Koti Uutisia Rikos Romanit riehuivat portugalilaisessa ravintolassa

Romanit riehuivat portugalilaisessa ravintolassa

2

Lissabonin laitamilla sijaitsevassa ravintolassa tapahtui välikohtaus, kun paikalla syöneet romanit jättivät ruoan maksamatta. Ravintolan työntekijöiden ja romanien kesken syntyi sanasota, joka johti fyysiseen yhteenottoon. Kahakassa lyötiin molemmin puolin muun muassa tuoleilla.

Kahakassa loukkaantui neljä ihmistä. Lähteet eivät tarkenna, ovatko loukkaantuneet ravintolan työntekijöitä vai romaneja. Paikalla ollut raskaana oleva nainen sai iskun naamaansa. Ravintola kärsi taloudellisia vahinkoja rikkoutuneista kalusteista johtuen.

Vaikka paikalle oli soitettu poliisit, romanit ehtivät pakenemaan paikalta. Tähän mennessä pidätyksiä ei ole tapahtunut. Romanit ovat tulleet tunnetuksi Portugalissa liitoksistaan järjestäytyneeseen rikollisuuteen.

Lähde: Defend Evropa

2 KOMMENTIT

  1. Romanit.. Mannet… nuo kamalan katalat. Pelkkää gangsteri ja rikollista toimintaa nuo niiden touhut. Kuinka paljon valkoisia he ovat rikkoneet ja meitä tappaneet? En voi siis ollenkaan käsittää kuinka täällä noista tulee rap artisteja..

  2. Joo, Portugalilaset eivät tykkää epäjärjestyksestä, mutta mietityttää vähän tuo, että tämä tapahtui Seixalin alueella, jossa paikallisten keskimääräinen ihonväri ei ole ihan Portugalin vaaleimmasta päästä.

Comments are closed.