Koti Uutisia Suomessa muita Pohjoismaita tiukempi pakolaispolitiikka

Suomessa muita Pohjoismaita tiukempi pakolaispolitiikka

3

uk_eu_turvapaikkapaatokset

Euroopan komission tilastotoimisto Eurostatin mukaan Suomen tekemistä turvapaikkapäätöksistä 43 prosenttia oli viime vuonna kielteisiä. Suomi sijoittuu näin ollen sijalle 22 EU-maiden välisessä vertailussa. Ruotsi, Norja ja Tanska sijoittuivat Suomea alemmaksi listalla, mikä johtuu maiden liberaalista pakolaispolitiikasta.

Latviassa on tilastojen mukaan EU:n tiukin pakolaispolitiikka; siellä 85 prosenttia turvapaikanhakijoista saa kielteisen päätöksen. Myös Unkarissa, Liechtensteinissa ja Puolassa hylätään runsaasti turvapaikkahakemuksia, 83 prosentissa tapauksista.

Helpointa turvapaikan saaminen on Maltalla, Tanskassa ja Bulgariassa.

Viime vuonna EU-alueelle on arvioitu saapuneen 1,2 miljoonaa turvapaikanhakijaa. Turvapaikkapäätöksiä tehtiin EU:n sisällä yhteensä 600 000 kappaletta. Hakemuksista hylättiin keskimäärin 48 prosenttia.

Lähteet: Nordfront.se, Yle

3 KOMMENTIT

 1. Pienehkö ongelma tosin on se, että kielteinen turvapaikkapäätös ei todellakaan tarkoita maasta poistamista tai rahahanojen sulkeutumista.

  Päivän Helsingin Sanomat tietää kertoa että esimerkiksi avoin huumekauppa on hyvä asia ulkomaalaisille mikäli muuta työtä ei ole tarjolla.

  • En seuraa “pravdaa” ensinnäkään, mutta se, että “…huumekaupa on hyvä asia ulkomaalaisille mikäli muuta työtä ei ole tarjolla.” On niin pöyristyttävän sairas näkökulma asiaan, että maassa jossa OLISI laki ja järjestys… Jo tuosta tekstistä pitäisi tuomita kovennettua kuritushuonetta väh. 10-vuotta.
   Parasta kansanterveystyötä on se, ettei lue mokomaa punaviher -toimittelijoiden (politrukkien) läpimädättynyttä propakandaa, jota ei voi puolustella millään terveellä järjellisellä syyllä, eikä se palvele yhteiskunnan kannalta kuin silkkaa itsetuhoista sivilisaation henkistä ja fyysistä kansanmurhaa ulottaen sen jopa Suomen luonnonkin kaikkinaiseen mielivaltaan ja kohti senkin tuhoa sellaisina arvoina, joita ainoastaan suomalainen ihminen voi ymmärtää ja arvostaa.
   Tätä maata ei ole tarkoitettu tuhottavaksi, vaan asuttavaksi siten, että se säilyy ja kehittyy korkein moraalisin perustein ja vahvistuu, eikä heikkene ja häviä pois maailmasta, silloinkaan kun “muut” ovat päättäneet päättää joskus niin kalliit arvot ja poljettaa ne mielettömyyden sekä mielivallan jalkoihin.

Comments are closed.