Koti Uutisia Vastarintaliikkeen aktivisteja partioi Helsingin kaduilla tänä iltana!

Vastarintaliikkeen aktivisteja partioi Helsingin kaduilla tänä iltana!

79

partio_uk

Joukko Suomen Vastarintaliikkeen aktivisteja on juuri nyt jalkautunut partioimaan Helsingin katuja. Kansallinen Vastarinta raportoi aiheesta lisää huomenna!

 

Aiheeseen liittyen: Maahanmuuttajaväkivalta raaistuu pääkaupunkiseudulla

79 KOMMENTIT

 1. Loistavaa! Harmi että on vähän välimatkaa pk-seudulle, olisi ilo olla mukana.

    • Ne perseilijät, jotka kuvittelevat, että Suomi on rikollisten luvattu maa?
     Takaisin sinne mistä ovat tulleetkin. Tai vaikka mieluumin marsiin.

     Rehti ja rehellinen työmies on tänne tervetullut aina väristä riippumatta ja kulttuurista riippumatta.

     Mutta paskajaakkoja meillä on omasta takaa aivan liikaakin niin niiden pulaa ei suinkaan tarvitse ulkomailta tulevilla täydentää.

 2. Mitenköhän valtamedia reagoi tähän. Tätä ei kertakaikkiaan voi mitenkään mustamaalata niikuin tuppaavat tekemään yleensä.

  • Jättävät mainitsematta todennäiköisesti kokonaan ja vasta mahdollisen konfliktin syntyessä kirjoittavat suunnilleen otsikolla “uusnatsiryhmällä tappelu maahanmuuttajanuorten kanssa” (todennäköisesti jotain vielä naurettavampaa)

 3. “Tarvitaan valkoinen kansallinen jengi” niinkuin Rockwell taannoin mainitsi. Upeaa toimintaa.

 4. Nyt kannattaa muutenkin aktivistiryhmän olla päiväsaikaan jossain näkyvällä paikalla (kuten kampissa viimeksi) jakamassa lehtisiä ohikulkijoille ja näyttää monille huolestuneille suomalaisille että on olemassa Vastarintaliike joka on valmis siirtymään sanoista tekoihin.

 5. Nyt ollaan oikealla polulla!!

  Juuri tällainen toiminta jalkauttaa ryhmän kansan keskuuteen, mahdollistaa voimen keskustelun (toisia ihmisiä kun jännittää liput ja julkinen esiintyminen) ja luo sekä turvallisuuden tunnetta että uskottavuutta järjestölle. Älkää ymmärtäkö väärin, en kritisoi aiempaa toimintaa. Se on ensimmäisiä askeleita että kukaan edes on kuullut tai nähnyt järjestöä. Ja tämä toinen askel on sitten se jolla saadaan luottamus ja kannatus kansalaisten keskuudessa. Hiljaista hyväksyntää on ollut varmasti jo aiemmin. Mutta tämä on sellainen sysäys eteenpäin joka varmasti saa useamman henkilön liittymään järjestöön. Ja varmasti useat heistä aloittavat öisissä partioissa. Niissä kun pääsee tutustumaan porukkaan “puoli anonyymisti”.

  Jossain vaiheessa voisi ajatella Kreikkalaisten malliin yhtenäistä vaatepartta josta partioivat henkilöt tunnistaa. Suomen mallin mukaan se voisi olla väriltään hillitty mutta kuitenkin tunnistettavissa. Ja selässä voisi lukea vaikka “Turvananne” tai muuta vastaavaa.

  Kun sitten porukkaan liittyy uusia jäseniä niin heille pitää teroittaa sitä ettei saa provosoitua. Kenellekkään teistä jotka olen tavannut, se ei ole ongelma. Päinvastoin, olen ollut yllättynyt henkilökohtaisesta mielenrauhasta ja siitä viisaudesta jolla asioita käsitellään. Mutta porukkaan tulee aina “kuumakalleja” joita on hyvä rauhoitella ja pitää silmällä. Paras varustus lienee nauhuri ja kamera. Niillä saa todistusaineistoa joka saattaa auttaa erilaisten tapahtumien selvittämisessä.

  On myös hyvä muistaa mitä laki sanoo yksityisen henkilön oikeuksista:

  http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2011/20110806#L2

  http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1889/18890039001?search%5Btype%5D=pika&search%5Bpika%5D=rikoslaki#L4

  … vaikka ne lienevätkin jo yleisessä tiedossa.

  Minä kiitän kaikkia panoksestanne Suomalaisen yhteiskunnan hyväksi. Aina sanotaan että pieni ihminen ei yksi voi mitään. Mutta kukas muu sen mutoksen aloittaisi kuin se pieni ihminen?

  • On hyvä asia ja jos itse voisin osallistua mutta työn luonteen vuoksi en pysty arkisin irroittautumaan iltaisin. Toivottavasti nämä kaikki saadaan tuomittua aktiivisten partiolaisten kameroiden avulla.

 6. Kiitos suomen urhot. Turvallisempi olo. Tyttärenikin joutuu liikkumaan junalla pääkaupunkialueella. En kannata väkivaltaa, mutta itsepuolustautumattomuus olisi typeryyttä tässä tilanteessa. Uskon ja toivon, että tämä hilitsee väkivaltaa.

 7. Hienoa.

  Muistakaa että ette aktiivisesti ala kaikkia maahanmuuttajia hakkaamaan, vasta kun tekevät jotain rikollista. Todennäköisesti jo pelkkä läsnäolo pelästyttää nekket muualle. Mediakin suhtautuisi myönteisemmin.

 8. Tälläinen toiminta on isänmaallista ja kuten näkyy kansalaiset tykkää,näin jokaisella paikkakunnalla pitäisi toimia.Kiitos ja kumarrus. -sujeluskunnat takaisin-

 9. Helvetin hienoa toimintaa teiltä, jatkakaa samaan malliin pojat, propsit teille!

 10. Muutama kommentoija nähtävästi uskoo Suomen mediaan. Media tulee varmasti mustamaalaamaan toimintaa, luultavasti heittää jotain vertauksia SA-joukkoihin ja niiden yhteenottoihin punikkien kanssa tai jotain vastaavaa. Media EI tule suhtautumaan tähän millään lailla myönteisesti, se jatkaa entisellä linjalla “ymmärtäen”, miten vaikeaa maahanmuuttajilla Suomessa on kauhean rasismin takia. Kultainen Aamunkoikin jakaa köyhille apua, kuten ruokaa ja suojelee kansalaisia väkivallalta, mutta silti sitä vihataan mediassa ja syytetään rasismista, koska apu on vain kreikkalaisille.

  Toki on turha antaa toimittajille lisää vettä myllyyn laittomilla väkivaltaisuuksilla.

 11. Hyvä Vastarintaliike! Aivan mahtavaa toimintaa!!! Erittäin hienoa että Suomessa löytyy suomalaisten puolia pitävä järjestö.

 12. Pelko omien lasten puolesta on valtava. Kiitos teille, jotka teette nuorten olemisesta turvallisempaa. Näitä siis joka kaupunkiin!

 13. Mielelläni tulisin mukaan partioihin paremman huomisen puolesta…

  Toi teidän juttu on todella hienoa!

  • Joo, kävely tekee hyvää, joten suosittelen itsekin sitä kaikille! Ulkoilma on muutenkin terveellistä.

  • Tämän päivän liberaali, huomisen konservatisti, kun maistat mamujen pesäpallomailasta.

   • Konservatiivit ovat yhtä hyödyttömiä ja selkärangattomia kuin liberaalitkin. Kansallissosialisti se olla pitää.

 14. Vigilante mob.

  Missä päin partioitte. Ite sain daijuun munkan holleilla, Pasila on kuulemma kova mesta. Ogelissa pyörii ihme jengiä. Malmille en oo mennyt vuosiin, siellä saa keklusta. Itään ei oo mitään asiaa, ihan hullua jengiä siellä.

  Toivottavasti ette ota oikeutta omiin käsiinne ja piekse jotain teille väärän ihonvärin omaavaa nörttiä. Hienoa että partioitte, muistakaa valistaa ihmisiä väkivallan mielettömyydestä samalla.

 15. Turha mediasta olla huolissaan. Valtaosa väestöstä on jo tiedostanut mediassa vallitsevan vihervasemmiston ylivallan. Vähät väliä uutisoinnista, nyt saatiin vastavoima rasistiselle väkivallalle, kun viranomaiset ovat näköjään voimattomia.

 16. MAHTAVAA ! postimerkki perseesee ja niskaperseotteella omaan maahan takas 🙂

 17. Aivan mahtavaa! Kerrankin jotkut tekevät asian eteen jotain!!! Voiko teidän toiminnalle järjestää varainkeruuta?

  • Voit ostaa kadulle.com-verkkokaupasta Vastarintaliikkeen tukijäsenyyden. Jos tekee mieli lahjoittaa enemmän, voit ostaa sen vaikka useampaan kertaan! 🙂

  • Kadulle.com osoitteesta voiesimerkiksi ostaa tukijäsenyyden, joka ei velvoita aktivisti toimintaan! Jos taas haluaa osallistua toimintaan niin yhteyttä oman alueen aktivistiryhmään!

 18. Oikein hyvä. Nämä nuoret tarvitseekin aikuisen huomiota ja hyväksyntää,ohjausta,tukea ,kaikkea mitä lapsi tarvitsee kasvaakseen kunnon kansalaiseksi. Hienoa että ihmiset on jalkautunut kaduille tekemään tätä arvokasta työtä. Nostan hattua teille,te ollette rakkauden lähettiläitä,rakastakaa nämä nuoret kunnon kansalaisiksi.

 19. Täällä Suomessa on aivan tarpeeksi ihmisiä, jotka tarvitsevat apua, oikeasti!!
  Vanhukset, lapset, ym. ym. Hävettää todellakin olla suomalainen! Mitä vittua, en ymmärrä…
  Jätetään omat läheiset, sukulaiset laitoksiin lojumaan omissa paskoissaan, ja kusineen!! Ja sitten otetaan tänne vieraista maista porukkaa!!! En ymmärrä, PISTE!

 20. Mikäs se niitten ‘oma maa’ on, johon ne lähetetään? Kun kerran olivat pääasiallisesti Suomessa syntyneitä.

 21. Pistetään tähän nyt vähän vastahakoisempikin kommentti. Tällainen järjestäytymätön “valvonta” lähtee melkoisen herkästi käsistä ja homma lähtee eskaloitumaan. Toivon että tarkoituksena on nimenomaan lisätä turvallisuutta kaikille, eikä lisätä turvattomuutta ja vastakkainasettelua. Aika pahalta tämä näin sivullisen silmissä näyttää kun tänne eksyy.

   • No huh, juuri tällaista kommenttia vastaukseksi pelkäsinkin… Merkitystä on siis vain niillä jotka ovat sinun mielestäsi tarpeeksi suomalaisia.

    • Esimerkiksi näiden nyt riehuneiden ulkomaalaisten ei lähtökohtaisesti edes kuuluisi olla suomessa, jolloinka tältäkin tapahtumasarjalta olisi vältytty. Suomalaisten ei kuulu pelätä omassa maassaan riehuvia ulkomaalaisia. Katupartiotoiminnan tarkoituksena on siis ennaltaehkäistä tätä ulkomaalaisten taholta suomalaisiin kohdistuvaa rikollisuutta. Mikäli se pahoittaa mielesi, olet ehkä väärässä paikassa avautumassa.

  • Ehdotan että jos näet kyseistä porukkaa partioimassa tai tapaat heitä päivänvalolla niin rohkaiset mielesi ja menet juttusille. Kyselet niitä asioita jotka sinua painavat/vaivaavat. Ja muodostat sen jälkeen mielipiteesi. Olisiko tämä mahdollista?

 22. Mahtavaa! Suuri kunnioitus täältä Tampereelta kaikille jalkautuneille!

 23. Hienoa toimintaa, arvostan! Kiitos! Osalistuisin itse jollen asuisi ulkomailla!

 24. Ihmiset ovat ilmaisseet huolensa siitä, että todennäköisimmin tämä porukka hakkaa viattomia mamuja. Perusteena se, että tämä porukka ei tunne onnistuneensa, ennen kuin ovat saaneet toimintaa hakkaamalla jonkun sopivan epäilyttävän mamun. Todellisuudessahan hyvä yö on sellainen jolloin ei tapahdu mitään. Jaksaako tämä porukka motivoitua siitä ajatuksesta ja onko tämä porukka sillä asenteella liikenteessä? On tähän huoleen syytä ja miksi? Jos ollaan hyvällä asenteella liikkellää niin silloin kyllä itse tuen toimintaa.

 25. Hyvä jätkät! On jo korkea aika puuttua näiden apinoiden riehumiseen. Kiitos ja kumarrus teille! !

 26. Finmaker

  Ikävää et tilanne menny tähän.
  Hieno ele vastarintaliikkeeltä. Recpectaan kybällä.

 27. Ehkä ne lehden otsikot voi kirjottaa että “natsit partioivat Helsingin kaduilla” koska sitähän vastarintaliike omien sanojensa mukaan on , sori mä otan mielummin yhden “pysäyttämättömän hakkaajamamujengin” kun kansallissosialisteja pääkaupunkiin, miettikää
  Ahdasmielistä porukkaa kaikki, menkää mielummin pieksemään niitä suomalaisia jotka tekee tota samaa hommaa, he ymmärtävät silti meidän kulttuurin ja silti toimivat väärin?!?
  Vitsi tämä koko sivusto ja ihmiset jotka täällä palvovat “patriootteja”

  • Kylläpäs suomalaisten järjestäytyminen kiukuttaa nyt valkoistenvastaisia tahoja. Mielenkiintoinen näkemys, että haluat mielummin mamujengin kadulle kuin vihaamaasi maailmankatsomusta edustavia ihmisiä.

   Silloin, kun poliisi, media, äärivasemmisto ja monikultturistit kiukuttelevat, tiedämme olevamme oikealla polulla!

 28. Korkea aika tehdä jotakin asian eteen.Lasten-hakkaajat on saatava “päiväjärjestykseen”,keinolla millä hyvänsä.Ilahduttavaa nähdä Suomessa olevan vielä jäljellä oikeudenmukaisia kansalaisia,jotka eivät pelkää puolustaa viattomien oikeuksia.Rikollisille maasta-karkoitus,joka johtaisi kevyempään liikenteeseen ulkomaalaisille.”Oi nouse SUOMI kunniaan”.

 29. Jos teitä ei ole enempää kuin muutama mitä kuvassa näkyy eikä apujoukkoja puhelimen päässää niin tappiolle jäätte. Nuo mamut on verkostoituneet ja liikkuu niin isoissa laumoissa että niillä on kadulla käytännössä aina ylivoima. Ja ne voi soittaa aina apua lähistöltä jolloin puhutaan kymmenistä. Vaikea uskoa Suomesta löytyy toimijaa jolla olisi tarpeeksi resursseja tehdä oikeaa vastarintaa. Poliisilla olisi tarpeeksi volyymiä mutta eihän ne koskaan paikalle osu ajoissa.

  Olen myös huomannut että etenkin muslimeilla ja neekereillä on selkeä haastamismentaliteetti vaikka ihan keskellä päivää kadulla kävellessä yms. Eivät väistä vaikka kävelevät väärää puolta yms selvää haastamista millä haluavat kai jotain viestittää. Jos et väistä kävelevät päin yms. Jos jonotat jossain niin tulevat siihen turhan lähelle ihoon kiinni ja pientä tönimistä yms. isottelua. Isojen kaupunkien keskustoisssa tuntuu olevan viidakon lait. Kehotan kantaväestöä hankkimaan itsepuolustustaitoja.

  • Pääasiahan siinä on keskeyttää suomalaislasten mukilointi vaikka sillä uhalla, että tulee oma nenä kipeäksi.

   Seuraavina viikonloppuina katupartioineen ryhmän koko moninkertaistui.

Comments are closed.