Koti Uutisia Kotimaa (((Tieteen Kuvalehti))) kehottaa suomalaisia olemaan hankkimatta lapsia

(((Tieteen Kuvalehti))) kehottaa suomalaisia olemaan hankkimatta lapsia

13
Kuva rajattu Tieteen Kuvalehden uusimman numeron kannesta.

Juutalaisen Bonnierin suvun mediaimperiumiin kuuluva Tieteen Kuvalehti kertoo uusimmassa numerossaan keinoja miten vähentää omaa hiilijalanjälkeään. Parhaimmaksi henkilökohtaiseksi ilmastoteoksi lehti kertoo sen, että jättää lapset hankkimatta, ja etusivulla tätä onkin korostettu kuvalla valkoisesta vauvasta, jonka yli on vedetty punainen ruksi.

Lapsettoman elämäntyylin mainostamisessa on tyypillistä, että malleiksi valitut lapset ja pariskunnat ovat valkoisia, vaikka mainoksissa rotumuukalaisia muuten näkeekin yhä useammin. Jos Tieteen Kuvalehden etusivun yliruksittu vauva olisikin musta, asiasta todennäköisesti nousisi valtakunnallinen rasismikohu.

Myös kansanedustajat Pekka Aittakumpu (kesk) ja Päivi Räsänen (kd) ovat osoittaneet paheksuntansa lehden kirjoituksesta.

Lähde: Yle

13 KOMMENTIT

 1. Tieteen kuvalehti on muutenkin politisoitunut ja muuttunut valtaeliitin mielipidelehdeksi. Artikkelit ovat usein niin epätieteellisiä, että ne käyvät koomisesta viihteestä.
  Minulta selviä asiavirheitä sisältävä “Tieteen pravda” jää lukematta.

  • >on muuttunut…artikkelit epätieteellisiä

   Osaatko sanoa milloin tällainen muutos olisi tapahtunut? Lopetin tilauksen jo 90-luvulla petyttyäni sisältöön. Sinänsä lienee kiistatonta, että väkiluvun pienentäminen vähentää antropogeenisia päästöjä. Toisaalta lapsen hiilidioksidipäästöjen laskeminen vanhemman tai vanhempien päästöiksi ei ole määritelmällisesti triviaaleimmasta päästä. Voidaanko esimerkiksi kaikkien päästöjen kautta aikain sanoa olevan Aatamin ja Eevan syytä?

 2. Unohtu listasta jätä maahantunkija rajan ulkopuolelle: -300 tonnia co2:ta

 3. Pitäisikö meidän lisätä kadulla jaettavien lehtisten ja tarrojen valikoimaan arabian- ja suomenkielisiä lehtisiä, joissa kerrotaan maahanmuuttajille näitä virallisia totuuksia, joita jokaisen suomalaisen pitää uskoa ja kunnioittaa.

  — Synnyttämällä lapsia tuhoat Suomen ja koko maapallon ympäristön.
  — Jotain homoista.
  — Jotain ihmisoikeuksista.
  — Tule meille. Suomalaisissa vankiloissa sinun ihmisoikeuksiasi kunnioitetaan!

 4. Ilmastohysteerikkojen mukaan ihmisten hiilijalanjälki pohjoisessa eli Euroopassa on suurempi kuin afrikassa (mikä johtuu sekä ilmastosta eli lämmityksestä sekä hyvinvoinnista, mikä itsessään aiheuttaa kulutusta). Samaan aikaan ilmastohysteerikot toisaalla lobbaavat avoimien rajojen politiikkaa ja juhlistavat sitä, että on pienemmän hiilijalanjäljen afrikkalaisillakin oikeus päästä nauttimaan Euroopan eduista. Eli unohdetaan se että kun musta mies tulee pohjoiseen, nostaa se hiilijalanjälkeä – maahanmuuton kannattaminen on siis ilmastonmuutoksen vastustamisen kanssa toisensa kumoavaa toimintaa. Ristiriita? On. Aivan kuten jokseenkin kaikessa muissakin liberaalien ääliö-ideoissa.

  Mutta kyllähän me tiedämme, (((kuka))) heille näitä ideoita todellisuudessa laukoo.

 5. Jännä että kansallismielisten kannatus nousee, samalla kun näiden roskalehtien tilausmäärät laskee

 6. Älkää ostako, älkää lukeko, älkää kuunnelko, älkää klikatko. Kyllä nuo kuolevat pois, hukkuen omaan paskaansa.

 7. Sairas maa tämä Suomi: niin kallista ja kova verotus, ettei täällä kannata elää.

  Kiittäkäämme Maastrichtin sopimusta; Koivistoa, Lipposta, Ahtisaarta ja Niinistöä.

  • Ei maassa mitään vikaa ole, se on itseasiassa yksi parhaista koko maailmassa ja puolustamisen arvoinen.

   Helpot ajat ovat tehneet heikkoja miehiä, jotka ovat aikaansaaneet vaikeat ajat.

Comments are closed.