Koti Uutisia Pohjoismaat Lisää etuoikeuksia rotumuukalaisille – Ruotsi tarjoaa ilmaisen autokoulun arabiaksi maahanmuuttajanaisille

Lisää etuoikeuksia rotumuukalaisille – Ruotsi tarjoaa ilmaisen autokoulun arabiaksi maahanmuuttajanaisille

18

Oskarshamnin kunta on päättänyt antaa vastedes ilmaiseksi eli veronmaksajien kustantamana arabiankielisen autokoulun saapuville maahanmuuttajanaisille. Kyseessä on kunnan aloittama “Nyt me ajamme” -ohjelma, jolla on tarkoitus pyrkiä työllistämään maahanmuuttajanaisia.

Ohjelma on kuulema “ylittänyt odotukset” eli 12 naista on jo otettu mukaan ohjelmaan. Sen työllistävästä vaikutuksesta ei ole vielä tietoa.

Mistähän työttömät ja köyhät maahanmuuttajanaiset saavat rahat autoon, jolla kulkea töihin? Kenties kunta maksaa heille autotkin?

Lähde: Breitbart.com

18 KOMMENTIT

 1. Helsingissä on maksettu autokouluja jo pari-kolme vuotta sitten pakolaisille, joilla ei ole ollut edes oleskelulupaa.
  Ei ole pelkkä huhu.

 2. Sairaampaa päivä päivältä. Voi tätä auktoriteettiin uskovaista lammas laumaa

 3. http://uutismaailma.com/valtio-maksaa-lieksan-vastaanottokeskuksessa-oleville-nuorille-ajokortin-autokoulun-tulkin-ja-polttoaineet/

  https://suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/yhteiskunta-maksaa-mamujen-ajokortin-ja-autokoulun/

  Saavat sossulta autotkin vai miten luulette somalien/afgaanien/irakilaisten ajelevan heti Suomeen tultuaan autoilla? Näin oli jo 30 vuotta sitten kun somalilaumat todenteolla alkoivat puskea Suomeen.

  Ensimmäinen asia joka maahantunkeutujille tehdään Suomessa? Heille annetaan sosiaalitäti joka hoitaa kaikki asiat ja tuet alkavat välittömästi juosta, sillä tunkeutujille tehdään toimeentulotukiPÄÄTÖS, ei siis -hakemusta. Ja vielä tätä ennen – aivan ensimmäiseksi – avataan pankkitili. Mitään tarkastuksia varoista tai muilla pankkitileillä olevista rahoista ei tehdä.

  Muukalaiset saavat myös eri etuuksia kuin suomalaiset, mm. 4,5-kertaista asumistukea, rahaa mennä lomailemaan kotimaahansa jne.

 4. Samaa pelleilelyä on tehty myös Suomessa. Mm. Sipoossa, 2015 matuvyöryn jälkeen kultamunille tarjottiin ajokortit…

  Matut ovat myös rampanneet autokaupoissa maksusitoumusten kanssa. Tosin vain muutaman tonnin maksusitoumusten kanssa.

 5. Ollaanko jo jossain todellisuus vääristymässä tai lipumassa mustaan aukkoon kun kaikki on niin nurinkurista ja oikeustajua vastaan ettei maalaisjärjellä tunnu enää mentävän.Otetaan selvästi vahingolliset vaikutteet avosylin yhteiskuntaan elätetään vieläpä velaksi ja puolustetaan jos tekevät kauheuksia.Sukupuoliroolit eivät saisi päteä jne jne.Ahdistavaa ja luonnonvastaista

 6. Sitten virallinen vahvistus lehdestä matut saavat uusia laitteita sossun piikkiin. Täydentävästä tuesta saa erityistarpeisiin, kuten lastenvaunut, kodinkoneiden ja kodin irtaimiston hankintaan tai erityisluonteisiin matkakuluihin. Tuella ei ole ylärajaa. Katso kuvat tai video tai molemmat. Vaikka kaikki esimerkit ovat lieksasta on sama käytäntö yleinen kaikkialla Suomessa.

  Karjalainen lehti, paperilehti suora lainaus, lyhennetty

  ”Tukea muun muassa kodinkoneisiin

  Maahanmuuttajat saavat toimeentuloturvansa useista eri lähteistä, joka alkaa kaupungin maksamasta 800 euron kertaluontoisesta avustuksesta.

  Toimeentulotuen perusosa on yksin asuvalle henkilölle 419 euroa kuukaudessa. Tämän lisäksi saa tarpeen mukaan tukea perusmenoihin, kuten vuokraan, sähköön, vakuutuksiin, ruoka- ja vaatekuluihin, vähäiset terveydenhoitomenoihin, sanomalehtien tilaukseen, televisiolupaan, puhelimen käyttöön ja harrastustoimintaan.

  Esimerkiksi Lieksassa tyypillinen maksettava toimeentulotuki on perusmenojen jälkeen noin 800 euroa, jonka päälle tulee mahdollinen täydentävä toimeentulotuki.
  Täydentävää tukea saa erityistarpeisiin, kuten lastenvaunujen, kodinkoneiden ja kodin irtaimiston hankintaan tai erityisluonteisiin matkakuluihin. Tuelle ei ole määrätty ylärajaa.”

  Alla samat videossa ja kuvissa lehdestä ja ne ovat faktoja, joita ei voi valehtelematta kiistää. Kyseisen jutun on kirjoittanut lehden toimittaja.

  Yli puolet matuista huijaavat sosiaalietuuksia siten, että yksi matu hakee useilla eri henkilöllisyyksillä tukia. Keskimäärin huijari matuilla on 20 eri henkilöllisyyttä mutta tiedetään joillakin olevan yli 50 henkilöllisyyttä. Tuet näissä tapauksissa kantasuomalaisiin tukiensaajiin ovat 20-50 kertaa suuremmat.

  Yksi turvapaikanhakija tai pakolainen maksaa vuodessa 53 000 euroa yhteiskunnalle.

  On hyvä muistaa se, että Suomi käyttää yli 13 miljardia euroa vuodessa ulkomaalaisiin, jotka elävät sosiaalietuuksilla. Tuo 13 miljardia euroa jakautuu kunnille ja valtiolle maksettavaksi. Tuolla summalla ja samalla päättäväisyydellä jolla elintasopakolaisia eli pakolaisia ja turvapainahakijoita hoidetaan. Olisi köyhyys, asunnottomuus ja työttömyys poistettu ajat sitten. Kaikki nykyiset leikkaukset ja verojenkorotukset olisi voitu perua ja korottaa opintotukea, työttömyyskorvausta, kansaneläkettä 30%. Lisäksi poistaa työttömyyskorvauksesta 20% vero. Silti rahaa olisi jäänyt yli 10 miljardia euroa tuosta 13 miljardista käytettäväksi. On hyvä muistaa, että kyseessä on kaikkien eduskuntapuolueiden poliittinen valinta ja päätös pitää kantasuomalaiset köyhinä, työttöminä ja asunnottomina. Mutta aina löytyy heti rahaa, asunto ja ilmainen elämä veronmaksajien rahoilla pakolaisille ja turvapaikanhakijoille, mutta ei koskaan kantasuomalaisille. Näin siis Suomessa on kusetettu kantasuomalaisia vuosikausia ja tahti kiihtyy, kun länsirajasta tulee elintasopakolaisia joka päivä lisää. Elintasopakolaiset eivät maailmasta lopu vaan niitä tulee useita miljoonia Suomeen. Ei hätää rajat pysyvät auki ja sinä maksat kustannukset.

  ”Lista asioista jotka sosiaalitoimi kustantaa mamuille harkinnanvaraisesta toimeentulotuesta. Yhteiskunta maksaa samat myös pakolaisille ja turvapaikanhakijoille. Yhteistä on se, että rahat tulevat suomalaisten veronmaksajien rahoista. Näitä kaikkia etuja ei kukaan kantasuomalainen saa koskaan. Vaikka kaikki esimerkit ovat lieksasta on sama käytäntö yleinen kaikkialla Suomessa.

  -ajokortti ja autokoulu

  – katsastukset

  -auto (käytetty noin 2000-3000 euroa)

  -autonvakuutukset

  -autonhuollot/korjaukset

  -polttoaineet

  -autotarvikkeet esim uudet renkaat ja niiden vaihdot talvi/kesärenkaat

  -tulkit

  -konsultit eli tämä ryhmä kertoo kädestä pitäen mitä tukia he voivat saada

  -Kaikki seuraavat laskut vesi, sähkö, puhelin, netti, vuokra, vakuutukset esim koti yms sossu maksaa

  – Kaikki uudet kodinkoneet, uudet kodinelektroniikka, esim, uudet taulutelevisiot. 200-500€ älypuhelimet koko perheelle, pelikonsolit ps4 tai xbox one, kannettavat tietokoneet, pölynimuri, liesi, jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, pyykinpesukone, astianpesukone jne. Kaikki uusia.

  – Kaikki uudet vaatteet, sängyt, sohvat, patjat, verhot, matot, tuolit pöydät, lakanat, kodinhuonekalut, kaikki uudet harrastusvälineet ja niidenkulut jne. Kaikki uusia

  Turvapaikanhakijat ja pakolaiset saavat lisäksi seuraavat:
  Ilmainen asuminen, vesi, sähkö, ruoka, siivous, yksityinen terveydenhuolto.
  Kun turvapaikanhakijat ja pakolaiset sitten pääsevät muuttamaan veronmaksajien kustantamaan asuntoon. Tulee veronmaksajille noin 10 000 euron kustannus, koska turvapaikanhakija tai pakolainen tarvitsee kaikki kodinkalusteet ja elektroniikan mitä esimerkiksi mamut/matut saavat. Autokoulu, ajokortti, auto ja muut jotka on jo aikaisemmin mainittu.

  Mamuperheen aloituspaukku 6000-10 000 euroa 13.1.2015

  Kun mamuperhe,jolla ei käytännössä ole muuta omaisuutta kuin vaatteet päällään muuttaa pakolaiskeskuksesta oman katon alle tyhjään asuntoon, on aloituskustannus melkoinen.
  Mamuperhe tarvitsee huonekalut,TV:n,sohvat,verhot,talvivatteet, matot,astianpesuoneen,pyykinpesukoneen,pöydät,tuolit,hyllyt ,kaapistot,peilit,tietokoneet,tabletit,kännykät jne.
  Kaikki elämiseen tarvittavat pelit ja vehkeet.Kierätyskeskuksen käytetyt ei kelpaa.Pitää olla priimaa.
  En ota kantaa siihen onko tämä oikein vai väärin.tunne on se,että saisi jo riittää,koska valtio on velkainen ja köyhä. Siinäkin on jo liikaa,että itse elämme velaksi.

  http://opteryx.puheenvuoro.uusisuomi.fi/184332-mamuperheen-aloituspaukku-6000-10-000-euroa

  https://mediasuomi.wordpress.com/2014/12/06/yhteiskunta-maksaa-mamujen-ajokortin-ja-autokoulun/

  • Sitten tulee lapsia. 3 – 8 kpl. Näille kaikki lapsilisät , asumistuet sun muut. Lapset kasvavat aikuisiksi, perustavat omat perheet. Aloita uudestaan kohdasta 1.

   Samaa Suomi tekee ulkomaanavun kautta. Kun Suomi antaa reilut miljardi Euroa vuodessa, mikä on 6 miljardia vanhaa markkaa, etelän köyhille alueille, tulee maailmaan 10 miljoonaa ihmistä enemmän 20 vuodessa.

   Tämä on tietysti tyttöhallituksemme mielestä “ihan ok tapa lisätä ilmastonmuutoshaitallista populaa maailmaan”.

   Vai mitä?

   • Älä yritä etsiä mitään järkeä tai loogisuuteen edes etäisesti viittaavaa näiden “vihreiden” vasemmistolaisten jutuista. Sitä ei, näet, ole. Pääset helpommalla kun et edes mieti asiaa. Meillä on eduskunta täynnä hulluja kusipäitä ja koko show’ta pyöritetään todellisuudessa Brysselistä, Strasbourgista, Lontoosta ja New Yorkista. Myös kaikki viranomaiset ja muut vaastaavissa viroissa olevat tuntuvat olevan järjestään kehitysvammaisen tasolla, joka auttaa EU-sionistikommunistien suunnitelman toteutumista valtavasti, kun ei kukaan laita hanttiin — päin vastoin!

 7. Jos Suomalainen kyselee sossusta saako auton niin nauravat pihalle, tukeakaan et saa jos omistat auton tai mitään muutakaan. Mamut saa kortin, auton ja toimeentulotuen jopa kahdeksi vuodeksi kerraallaan kun Suomalainen joutuu anomaan sitä joka kuukausi erikseen. Suomalainen saa maksusitoumuksen aina halvimpaan tavaraan mitä löytyy ja senkin pitkin hampain, mamut sen kun hakee kaupasta sitä mitä tahtoo kun ei maksusitoumuksessa voi määritellä hintaa tai ostopaikkaa, se kun on rasisimia. Niin hullulta kun kuulostaa kaikki on tullut omin silmin nähtyä.

  • Sinä olet liian tyhmä tajutaksesi edes alkeita miten tätä maata pyöritetään.

   Vihje:

   Sitä pyöritetään ulkomailta, ja se tehdään velkaorjuuden kautta. Tämä primääri kiristys- ja ryöstömekanismi on kaiken kurjuuden ja “monikultturismin” perussyy.

   Sinulla on joku aivopesu korvien välissä. Tämän aivopesun mukaan viranomaiset ja valtamedia ovat “jumalan asemassa oleva rehellinen ja luotettava taho, ja kun se sanoo että joku muu taho on paha, niin se on totuus”.

   Näin ajateltiin myös Neuvostoliitossa, tunnetuin seurauksin.

   Kuten vanha viisaus sanoo: Absoluuttinen valta korruptoi absouuttisesti.

 8. Miettikääpä mitä tapahtuu kun Ruotsissa rahat loppuvat. Eivät kohta pysty satoja tuhansia elintasopakolaisiaan elättämään.
  Nämä voivat ihan vapaasti marssia Suomeen, ja marssivatkin Kelan luukulle.
  Meillähän on rahaa. Ja tilaa.
  Vaan pian se iskee Suomeenkin se pankrotti, ei tarvita kuin muutamia kymmeniä tuhansia elättejä lisää ja se on kaputt, finito, tämän maan talous.
  Puhumattakaan yleisestä kaaoksesta ja järjestymään yhteiskunnan kaatumisesta.

  • Se ei toteudu tuolla tavalla.

   Jutskut ovat miettineet tämän tarkoin, ja kertoneetkin:

   “Meidän totaali vallankaappaus tapahtuu yhdessä päivässä, täysin yllättäen kaikki kansat”.

   Nyt on rakennettu tilanne jossa ihmisten sosiaalitukien romahdettua massa (vaikkapa sodan syttyessä tai feministihallinnon näin halutessa) on maassa läsnä tarpeeksi villiä muukalaisväestöä jotta nämä tulevat mafialta tai miliisiltä hankituin asein kulkemaan kylästä seuraavaan, murharyöstämään kaiken. Kaupungeissa edetään korttelista toiseen, Kun kaikesta on huutavaa pulaa, on jälki sen mukaista.

   • Alla linkissä dokumentaatiota siitä mitä elämä oli tahallisen nälänhädän Ukrainassa, bolshevistisessa helvetissä. Kun maalla ei enää ollut syötävää, lähtivät ihmisjoukot taajamiin…:

    http://euromaidanpress.com/2019/11/27/austrian-engineer-captures-the-horror-of-the-holodomor-in-1932-33/

    ““Queuing for a piece of black bread” (caption by Wienerberger). City centre, Kharkiv, 1933. Photo: Alexander Wienerberger. Courtesy of Samara Pearce. First published in the National Memory Book of the Victims of the Holodomor. Kharkiv Oblast, Kharkiv, 2018

    – The tragedy continued. There were more and more peasants arriving in the cities; they sold their clothes, the shirts on their backs; the fights and squabbles in the shops became more and more violent. Bread prices rose daily; a loaf cost up to 12 rubles per kilo at the markets.

    – A brutal epidemic of typhoid and dysentery broke out in the city; it destroyed the poor emaciated bodies. People were dying in the streets. They stretched out their arms, swollen with hunger, begging for alms. The men died first, then the women and finally, the children – poor, innocent creatures.”

 9. Jos itsekin opiskelijana ja pitkäaikaissairaana heittäytyisin, että kustantakaa minulle kallein mahdollinen auto ja ajokortti tai yksityinen hammaslääkäri, niin minut naurettaisiin taatusti pihalle. Sairauden takia kustannan itse yksityisen hammaslääkärin, maksoi mitä maksoi.

  On jo koettu julkisen puolen hammashoito, ja pakko on sairauden takia käydä tarkistuttamassa hampaat, etteivät ole taas reikiintyneet. Julkisella puolella olisin joutunut odottomaan puoli vuotta aikaani, joten päätin ennemmin mennä heti yksityiselle ja maksaa enemmän kuin odottaa. Maahantunkeuja pääsee kantasuomalaisen ohi terveydenhuollossakin. Ja onhan se aikamoinen tuplajackpot Suomessa, kun on somali ja kehitysvammaisen äo:lla varustettu.

 10. Samaan aikaan uutisoidaan että suomalaisten maksuhäiriöt ovat ennätyskorkealla. Mistäköhän voisi johtua moinen?

Comments are closed.