Koti Artikkelit Victor Orban kannustaa Eurooppalaisia tekemään lapsia

Victor Orban kannustaa Eurooppalaisia tekemään lapsia

28
Victor Orban.

Unkarin pääministeri Victor Orban kannustaa Eurooppalaisia tekemään enemmän lapsia. Hän esitti asiansa Budapestissa järjestetyssä kokouksessa, johon osallistui myös muiden maiden poliitikkoja.

Orbanin mukaan vähäinen lapsimäärä yhdistettynä maahanmuuttoon tarkoittaa väestönvaihtoa. ”Jos hyväksymme maahanmuuton ratkaisuksi, silloin edistämme väestönvaihtoa”, hän sanoi uutistotoimisto AFP:n mukaan.

Unkarissa syntyvien lasten määrä on noussut viime vuosina 1,2 lapsesta 1,5 lapseen per nainen, mutta se on edelleen liian vähän. Orbanin hallitus onkin ryhtynyt taistelemaan vääristymää vastaan taloudellisin kannustimin. Neljä tai enemmän lapsia tekevät naiset saavat loppuelämän kestävän nollaveron tuloveroonsa.

Lähde: HS

28 KOMMENTIT

 1. Unkarin alkaa lähentelemään kansallissosialistista yhteiskuntaa, kateeksi käy. Kansalaiset tekevät enemmän lapsia, koska he voivat Unkarissa olla turvallisin ja luottavaisin mielin tulevaisuudesta. Ihmiset ovat iloisempia ja todennäköisesti haluavat antaa myös jotain yhteiskunnalle takaisin. Unkarissa voi kokea ylpeyttä isänmaastaan ihan aidosti. Hallitus on oikeasti kansalaistensa puolella, eikä tarvitse pelätä, milloin heihin kohdistetaan vihamielisiä toimia taloudellisesti tai sosiaalisesti, jos satut olemaan kansallismielinen. Kun EU ja eri maiden globalistipoliitikot hyökkäävät sinun maasi hallitusta vastaan, tiedät, että sinulla on hyvä hallitus. Suomessa onkin sitten lähes päin vastainen tilanne ja en ihmettele yhtään miksi syntyneisyys on näin alhaista. Ihmiset pelkäävät ja kokevat jatkuvaa turvattomuuden tunnetta > ovat ahdistuneita. Koko ajan itsekin saa pelätä, että milloin joku siskoistani tai tyttöystävästäni joutuu raiskauksen kohteeksi, kaksi kertaa ollut todella lähellä kahden eri siskon kohdalla ja molemmilla kerroilla tekijät ovat olleet matuja. Itseni puolesta en pelkää pätkääkään, kyllä silti nykyinen meno painaa mieltä alas ja ei voi kuin ihmetellä, miten jotkut voivat vihata omaa kansaansa ja omaa maataan niin paljon.

  • Serbia, Slovenia, Unkari, Puola, Bulgaria, Romania, Eesti, Venäjä — näille maille minä olen kateellinen. Suurimmalla osalla noista on yhä oma raha ja piikkilanka-aitaa rajalla pitämässä paskan poissa.

   Katsokaa Serbian, Puolan tai vaikkapa Slovenian koris- ja futisjengejä: ei siellä ole lakupekkoja. Mahtavaa!!!

 2. Arvostan Itä-Euroopan maita juuri näistä hienoista asioista!

  • Hitler halusi hävittää itäeurooppalaiset ja korvata heidät saksalaisilla. Taitaakin olla, että nykyisin Itä-Euroopassa parhaiten toteutetaan kansallissosialismin perusperjaatteita kantaväestön hyväksi(?).

   • Ei Hitler halunnut hävittää itä-Eurooppalaisia, mutta toki halusi saksalaisille paremmat olot siellä missä saksalaisia asuu. Lukusuosituksena tähän aiheeseen Hitler’s table talk, jossa korpraali käsittelee aiheita ei-julkisissa pöytäkeskusteluissa ja siis avoimemmin kuin esim. julkisissa puheissa. Myös KdF:n pähkäilemää aihetta käsitellään kirjassa.

    • Juurikin näin! Itä-Euroopan maat kokivat asioita joita Suomi ei kokenut vaan pysyi ns turvassa Kekkosen vallan ajan. Vasta Koivistosta ja Ahtisaaresta eteenpäin muuttui koko Suomen linja. Ovet auki sinne ja tänne… Mutta joo, Tällä hetkellä ainoastaan Ukraina on pressaa ja hallintoa myöten on juden luvattu maa. Syvästi ihmettelen miten MV lehden Putkonen tuolla viihtyy…

   • “Hitler halusi hävittää itäeurooppalaiset ja korvata heidät saksalaisilla.” -> Tämä on valhe ja täyttä hevonpaskaa. Aatun aikana monessa itä-euroopan maassa oli kansallissosialistista toimintaa ja Waffen SS:llä oli osastoja kaikkialla euroopassa, myöskin itä-euroopassa. Kymmeniä tuhansia venäläisiäkin taisteli Saksan kanssa bolshevismia vastaan, merkittävinä esimerkkeinä ROA ja Kasakat(rip Andrei Shkuro, valkoinen Ataman).

    Bolshevismin hävittäminen ei ole sama asia entä itä-euroopan kansojen hävittäminen. Ja me kaikki tiedämme (((kenen))) aikaansaannos on bolshevismi.

    • Mitenkään asettumatta juutalaisen holokaustipropagandan puolelle, olen tutkinut germaanisten kansojen historiaa. Nykyisten pohjoisgermaanisten (ts. skandinaavisten) ja länsigermaanisten kielten lisäksi oli myös itägermaaninen kieliryhmä, jonka tunnetuin kieli oli gootti. Tämä todisti sen, että germaanisia kansoja oli aikoinaan asunut Itä-Euroopassa. Saksan kansallissosialisteilla oli Lebensraumia raivatessaan unelmana palauttaa germaaninen asutus Itä-Eurooppaan tehden slaavilaisista kansoista orjiaan. Pangermaanisten ja panslavististen ideologoiden törmäys aikaansai jo omalta osaltaan 1. maailmansodan. Emme mekään halua Suomesta slaavilaista maata.

     • KdF: Mieluiten slaavi kuin Afrikka tai Arabia. Jos siis valittava olisi.

     • Jep, mutta hävittäminen ts. tappaminen, josta ensimmäisessä viestissäsi puhuit, ei kuulunut agendaan.

    • Bolševismi=marksismi=kommunismi=ortodoksiJUUTALAISUUS.

     Mutaa juu, pakko vielä toistaa: olen kateellinen nk. “kaalimaille”, jotka ovat hoitaneet asiansa ja rajansa mallikkaasti. Johan piti tämäkin päivä nähdä!

 3. Orban on hyvä jätkä! Mutta mitä poliitikkoja meillä on täällä? Lähinna pelkkiä ketkuja!

  • On meillä esim. Sipilä, jonka pääministerikaudella syntyvyys pieneni entisestään ja lapsiperheitä rankaistiin taloudellisen leikkurin avulla.

   • Sellaisten henkilöiden lastensaanti ei ole missään nimessä toivottavaa, joiden työmoraali ei riitä perheen elättämiseen ilman tukia. Tuo Unkarin tuloveronvähennykseen perustuva lapsilisä on eugeenisesti parempi, se lisää erityisesti viisaiden ja ahkerien lisääntymistä.

    • Tämä Untersturmführer vaikuttaa juutalaistrollilta. Ei ole todellakaan mistään työmoraalista kiinni nykypäivänä jos ei pysty riittävää määrää lapsia tai edes itseään elättämään. Työttömyys on rakenteellista ja tulotaso ei usein riitä perustarpeiden tyydyttämiseen kasvukeskuksissa vaikka tekisi aivan normi työpäivää. Kaikille ei ole töitä muutenaakn liittyen tähän velkarahajärjesteltmään. Maassamme on paljon työttömiä korkeakoulutettuja joiden älynsä ja perimänsä vuoksi soisi lisääntyvän sitten vaikka sossutukien voimin. Somalit tekee niillä tuilla sen 4-5 lasta ja suomalainen akateeminen pätkätyöläinen ei yhtään tai yhden. Jossain mättää.

     On parempi että älykäs työtön tekee lapsia tuilla nykytilanteessa kuin joku yksinkertainen himoduunari joka painaa 10 tuntista päivää eikä ehdi viettää laatu aikaa lastensa kanssa ja jotka sitten hengaavat rappiokulttuurin parissa ja ostareilla.

     • @työttömillekin lapsia…

      Olisit jättänyt eka lauseen pois, se on tarpeetonta haukkumista, mihinkään perustumatonta, ja vie muuten asiapitoiselta sisällöltäsi huomioarvoa pois.

      Ajattelen tahtovasi että tuloverotuspohjaisen lapsilisän lisäksi hallitus oikeasti toimisi pienyrittäjien ja työläisten tukena.

      Ikävä kyllä elämme ylikansallisen orjavelan aikaa. Tällaisessa järjestelmässä siirtyy omaisuusmassat, päätäntävalta ja hyvinvointi velkaorjuutta hallinnoiville harvoille.

 4. vielä pitäis määrittää ettei tehdä lapsia rotumuukalaisen kanssa.

 5. kyllä alkanu pikkuhiljaa miettiä joa opettelis unkarin ja muuttais sinne. orban valkoisia eurooppalaisia sinne toivotteli tervetulleeks,, eikö ollenkaan huono veto jos mietitään sitä tosiasiaa, että saisivat parhaat osaajat sinne rakentamaan unkarista suurta ja mahtavaa valtiota.. mielestäni sekin olisi hyvä että suorittaisimme taktisen vetäytymisen pois maista joissa olemme jo hävinneet tämän taistelun.tärkeintä on kuitenki voittaa loppujen lopuksi. toki vielä suomessa on 10-20 vuotta armonaikaa, sitten se vetäytyminen on ainoa järkevä ratkaisu. unkari, puola, jne muutama paikka vielä löytyy. unkari meille se parempi vaihtoehto.

  • No, eikö siellä Unkarissakin se taistelu ole jo hävitty, kun eurot ovat sielläkin käytössä? Me korkeintaan kilpaillaan siitä kuka ajaa Volksvagenilla ja kuka BMW:llä. Olen kyllä saanut sellaisen kuvan, että Suomella ja Unkarilla on yhteistä ainakin kielten osalta eli ei ole ainakaan huono idea ihan sivistyksenkin kannalta opetella tuo unkarin kieli. Ehkä sieltä jotain uutta näkökulmaa voi saada asioihin?

    • Oho, väärässä näköjään olin. Hyvä, että joku tuli korjamaan. No, on ne eu jäsen kuitenkin.

 6. Olen huomannut varsinkin Turussa, että koko kaupunki on kuin rakennus ja tietyömaana.Ei kortteliakaan saati korttelin sivua pääse eteenpäin etteikö teräsaitaan ja työmaahan törmäisi.Olen varma että Eu pumppaa rahaa vastineeksi ns. väestönvaihto operaatoista. joka on jo niin ilmeinen että tyhmempikin sen huomaa.Joka neljäs vastaan tulija on liioittelematta Afrikasta tai Lähi-Idästä.Toki Itä-Aasialaisia on tullut myös ja Baltteja ei niin erota massasta mutta mielestäni nämä kaksi ryhmää ovatkin mieluummin tervetulleita kuin nämä edellä mainitut niljakkeet.Loppu on alkanut.

  • Rahaa tulee (((EKP))):lta silloin, kun se sopii AGENDAAN. Kyllä, kyllä… Ja se raha tehdään tyhjästä, mutta me saamme “palkaksi” siitä lukutaidottomia kamelikuskeja ja vuohipaimenia. Sitten ihmetellään, että kunnat menevät konkurssiin. Ei kai kukaan nyt ihan aikuisten oikeasti voi vittu olla noin tyhmä…

   PS:n hallituskaudella porukka lappasi sisään: 2015 yli 100 000, 2016 oli rankka vuosi myös. 2018 tuli 79 401, joista onneksi edes 9861 oli venäläisiä. Mutta tiedä sitten ovatko nuokin luikerelleet Venäjällä Lähi-idästä ja muista paska-aukoista.

  • EU -rahat suunnataan pääasiallisesti YK:n Agenda 2030 -projektin tavoitteisiin, joista yksi merkittävä on ihmisten pakottaminen periferiasta taajamiin.

   Paikallis-hallitusten annetaan elää kissanpäiviä, kun voivat ulkoistaa päätöksenteon EU:lle ja ulkomaalaisille hallinto-korporaatioille. Paikallisille päättäjille jää aikaa näperrellä kansantuho-miljardeilla niin että niistä merkittävä osa siirtyy omiin ja kavereiden taskuihin, kunhan toteuttavat pää-agendaa.

   Alla linkissä dataa jota toteutetaan myös Euroopan kaupungeissa, hirvittävin seurauksin:

   Haku: Agenda 2030 stacked housing

   https://www.technocracy.news/the-ugly-side-of-agenda-2030s-affordable-housing-for-all/

 7. https://mvlehti.net/2019/09/12/paivan-video-maahanmuuttajat-jauhottavat-husun/

  PS eli PerusSionistit on hinttien ja nekrujen puolue. Toivottavasti tämä nyt tulee VIHDOINKIN selväksi niille kaikkein jälkijättöisimmillekin meistä.

  MV-lehti myös rakastaa Sebbe “BB” Tynkkystä, joka

  1) marssii LTIPEDOBLACKBROWYELLOWBBQAIDS²-marssilla ja
  2) tekee tuon yllämainitun NEEKERIPOIKAYSTÄVÄNSÄ kanssa.

  Hän siis avoimesti tukee muukalaisten virtaa Suomeen, rodunsekoitusta sekä exhibitionismia l. itsensäpaljastamista lapsille mitä vastenmielisimmillä, sairaimmilla ja perverssimmillä gay-S/M-tavoilla.

  Nami-nami. Sitä saa mitä tilaa. ISO JÜTKÜ!

 8. https://mvlehti.net/2020/01/10/viktor-orban-israelin-ja-yhdysvaltojen-puolella-irania-vastaan

  »Samaan aikaan sionisteja lähellä olevat juutalaisjärjestöt kuitenkin parjaavat Euroopassa nousevaa ”nationalismia” ja vaativat euromaita ottamaan aina vain lisää pakolaisia ja siirtolaisia Afrikasta ja muualtakin. Tämäkään ilmeinen ristiriita ei näytä kansallismielisiä haittaavan, tai ainakin siitä pyritään vaikenemaan.»

  »Orbánin asenne ei toisaalta yllätä. Konservatiivikristityt ovat jo kauan vannoneet uskollisuuttaan Israelille vääristyneeseen teologiaan vedoten.»

  “Judeo-kristillisyys” (esim. Huhtasaari, Soini, Räsänen jne.) — silloin tulee hälytyskellojen soida ja kovaa.

  »Myös liberaalien ja keskustaoikeistolaisten valtapuolueiden kanssa sionistien poliittinen allianssi jatkuu kuten ennenkin; johtavat poliitikot vierailevat kipa päässä itkumuurilla.»

  Yllättävän kovaa tekstiä MV:ltä.

Comments are closed.