Koti Uutisia Ulkomaat Trump murhautti Israelin ja Isisin ykkösvihollisen

Trump murhautti Israelin ja Isisin ykkösvihollisen

21

Korruptoitunut sionistipresidentti Donald Trump murhautti Lähi-idän tärkeimmän antisionistin, kenraali Qassim Suleimanin ohjusiskulla tänä aamuna Irakissa. Suleimani oli Iranin Vallankumouskaartin Quds-erikoisjoukkojen johtaja.

Suleimanin viime vuosien tärkeimpiin saavutuksiin lukeutui Isis-terroristijärjestön murskaaminen Irakissa ja Syyriassa. Vaikka kenraali oli itse shiiamuslimi, oli hän liittoutunut Lähi-idän kristittyjen ja uskonnollisesti sitoutumattomien arabinationalistien kanssa. Heidän yhteinen vihollisensa olivat juutalaisvaltio Israelin, Yhdysvaltojen sekä ääri-islamistien edustamat imperialistiset voimat.

Suleimanin Quds-joukkojen tehtävä oli tukea itsenäisyysliikkeitä Lähi-idän eri maissa. Hän vastusti muun muassa Amerikan käynnistämää Irakin sotaa, Israelin yrittämää Libanonin miehitystä sekä sionistien tukemaa Syyrian sisällissotaa. Suleimani edusti toisin sanoen vastavoimaa Lähi-idän sionistisille sodille, jotka ovat synnyttäneet loputtomia Eurooppaan kohdistuvia pakolaistulvia.

Yhdysvallat myöntää, että murhaiskun taustalla on Donald Trumpin käsky. “Länsimainen demokratia” merkitsee järjestelmää, jossa sionistisesta rahasta riippuvaiset korruptoituneet poliitikot murhaavat itsenäisyysmieliset ihmiset.

Trump pääsi presidentiksi valehtelemalla äänestäjille lopettavansa Lähi-idän järjettömät sodat. Valkoiseen taloon päästyään Trump on kuitenkin hyökännyt juutalaislobbyn käskystä toistuvasti muun muassa Irania ja Syyriaa vastaan.

Israel ja Amerikan juutalaislobby ovat jo pitkään vaatineet Yhdysvaltoja hyökkäämään Iraniin, koska Iran on Israelin merkittävin sotilaallinen vastavoima. Trump on sionisteille helppo kiristyksen kohde useista syistä. Hän on velkaantunut muun muassa juutalaiselle Goldman Sachs -rikollispankille sekä Carl Icahnin kaltaisille juutalaisille finanssikeinottelijoille.

Trumpin tilanne muuttui entistä tukalammaksi, kun Mossadia avustaneen juutalaispedofiili Jeffrey Epsteinin “oikea käsi” pääsi hiljattain pakenemaan FBI:n agentteja Israeliin. Trumpin epäillään osallistuneen Epsteinin järjestämiin pedofiilijuhliin, joista tallennettua kuvamateriaalia olisi helppo käyttää presidentin kiristykseen. Lisää vipuvartta kiristykselle tarjoaa kansainvälinen juutalainen mafia, jonka likaista rahaa Trumpin tiedetään pesseen rakennusprojektiensa kautta.

Trumpin puoluetta manipuloiva sionistijärjestö Republican Jewish Coalition ylisti murhaa virallisessa kannanotossaan. Juutalaisjärjestön mukaan Isisin päihittäneen kenraalin teurastaminen “tekee maailmasta turvallisemman paikan elää”.

Lähteet: PressTV, Financial Times, The New York Post, The New York Times, The Jerusalem Post

Lue myös: Valtamedia uutisoi Epsteinin Mossad-yhteydestä – Israel suojaa pedofiilikumppania

21 KOMMENTIT

 1. täytyy toivoa, että iran pommittaisi israelin maan tasalle, onhan heillä niitä ydin aseita

 2. Nyt on isketty toiseen sionistien viholliseen, MV-lehteen. Sitä ei ole lainkaan enää netissä. “BAD GATEWAY” -ilmoitus vain.

  Toki voi olla tilapäisestä häiriöstä.

  • Valot päälle. Tarkoitat varmaan ryssätrollien roskajulkaisua UMV-lehteä, joka hyökkää jatkuvasti kansallissosialisteja ja kansallisradikaaleja vastaan sekä missä ylistetään Neuvostoliiton sotilaita “sankareina” ja “vapauttajina”.

  • MV:hen kirjoittelee idiootti “Sande” Parkkonen. Risto sen sijaan kirjoittaa asiaa. MV välillä jopa kirjoittaa pankkimaailmasta, mutta sitten toisaalta ollaan laittamassa juutalaisia uuniin ymv.

   Suosittelen Magneettimediaa (Arvi Pihkala mahtavat artikkelit & V-I Laurion kommentit!), Totuusblokia, Ebolakania, Idiotiatyraniasta-sivua jne. Archive.orgilla ainakin löytyy se loistava raportti matkasta Auschwitzista → https://moranen.blogspot.com/

 3. Iran on vannonut kostavansa iskun. Iranin Vallankumouskaartin edustaja kommentoi:
  – Israelissa on pian suuri suru, kertoi Iranin vallankumouskaartin edustaja kenraali Ramezan Sharif perjantaina televisioidussa puheessaan.
  – Israel ja Yhdysvallat on tehnyt kansainvälisen lain vastaisen teon ja he voivat olla varmoja siitä, että vastauksemme on väkevä, sanoi Sarif.
  – Me itse suremme nyt, mutta sen jälkeen kostomme sionisteja ja rikollista Amerikkaa vastaan tulee olemaan entistä vahvempi.

  Eläköön Iranin Vallankumouskaarti ja Lähi-idän antisionistinen vastarinta-akseli! Toivottavasti näemme pian terroristivaltio Israelin raunioina. Kuolema sionisteille ja amerikkalaisille kapitalistisioille!

  • Nyt ollaan ehkä lähellä sitä Raamatun kirjoitusta, jossa 200 000 000 muslimin armeija iskee…

 4. Ensiksi surunvalittelut Iranilaisille ja anti-sionismi akselille todellisen suurmiehen menetyksestä, Qassim Suleimanin murha vastaa samaa kuin murhaisi valtiopäämiehen. Toivon mukaan kosto Sionismiakselille tulee olemaan kipeä ja tuhoisa…

 5. KAIKKI maailman hallitukset pelaavat Sionistien pussiin. Pelkkää teatteria jolla uskotellaan ihmisille että ikään kuin maiden hallitukset olisivat toisiaan vastaan/vihollisia, vieden huomion pois siitä että kansainvälisen juutalaisen valitsemat valtioiden ‘poliittiset johtajat’ valittiin tehtäviinsä ainoastaan koska he olivat valmiina myymään/tuhoamaan maansa ja kansansa; Euroopassa/Yhdysvalloissa kulttuurisesti, lähi-idässä vähän eri tavalla.

 6. No niin, kohta meillä on 1 000 000 iranilaista työttömänä Suomessa. “Onneksi” iranilaiset ovat hitusen koulutetumpia ja sivistyneempiä kuin irakilaiset ja afgaanit.

  “Meillä on tilaa!”
  —Li Andersson

 7. Pitäähän Trumpetterin saada kanssa sulka hattuun kuten edeltäjänsäkin, Bush murhautti Saddamin, Obama Gaddafin etc,

  • Tulihan se sieltä. Muistakaa rukoilla Palestiinan Mohameddien puolesta ja äänestää Laura Huhtasaarta.

   • Laura Huhtasaarihan mainostaa itseään Suomen juutalaisystävällisimpänä poliitikkona, joten palestiinalaisten ja Huhtasaaren tukeminen samaan aikaan on ristiriitaista.

    Palestiinalaisilla on joka tapauksessa oikeus omaan maahansa, jonka juutalaiset ovat varastaneet. Kelatkaa, että juutalaisilla on kaksi virallista kotimaata itsellään, ja näistä nuorempi on Israel.

    • Laura rakastaa kaikkia, sillä hän on PerusSionistien riveissä. Hän on suvaitsevainen. Kaulassa killuu daavidintähti.

     Jos vihollisen vihollinen on ystävä, niin silloin junan alle jättäytyminen myös vahvistaa…

 8. Nyt tekisi yllättävän hyvän tilin, jos päästäisi ilmat Netanjahun käsinukesta

 9. Kiva naureskella kaikille Trump- ynnä Huhtasaari-hehkuttajille…

  “Juutalainen asettaa ehdolle jokaisen puolueen jokaisen ehdokkaan.”
  —Vesa-Ilkka Laurio

Comments are closed.