus – kuusi pidätetty

Gotlannin saarella joukkoraiskaus – kuusi pidätetty

0

uk_visby

Lauantaiyönä Ruotsille kuuluvan Gotlannin Visbyssä raiskattiin 30-vuotias ruotsalaisnainen. Poliisi on hyvin vaitonainen tapahtumista, mutta Mattias Wallin Visbyn poliisista kertoo, että kuusi henkilöä on pidätetty todennäköisin syin epäiltyinä törkeästä raiskauksesta. “Tutkimukset jatkuvat, ja syyttäjä päättää kohtapuoliin, jatketaanko pidätystä, vai mitä tehdään.”

Poliisi on eristänyt huoneiston, jossa raiskaus tapahtui, ja tekee teknistä tutkimusta paikalla. Poliisin kenttäpäällikkö Michael Lindquist kertoi maanantaina päivällä, että raiskauksessa on osoitettu erityistä raakuutta.

Gotlannin poliisi on joutunut tapahtumien vuoksi sulkemaan Facebook-kommentointinsa. Eräs kommentoija totesi: “Valitettavasti olemme varmoja, että epäillyt ovat erittäin ruotsalaisia ja tekivät tekonsa vain siksi, että uhrit tulevat toiselta puolen maailmaa eivätkä Gotlannista ja Ruotsista.”

Tähän poliisi totesi, ettei se kerro etnisiä taustoja kuin erityistapauksessa ja jos epäilty saadaan kiinni yleisöltä saatujen vihjeiden ansiosta. Tämä sai ihmiset raivoihinsa. Paikallisten lähteiden mukaan tekijät ovat syyrialaisia ja palestiinalaisia sotapakolaisia.

Lähde: PaavoTajukangas.com