Koti Artikkelit Valtamedia uutisoi Epsteinin Mossad-yhteydestä – Israel suojaa pedofiilikumppania

Valtamedia uutisoi Epsteinin Mossad-yhteydestä – Israel suojaa pedofiilikumppania

1

Juutalaismiljardööri ja pedofiilijohtaja Jeffrey Epsteinin murhaksi epäillyn vankilakuoleman jälkeen julkinen huomio on kääntynyt hänen ”oikeaan käteensä” ja kumppaniinsa, juutalaiseen Ghislaine Maxwelliin. Maxwell on seurapiirivaikuttaja, jonka syntyi yhteen Britannian vaikutusvaltaisimmista mediasuvuista.

Epstein syyllistyi vähintään kymmenien tyttölasten kauppaamiseen pedofiileille sekä raiskauksiin. Muun muassa sionistipresidenttien Donald Trumpin ja Bill Clintonin tiedetään osallistuneen Epsteinin järjestämiin yksityistilaisuuksiin, joissa nuoria tyttöjä epäillään pakotetun seksiorjuuteen.

Amerikan presidenttien ohella globaali juutalaiseliitti Israelin ex-pääministeristä Wall Streetin huippupankkiireihin jatkoi Epsteinin tukemista tämän saaman ensimmäisen pedofiliatuomion jälkeenkin. Tuoreiden tietojen mukaan Israel jatkaa Epsteinin tärkeimmän rikoskumppanin tukemista edelleen.

Epsteiniin liittyvän uuden rikostutkinnan käynnistyttyä Maxwell on paennut maan alle. Vaikka Epsteinin pedofiiliringin uhrit ovat syyttäneet Maxwellia lasten houkuttelemisesta juutalaismiljardöörin seksiorjiksi, ei tämä ole toistaiseksi saanut ihmiskauppatuomiota. Valtavirtaisen Daily Mailin mukaan Maxwell pakoilee FBI:n rikostutkijoita juutalaisvaltion avulla.

Jo aiemmin syksyllä valtamedia uutisoi, että Maxwellilla on vaikutusvaltaisia bisneskumppaneita, kuten juutalainen Rothschild-pankkiirisuku. Rikkaiden tukijoiden avulla juutalainen pedofiilipariskunta on onnistunutkin välttelemään viranomaisia jo vuosia.

Daily Mailin mukaan Epstein ja Maxwell ovat toimineet Israelin tiedustelupalvelu Mossadin agentteina. Juutalainen pedofiilipariskunta houkutteli korruptoituneita länsimaisia poliitikkoja raiskaamaan lapsia, jotta raiskausvalokuvia voitiin myöhemmin hyödyntää kiristyksessä. Kiristysoperaatioiden tavoite oli varmistaa, että poliitikot tekisivät aina Israelille mieluisia päätöksiä.

Eräs pedofiilipariskunnan uhreista, Virginia Robert Giuffre on hämmästellyt julkisuudessa, kuinka kukaan voisi olla tarpeeksi kieroutunut ja kylmäverinen suojellakseen poliisia pakoilevaa Maxwellia. Daily Mailin mukaan vastaus uhrin kysymykseen on: Juutalaisvaltio Israel. Sionistivaltio on palkinnut Maxwellin hyvin tehdystä työstä järjestämällä tälle turvapaikan, josta viranomaiset eivät löydä häntä,

Maxwellin tausta on kuin perinteisestä juutalaiskarikatyyristä. Hän syntyi kosmopoliittiseen juutalaisperheeseen, joka omisti merkittävän osan Britannian valtamediasta. Hänen isänsä Robert Maxwell oli pahamaineinen talousrikollinen, joka tuhosi tavallisten valkoisten työläisten toimeentuloja tehtailemalla petoksia. Jo Robert Maxwellin tiedettiin olevan Mossad-vakooja, joten tytär jatkoi isänsä jalanjäljissä, Daily Mail kirjoittaa.

Lähde: Daily Mail

Lue myös: Juutalaisen pedofiilijohtaja Jeffrey Epsteinin ”itsemurha” herättää kysymyksiä

1 KOMMENTTI

Comments are closed.