Koti Uutisia Kotimaa Helsingin Sanomat: maahanmuuttajat ovat rikkaus ja Suomen kohtalokysymys

Helsingin Sanomat: maahanmuuttajat ovat rikkaus ja Suomen kohtalokysymys

6
Keinutien ala-asteen liikuntakerho.

Juutalaisomisteinen Helsingin Sanomat julkaisi perjantaina nettisivuillaan pääkirjoituksen, jossa maahanmuuton julistetaan olevan rikkaus ja Suomen kohtalokysymys. Tässä tapauksessa ”kohtalokysymyksellä” tarkoitetaan sitä, että maahanmuuttoa tarvitaan, jotta kohtalomme lopputulos olisi positiivinen.

Kirjoituksen mukaan Helsingin väkiluku kasvaa pääasiassa maahanmuuton vuoksi. Esimerkkinä kasvaneesta maahanmuuttajamäärästä käytetään Kontulassa sijaitsevaa Keinutien ala-astetta, jossa suomalaiset ovat vähemmistö. Koulun oppilaista 55% on maahanmuuttajia. HS:n mukaan ”tulevaisuuden Suomen avainkysymyksiä ratkotaankin jo nyt Keinutien ala-asteen kaltaisissa kouluissa.”

Lähde: HS

6 KOMMENTIT

 1. Pääkirjoituksen otsikon mukaan joka toinen Helsinkiin muuttava maassamuuttaja on vieraskielinen. Tässä siis lienee vuoden 2015 vyöry nyt hakeutumassa kaltaistensa seuraan Helsingin seudulle. Miksipä ei, sillä tuppaahan kyseisellä seutukunnalla olemaan tulijoihin pelkoa iskostavaa metsää susineen ja karhuineen vähemmän kuin muualla Suomessa.

 2. Näissä juutalais/bolsulehtien kirjoituksissa totuus on tietysti aina 180 astetta toisin päin. Ainoa mikä pitää paikkansa on että Suoman kansalle mokutus on tosiaankin kohtalon kysymys, mutta tietysti erittäin huonon kohtalon.

 3. Maahanmuuttoa on ollut aina. Tulijoita on ollut siinä määrin vähän että kotoutuminen on sujunut ja seuraavat sukupolvet eivät tavoiltaan juuri kantaväestöstä poikkea.
  Etenkin eurooppalaiset muuttuvat suomalaisiksi nopeasti.
  Nykyiset tulijat kehitysmaista ovat kuitenkin enimmäkseen elintasopakolaisia jotka haluavat muuttaa uuden kotimaansa lähtömaansa kaltaiseksi.
  Esim länsimaihin sopimattomasta uskonnostaan ja kulttuuristaan eivät luovu. Kun määrät kasvavat tuhansiin tulijoihin joudumme ongelmiin. Jälkipolvet kasvatetaan ihan muiksi kuin suomalaisiksi.
  Syntyy rinnakkaisyhteiskuntua joissa eivät päde lait eikä normaalit sivistyneet tavat.
  Esim Ruotsissa kehitysmaalaiset ovat pian enemmistö ja voivat ihan demokraattisesti muuttaa maan kalifaatiksi jossa kantaväestöllä ei enää ole minkäänlaisia oikeuksia.

  • Kyllä maahanmuuttajia on ollut aina, vuosikymmeniä sitten ne olivat lähinnä valkoisia eurooppalaisia, eikä niitäkään niin valtavasti ollut. Nyt puhutaan jo väestönvaihdosta rotumuukalaiseen roskaväkeen, kyse ei ole enää mistään maahanmuutosta vaan valloitustyöstä.

 4. Maahanmuuttajat ovat kohtalonkysymys ja negatiivinen rikkaus, kun tarkastellaan heitä yhtenä ryhmänä. Käänteisen rikkauden maahantulon tunnustavat jopa poliitikot, jotka puhuvat taakan jaosta.

Comments are closed.